Русия спира всички полети от 27 март

Мярката е превантивна срещу коронавируса
26 мар 2020 09:04,
38
Русия спира всички полети от 27 март
Снимка: Pixabay

Руското правителство е наредило на звеното за гражданска авиация да преустанови всички редовни и чартърни полети от и за Русия от 27-и март, като мярка срещу разпространението на коронавируса, съобщи Ройтерс.

Още по темата


На руските авиолинии ще бъде разрешено да летят до други страни, за да върнат руски граждани в страната, или ако са получили разрешение от правителството, допълва БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
2
 
! Отговори
ватнико поклонник преди 4 години
Само да остави чартърите за русофилите , много станаха в Бг саботьорите , стоят и клatqt стабилността
21
3
 
5
 
! Отговори
Беселина преди 4 години
Напълно съм съгласна с преждекоментиращия - който може да чете на английски и руски или на други езици, нека да чете. Тези хора и бездруго четат, без да чакат някой да им каже. Който не говори друг език, той има вяра на Бойко и този канал за информиране му е достатъчен!
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора, четете и се информирайте на руски и английски. Който има образование и възможности, де. Така ще се сдобиете с възможно най-голяма по обем и разностранна информация, а не като тук - едностранни и дирижирани политически безсмислици.
19
4
 
14
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
до до 10И нашите магазини са празни , и у нас стоките са предимно от ЕС /най-долното качество ,разбира се/.Ноооо ,като всеки гербераст ...,сляп и заблуден по рождение.Русия е най-голямата и най-богатата държава в Света ,просто защото там се намират 1/4 от световните богатства.А не някакви хартийки или биткойни ,драги ми другарю Гербераст.Вземи прочети нещо ,вместо да тролиш ,че глупостта се оказа основно качество на всеки от вас.
18
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В руските новини си има отчитане на случаи. Но хората не са като тукашните театрали, които с гробовен тон по нещастната ни ТВ само четат бройки болни и умрели и нищо повече. Обръщат внимание на това, как в света се правят изследвания и разработки за борба против вируса, докъде са стигнали и техните и чуждите учени в това.Чете, хора, но не бг новини. Още по-малко четете бг-платен тро лаж по сайтовете. Тро лът у нас си служи с 4-5 изтъркани фрази и изречения и си личи от километри. Пропускайте го
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най добре да хвърлят дребната кгб дри,,сня от някой самолет
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кой ви каза, че в Русия не отчитат заразени и болни? Не е вярно - в техните новини си пише за случаи. Както и за взети мерки.Но когато човек не знае и не ползва чужди езици и е заслепен или платен от политиката и политиците, нищо не знае, но много пелтечи. Лично аз чета новини на английски и руски - много повече и по-обективна информация намирам. Нашите "новинари" само копи-пействат чужди статии и то тези, които са от политически удобните и позволените у нас.
15
5
 
13
 
! Отговори
уточнение преди 4 години
Русия ще победи и Вируса ,както винаги е побеждавала.Не ги мислете руснаците.Ами гледайте да не си разваляме повече отношенията с тях ,че с тази краварофилия сме загубени.Най-изявените русофоби и краварофили са герберастите и особено онези зловонни типове -Паси и Плевелски.Опитайте се да кажете нещо срещу Русия на италианец и...бързо ще ви паднат предните зъбки.
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох,*** пак изписал купища постове на политическа тематика.Едно и също пише, без значение каква е темата.В Русия Путин пусна хората в отпуска, платена от държавата. Лично разбрано от познати, с които работя. Кога нашанта преса ще започне да пише обективни статии с истинска информация, която не е продиктувана от политическите диктатори?
13
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но явно не е такъв случаят, след като и в Русия се разболяват. Иначе Путин щеше да ваксинира цялото население с предварително разработената ваксина--------Ваксинирал е, когото трябва. Няма да ваксинира БОМЖ-ите и чукчите, я...
12
17
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Вирусът не е разработен в Русия. Твърде е комплексен. Руският голтак няма пари за разработки. ВИдяхме го последния модел летящ Москвич и последният тестов се разби. Никой не им иска нито нефта, нито оръжията и са фалирали отдавна. Китайците имат пръст в разработката на вируса- те имат лаборатория в Ухан, с която се фука държавната им телевизия. Точно такива неща правят там и е изпуснат по грешка- нищо умишлено. Поредните комунисти, които се самозакопаха, наред с Русия.
11
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко не спира полетите защото иска да убие народа си с вируса.На тези които оцелеят ще вдигне данъците понеже хазната яко ще се опразни и няма да има пари за заплати пенсии и помощи. Всичко се прави съвсем съзнателно и умишлено.
10
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Русия коронавирус няма! Това е просто бум на двойна пневмония, от която умряха 50 000 души. Коронавирус няма. Точка. Путин каза! Същото важи за Сърбия и Турция. Там коронавирус няма.
9
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пред вид на това че руснаците разнасят зараза, мярката е много добра. Италианците се видяха в чудо от руските военни вирусолози които се оказаха всъщност вирусоносители на Ковид. Руската мечка направи мечешка услуга на Италия.
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мярката" има и друго лице: в почвечето европейски държави, влизането на руснаци и украинци е забранено до второ нареждане. А освен това няма пари. Няма и слотове по летищата. Иначе всичко е в името на здравето:)))))))
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама защо бе
6
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: 5Това донякъде е добре за Русия. Оневинява ги в случай, че се появят съмнения че вирусът може да е разработен като Новичока в руски лаборатории.Така де, нали в австрийските планински курорти откриха огнище на зараза?Там не ходят ли руски туристи? Ходят. Колко му е някой "турист" от ФСБ да отиде там да покара ски?Но явно не е такъв случаят, след като и в Русия се разболяват. Иначе Путин щеше да ваксинира цялото население с предварително разработената ваксина.
5
1
 
26
 
! Отговори
Лейди Гарга преди 4 години
Всички полети и пътувания трябва да се забранят в целия свят. Иначе само ще се мести огнището на вируса от страна в страна.
4
18
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Ко стана бря, нали нямаше болни в Рушията? :)))))))))))))))))))))
3
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ???А ти какво щеше да ядеш през тези 2 месеца?