Руска му работа! Пешеходен протест по мост в картонен автобус

Пътуването им не било успешно, защото били забелязани от полицията
15 ное 2018 17:45,
23

В руския град Владивосток четирима млади мъже се "направиха" на автобус, за да минат по забранен за пешеходци мост. Пътуването им не било успешно, защото веднага били забелязани от полицията, която се погрижила да напуснат съоръжението, съобщават руски медии.

Младите мъже решили да направят протест, породен от скорошната забрана за преминаване на пешеходци. Видеото, което публикували, набрало стотици гледания и получило медийно отразяване.

Момчетата решили да "формират автобус" от картон, в който да влязат и да се опитат да преминат през моста на Златния Рог в най-източния град на Русия.

Мостът е построен през 2012 година, за да ознаменува домакинството на града в срещата на върха на Азиатско-тихоокеанско икономическо сътрудничество. До 2018 година пешеходците можело свободно да се движат по големия мост, но през август тази година движението било забранено.

Обяснението на властите било, че в проекта на моста не е мислено по него да минават хора, което би могло да доведе до инциденти с жертви и пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
Действията на младежите има дълбок смисъл.Картона , картона...Колос на картонени крака.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПитърВсички коли, показани в този клип са чисто нови... Както и в повечето клипове, които гледам от различни места на Русия.ти виж на малкия клипчетата - всичко им е безаналогово :)
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в проекта на моста не е мислено по него да минават хораушaнките са имунизирани от мислене :)
15
1
 
5
 
! Отговори
Генчо бе, чети! преди 5 години
До Анонимен 13Дришъл, нещо бъркаш!5.3.2018 - Флорида - 8 убити, 9 ранени.14.8.2018 - Генуа - 43 убити.Има официални данни. Просто поискай List of Bridge Failures...Гнусавец!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12 Преди години почти минах Босфора с велосипед, но ме спряха по средата. Не заради велосипеда, ами за азиятската част искали межд. паспорт.
13
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента в Русия имаме "мостопад" и затова се препоръчват хартиени превозни средства.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм ходил в Истанбул. Някой да ми каже, по мостовете през Босфора минават ли пешеходци, моля!
11
0
 
5
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
Преди много години исках да поработя на о-в Путятин, близо до Владивосток, но съветските власти не ме одобриха, защото съм чужденец, а тогава Владивосток бе затворен за чужденци. Бях си купил нова маска, плавници, шнорхел и добре, че не взех бокс за фотоапарата. Още съжалявам за пропуснатите срещи с октоподи, морски звезди и други екзотични твари.Сега градът е достъпен, много красив, модерен, а мостът "Русский" е невероятен, построен за 3 години.
10
8
 
8
 
! Отговори
(*_*) преди 5 години
Браво!Приветствам всеки руснак протестиращ срещу мракобесната руска власт.А това е особено остроумно.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПеткаДон Педро, виж клипчето, ама си отвори зъркелите хубаво! И да се разберем - ТИ НЕ СИ ТОЗИ, КОЙТО ЩЕ КАЖЕ КОЙ КЪДЕ ДА ОТИДЕ!
8
2
 
8
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
, "работил по статията", започваш лошо! Преди месеци с "Руска му работа", друго начинаещо , беше написало за комичен случай, как самолет за борба с пожари поля катаджии с вода. Вие наистина ли нямате капка чувство за хумор? Хората си правят майтап, а вие се зъбите! Искате да ви хареса някой?Този мост май не е за пешеходни разходки. Мостът над протока Източен Босфор в тази част е дълъг 1 км и виси на 70 м над водата на стоманени въжета, окачени на най-високите пилони В СВЕТА!
7
6
 
7
 
! Отговори
Водка преди 5 години
Как не са направили танк, щяха да ги пуснат
6
10
 
11
 
! Отговори
Петка преди 5 години
Е къде видя тия нови коли бе...баси мазните ***..лизци...Стегай си куфарите натам...баси чуждопоклониците
5
13
 
18
 
! Отговори
Питър преди 5 години
Искам само да обърнете внимание на един дребен детайл. Всички коли, показани в този клип са чисто нови... Както и в повечето клипове, които гледам от различни места на Русия.Явно и т.нар. "азиатска ***" е далеч, далеч напред от проспериращата европейска България, превърнала се в автоморгата на Европа.
4
1
 
2
 
! Отговори
И у нас преди 5 години
У нас има такава наредба, че е забранено велосипедисти да се движат по магистрала. Тъпооооо! Иначе по път може-където е по-опасно и няма аварийна лента.
3
4
 
2
 
! Отговори
Brown Power Harlem преди 5 години
Не могат да се окичан със затни ланци като нас и да запашат по един патлак на кръста и да си направят парти с многа кока и бело, влакчета си правят като децата.
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в България е така - нали от там гледаме , а от ЕС пари вземаме. Първо прави после мислим.
1
6
 
7
 
! Отговори
Евротлантик преди 5 години
Аз веднъг намерих една картонена кутия от обувки като я ритнах и кракът ми потъна вътре щото тя се скъса.