Руски самолети с военни и техника кацнаха във Венецуела

В тези полети нямало нищо тайнствено, но не се коментират
25 мар 2019 07:52, Александър Попов
102
Руски самолети с военни и техника кацнаха във Венецуела
Снимка: Reuters

Два руски самолета, превозващи 99 военни и 35 тона техника кацнаха в Каракас, "в рамките на техническото и военно сътрудничество с Венецуела", предаде Франс прес, като цитира руската държавна агенция Спутник.

"В тези полети няма нищо тайнствено", посочва Спутник и уточнява че единият самолет е "Антонов Ан-124", другият - пътнически "Ил-62". Те са кацнали пред президентския терминал на международното летище "Симон Боливар".

Венецуелските власти и посолството на Русия в Каракас отказаха да коментират тази информация, посочва АФП.

Двата самолета са излетели в петък за Каракас от руското военно летище "Чкаловски" и са направили кратък престой в Сирия. Транспортният самолет "Ан-124" е излетял от Каракас в неделя следобед. Ройтерс също цитира агенция Спутник, че руските военни са пристигнали във Венецуела за "консултации".

"Русия има различни договори тук, които са в процес на изпълнение, договори от технически военен характер", заявил пред Спутник източник от руското посолство в Каракас.

Руските министерства на отбраната и на външните работи и говорителят на Кремъл не са отговорили на писмените въпроси на Ройтерс във връзка с пристигналите във Венецуела самолети.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: РусияВенецуела
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
5
 
2
 
! Отговори
Мария Захарова преди 5 години
"САЩ изпращат храна и лекарства, за да помогнат на хората във Венецуела. Вместо да изпращат ядрени бомбардировачи и специални сили за подпомагане на корумпирания диктатор, Русия трябва да работи заедно с международната общност в подкрепа на народа на Венецуела",
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майданът в Каракас очевидно не сполучи. Вече трети месец работата буксува.
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата Н.Хич не се надявай, тези са гнусливи и няма да се занимаят с аудалната част на гастро-интестиналния ти тракт. Ако си зорлия, отиди да се навърташ към Ново село и там някой афроамериканец може да те ощастливи. А sec!
78
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците като отидоха в Сирия и спряха настъпланието на ИДИЛ а вчера е паднал и последния им град. Американци, ангглета и франсета уж се биеха с ИДИВ а идил напредваше е русите направиха на кайма 300 хиляди фанатика събрали се от цял свят и войната приключи.
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНадежда Савченко каза, че мрази Путин на украинската хунта е по-зле от руската диктатура и че на Майдана порошенковците са стреляли по хората а не Януковиц.
76
8
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Нищо не е станало. Вдигат пушилка. После като Сърбия. Ще получат някой и друг милиард кредит и ще се оттеглят. Както стана и през 1999 г.
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно са донесли още оборудване за завода за калашници, който построиха. Чехите пък им дадоха лиценза за великолепния пистолет "Заморана", един модел на CZ.
74
14
 
3
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
И какво е това законно правителство в Афганистан гат руснаците влезнаха и излезнаха в ковчези или в Сирия или Мадуро та това са марионетки какво законно има в тези правителства.Слуги на ***.
73
1
 
10
 
! Отговори
до 77 преди 5 години
нвщо май обърка стрелбата в Киев майдана по мирни протестиращи. да ти пусна и линкове да гледаш, как се трепят хора на живо на улицата.
72
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата Н. "Ориноко да замезят малко руско месо" като българско във ИРАК и Афганистан
71
10
 
1
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
На 9 май сутринта военния парад от Червения площад в Москва!!! -Да!И на мене двете кьосави надупени пеерасчета, които отварят вратите пред Путин, са ми любкми.
70
12
 
4
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
Сипер!Няма да е зле и крокодилите в Ориноко да замезят малко руско месо.
69
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са снайперисти,очаква се стрелба по мирни шествия.Както беше в Крим.Венецуелците не искат да стрелят по своите сънародници,но братятя са там и ще помогнат всичко да мине ,,мирно и тихо''.
68
6
 
20
 
! Отговори
1 преди 5 години
Браво, сега и в Куба да отворят старите бази,,,и във Виетнам,,,крайно време беше,и да свалят 1- 2израелски ескадрили с Ф16, че ми лазят по нервите-еврейте, 2-3 ескендера в Куба -ще успокоят каубойте,,,, една кръв и вяра сме с Руснаците,,,,
67
3
 
17
 
! Отговори
сова преди 5 години
Така се прави нека сега краварите да опитат да спретнат майдан.
66
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом руските военни са вече вКаракас , смятайте че тръмп есъс свалени *** .
65
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Напомня ми на "десанта" на руски спецназовци на летището в Прищина. Всички знаем какво се случи след това с Косово. Спецназовците ни се чуха ни видяха."--------------------------------------Силно грешиш. Един от тях днес е лидер и първо лице в Ингушртия.
64
2
 
22
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До бай ганюВъв Венецуела изборите се провеждат с АМЕРИКАНСКИ машини за гласуване и БИОМЕТРИКА(пръстови отпечатъци и паспорти) не може да гласуваш втори пътПроблемът е че на САЩ не им харесва ПОЛИТИКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО
63
3
 
12
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Руските страхопъзльовци забравиха за Дийр-ез-зор много бързо, когато се криеха в червата на убитите си другари за да оцелеят та пак им се воюва. Нищо този път няма да има и оцелели."Страхопъзльо си ти. Руснаците отидоха в Сирия и техни офицери за свръзка/съветници имаше в практически всички ударни части. Но след като превземат един град тези части се подменят с направо да си го кажем башибузук от кол и въже. ИД разби тези смешни части при това второ настъпление - след това си пла
62
35
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
РУСИЯ ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В СИМВОЛ ЗАЩИТНИК НА РЕЖИМИ САМО ЗАРАДИ ИДЕЯТА ДА Е ПРОТИВОПОЛОЖНОТО НА САЩНЕ СЕ СЕЩАМ ЗА ДИКТАТОРСКА НЕ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ЗАД КОЯТО РУСИЯ ДА НЕ Е ЗАСТАНАЛА В ЗАЩИТАВСЕКИ ДИКТАТОР ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СИ ПЛАЩА ЗА ДА ПОЛУЧИ ПРОТЕКЦИЯ ОТ РУСИЯ В СЛУЧАЯ С ВЕНЕЦУЕЛА РУСИЯ ИМА МНОГО МИЛЯРДИ ДА СИ ПРИБИРА ПРЕДИ МАЙДУРО ДА СЕ ОТТЕГЛИ