Борисов и Медведев – за енергетиката и туризма

"Вече се върнаха руските туристи в България!"
19 окт 2018 15:23, Елка Василева
46
Борисов и Медведев – за енергетиката и туризма
Бойко Борисов и Дмитрий Медведев. Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов и руският премиер Дмитрий Медведев обсъдиха засилването на партньорството между двете страни в сферата на енергетиката и туризма.

Двамата правителствени ръководители разговаряха в рамките на 12-ата среща на върха Азия - Европа (АСЕМ) в Брюксел, съобщи правителственият пресцентър.

По време на срещата беше обсъдено задълбочаването на отношенията в енергийния сектор между двете страни.

"Обменихме мнения за възможностите на нашия газов хъб "Балкан", където да привлечем газ и от терминала в Гърция, и от Черно море. Започва и трети сондаж в блок "Хан Аспарух". Ще имаме възможности от много посоки да постъпва газ в газовия хъб", заяви българският премиер.

Бойко Борисов и Дмитрий Медведев отчетоха ръст на руските туристи в страната ни тази година.

"Вече се върнаха руските туристи в България. Предстои работа на смесената комисия през октомври в Москва", допълни българският премиер.

Двамата правителствени ръководители изразиха задоволство и от активизиране на двустранното партньорство през последните години в търговско-икономическата сфера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарите ги боли много, защото Борисов започна да си говори (изяснявйки някои недоразумения, които му натресоха) вече на една и съща честота и с Москва. А тя им беше единствената надежда, за да създават напрежение в държавата.
39
1
 
2
 
! Отговори
Хан Тервел преди 5 години
Както каза Доналд Тръм за Саудитска Арабия, не можем да си позволим прекъсване на икономическото партньорство, само щото саудитците нарязали на парчета някакъв сидесидент...Е сега и ние така...не можем да прекъснем икономическите си връзки с Русия само щото някой си в Англия препил с новичок.Браво на Борисов, добре се възползва от конюнктурата
38
1
 
2
 
! Отговори
ъъхъ преди 5 години
и това ли даже е било тези дни, докато ние кротко си бачкаме, Медведев се е видял с толупа от добро отношение към бг. Ами супер!
37
2
 
13
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
Може да мислиш, че Путин е вменяем, но ти не си, щом изобщо развиваш такива "мисли"Ако се беше заслушал в това, което казва Путин, а не това което говорят от Западната пропаганда, щеше да чуеш, че Русия никога няма да удари първа, но ако я ударят, тези, които са я ударили ще горят в огъня.
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех знаех си пред перспективата Бойко да взима газ от гъ.за на Тарзан предпочете да я взема от Русия.
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До българите - русофоби:Все още 80% от бюджета на България зависи от Русия. Все още има България, защото РУСИЯ ЕДИНСТВЕНА ПОЖЕЛА СЪЩЕСТВУВАНЕТО И. Понеже аз съм вече далече, ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА ЖИВЕЕТЕ БЕЗ НИТО ЕДНА СТОКА В КОЯТО ИМА НЕЩО РУСКО ;))))) Да си плащате европейски ток, бензин, нафта, газ, въглища и каквото се сетите ;)))
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русоплювеца чака да му дадат да яде. Заради него в България няма пари за нищо, стоките са неконкурентноспособни, тока е убийствено скъп, дишаме отрова и мрем без лекарства и лекари. Борисов трябва да бъде съден за национално предателство и да му бъде конфискувано цялото имущество. На него и на всички, които познава.
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов-Пунта Мара на Кремъл,ох ох.
32
11
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Медведев до Борисов изглежда като дребен *** както господарят си Путин до Макрон.РФ е империята на джуджетата - вярно, че руските джуджета са най големите джуджета на света ама си оставар само джуджета. Дребни, нагли, алчни и грабливи.
31
1
 
9
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Не става въпрос за Русия или САЩ, момчета и момичета.Става въпрос за български национални интереси!Да сте чули някои политици да ви говорят за български национални интереси?!Винаги народът плаща залитанията на политиците. Народът плаща загубите на ВИК, народът плаща неясната сградна инсталация, народът плаща 3-но по-скъп ток, при наличие, че има евтин.Децата на народа биват газени на пешеходни пътеки от индивиди без книжки "Наши хора". Нашите деца и родители у мират по пътя към болниците.
30
2
 
0
 
! Отговори
един от северозапада преди 5 години
БОЙКО Е СТАРА ВАФЛА,ДА ОТКЪРШИШ ОТ НЕГО
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До денги нет 30Неееееееееееееее....................на краварите (тоест агресорите) той не продава!!! А на еуропката руснаците продават газ от почти 50 години!!
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27Хи-хи-хи-хи................ако знаеш вече КОЛКО им пука на руснаците за неблагодарници, разбирай "съдружници" от соц-лагера!!! Нали знаеш, КАКВОТО ПОВИКАЛО.............
27
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е червения нос с ластик на Медведев?
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24Ха-ха-ха..............Путин в момента е в Узбекистан и си опича търговията със всички страни в региона! Абсолютно безмислено е да се влачи по еуропски седенки, ЗАЩОТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОВА! Само приказки....приказки...А колкото до Хага....за там да се готвят потрошенко и цялата укропска х-у-н-т-а, към коята може да се добавят още доста персони от "бившия соцлагер"! Бивши убийци (на Чаушеско например), върли приватизатори (пладнешки обирджии), разни сик-аджии и вис-аджии и т.н
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОКО ПАК НА ЕКСКУРЗИЯ В ЧУЖБИНА.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НА БОРИСОВ МУ ДАЙ ДА СЕ РЪКОСТИСКА.ПРИ ТАКИВА ФОРУМИ ДЕБНЕ ПО КОРИДОРИТЕ С ФОТОГРАХИТЕ СИ И С ОПЕРАТОРИТЕ СКИ И ЩОМ ВИДИ НЯКОЙ ЛИДЕР, ВЕДНАГА СЕ ВТУРВА ДА СЕ РЪКУВА.И ОНЕЗИ СНИМАТ, СНИМАТ...
23
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля че Путин е вменяем, нищо че се прави на луд и плаши света с ядрен апокалипсис. Факта че не смее да отиде сам в Брюксел а праща палячото Медведев ясно показва че е нормален. А щом е нормален ще може да отговаря пред съда в Хага без смекчаващи вината обстоятелства.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашия *** редовно си говори ту с Путин /НА 3-ТИ МАРТ, КОГАТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА ПРАЗНУВА/, ТУ С Медведев. Не, че свършва някаква работа. Не. Просто си хортува човекът да се намира на работа. Белене не е мръднало ни на сантиметър, за хъба да не говорим. Даже като се върна от снимката в САЩ ни заплаши да не ползваме руска газ, щото лошо ни се пише.
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единият от тях е голям *** ! Познайте кой .Тиквата от Банкя