Русия действа като по време на Студената война

Страната си възвърна самочувствието на основен играч
6 дек 2019 11:08, Ния Христова
30
Русия действа като по време на Студената война

Русия е възвърнала самочувствието си на една от големите сили в световната поритика и се завръща към практиките си от времето на Студената война.

"Шпионажът в рамките на Съветския съюз спрямо Европа беше един от основните приоритети на съветските лидери", коментира политолога Георги Киряков в предаването "Светът е бизнес" по Bloombergtv Bulgaria.

"Русия вече си е възвърнала самочувствието на един от основните играчи на световната политическа сцена".

Според него ще се задълбочат проблемите на Европейския съюз, свързани със зависимостта от руския енергиен ресурс.

"Русия държи няколко точки в Близкия изток и Северна Африка в ситуация на замразени конфликти след интервенциите в Чеченската република, Грузия и Украйна".

Цялото интервю можете да гледате ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По соц време нямаше толкова статии за СССР!
21
1
 
1
 
! Отговори
Тъпи ли сме или... преди 4 години
За вас няма ли празници? Поне по 10 пъти на ден ни се обяснява, че НАТО се бори за демокрация и справедливост по целия свят, а Русия е враг номер 1 на човечеството.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да пожелаваш каквото си искаш, но други казват какво да пожелаваш, така че дерзай и успех в мечтите.
19
9
 
6
 
! Отговори
ДавамеРусГражданство преди 4 години
Добре че успяхме да се отскубнем от лапите на Русия навреме!Сега вече нека си е велика колкото си иска! Пожелавам на всичките й симпатизанти - руски паспорт, руска средна заплата и да могат безнаказано да напишат поне 1 обида срещу Путин, като тези, които пишат срещу Б.Б. Да се разцепят от свобода, богатство и демокрация, като среден руснак дано!!! :-))))))))))))
18
3
 
22
 
! Отговори
ааа преди 4 години
Нато се държи супер неадекватно, а не Русия.Какъв отговор очакваш, когато те обявяват непрестанно за заплаха и враг и в същото време се приближават до границите ти. Да не би да играят балет там!!!
17
2
 
16
 
! Отговори
haha преди 4 години
Според него ще се задълбочат проблемите на Европейския съюз, свързани със зависимостта от руския енергиен ресурс.____________________________________________________________________Купувайте си друг газ да кажем американски. Е струва повече (30% до 50%) и бъдете щастливи...
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 13"България някакъв играч и то основен.Измислено и смешно." бегето наистина е основен играч: играе най вече по свирките на другите!
15
3
 
17
 
! Отговори
тя преди 4 години
Това дразни много тези , които се надяваха да заграбят ресурсите им !
14
7
 
0
 
! Отговори
kireza преди 4 години
До АнонименАбсолютно съм съгласен,това е истината!!!
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Империите си отвръщат на ударите си,че още търсят посредниците за изпълненията си на замразените конфликти с интервенциите щот за да има конфликт са нужни интервенции от империите,а като се наситят противоположните интервенции на империите се замразяват конфликтите и империите се неутрализират,но всяка като притегателна,че общо за тях искат да са такива като си набавят,засмукват средства от конфликтите посредством посреднически тела помежду им,а посредниците старателно да изпълнят задълженията
12
4
 
20
 
! Отговори
kireza преди 4 години
П........ ***....Русия е била,е и ще бъде велика....Алкохоликът Елцин и продажникът Горбачев,който извърши превратът на 10 ноември у нас,почти унищожиха Русия,но Путин я изправи на крака и сега американските кравари дишат прахът им.....В щатите скоро ще се разгори гражданска война,Тексас ще се отдели,а Калифорния ще потъне в дълбините на океана!!!
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България някакъв играч и то основен.Измислено и смешно.
10
4
 
25
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Днес е денят срещу Русия ли ? Какво наскачаха статии против Русия,значи действа тя добре и върви напред.
9
3
 
24
 
! Отговори
A преди 4 години
А НАТО като Хитлер в началото на 1941
8
1
 
18
 
! Отговори
шоп преди 4 години
че тя войната не е свършвала бре . войната си върви по всички фронтове. само гледайте как ще гръмнат финансовите балони и ще се размирише по цялата вселена. светът се дели на три - ес, уса, източната империя /русия, китай и тн/ и войната е между изтока и запада както е била последните 500 години.
7
7
 
33
 
! Отговори
Антисоросоид преди 4 години
От сутрин до вечер и от вечер до сутрин разни измислени платени викачи по разни медии коментират, анализират Русия ! Колкото и да се напъвате на Русия не и пука и си води своята политика и най вече бизнес. Целта ви е да настройте народа срещу Русия но нямате шанс извън София. Само там има безмозъчни които ви пригласят
6
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може - действа.От 1990 до 2000 години не можеше.Тая обаче свърши, на който му е криво - да плаче.
5
10
 
9
 
! Отговори
тонката преди 4 години
и на мене русия ми е най големио враг и ми трови кокошките с новичок и хибридна война ама аз че и разкажем играта на нея
4
5
 
26
 
! Отговори
Az преди 4 години
Каква е тази "Чеченска република" ? Някакъв международно признат субект или област на Русия, подобно на Каталония в Испания ?
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
докато *** е на власт така ще е, меките китки хвърлиха милиарди долари за глупости, 1% от тия пари да бяха вербували когото трябва и проблемът щеше да бъде разрешен много по-бързо и по-трайно