Германия не смята да се оттегли от "Северен поток 2"

Излизането на страната би причинило "щети на Европа"
23 сеп 2020 21:45, Петя Славова
45
Германия не смята да се оттегли от "Северен поток 2"
Снимка: БГНЕС

Германия няма да се оттегли от изпълнението на газопровода "Северен поток 2" въпреки намерението на правителството да предприеме действия срещу Москва с оглед на отравянето на руския опозиционен лидер Алексей Навални, предаде в сряда "Файненшъл таймс".

Още по темата


Излизането на страната от проекта би причинило "значителни допълнителни щети на Европа", посочва финансовото издание.

Съобщава се също така, че ХДС на германския канцлер Ангела Меркел е получил широка подкрепа, за да продължи правителството ангажимента си с изпълнението на "Северен поток 2".

По-рано този месец говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че "Северен поток 2" не трябва да бъде политизиран във връзка със случая с Навални, тъй като проектът е от полза както за Русия, така и за ЕС, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пенсионер 3Английския новичок е менте. Не може никой да убие.
41
1
 
9
 
! Отговори
Веско преди 3 години
Абе какъв ви е проблема с потока? Руснаците го строят за да продават газ. Ако германците не им харесва да си купуват от където искат. На нас нещо предлагат ли не разбрах?
40
13
 
2
 
! Отговори
Патън преди 3 години
Много съм разочарован от Меркел. Втори пореден канцлер е купен от Москва. Дори председателя на ЕК, Урсула фон Дер Лайен, каза че СП2 е политически проект, но Меркел продължава да упорства. СП2 създава разделение в ЕС и много са страни го считат за заплаха за националната си сигурност. Меркел е готова Германия да попадне под удърите на американските санкции и да изложи на риск сигурността на Украйна. Тази жена е агент на Москва и най-деструктивния евро политик от Хитлер насам.
39
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може би Путин трябва да се изсере в устата на Меркел та да се откаже от СП-2. Убийствата на няколко чеченци от руски шпиони в Германия и системното тровене с Новичок не са достатъчен аргумент за да спре наливането на пари в джобовете на кремълските бандити.
38
2
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Ми той Тръмп отрови Навални,за да рекетира запада за Северен поток.
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А Дончо каквоНЕ ЗНАЕМ КАКВО МИСЛИ НО АКО НЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ СПУКАНА НИ Е РАБОТАТА НА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА ПО СВЕТА КОИТО НЕ ИСКАМЕ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД И КОВИД РОБСТВОТО КОЕТО ФИЛАНТРОПИТЕ И ЛИБЕРАЛИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛОЖАТ
36
1
 
1
 
! Отговори
CFT преди 3 години
Струва ми се ,че темата е непозната и е трудна за коментар.
35
3
 
18
 
! Отговори
А Дончо какво преди 3 години
мисли? И ние щяхме да имаме южен поток, но краварите го спряха. Това е запада -така ги е виждал и Славейков! Такива са били, такива са и днес! Немци, френци, англичанинаши са враждебници,дружни с нашите тирани,с нашите изедници. Спекуланти са омразни интерес им покажи,че да виж дела проказнии *** в тях лъжи.
34
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как се надпреварват сороските *** да се правят на умни но не им се отдава нещо ! Дрогата е исушила мозъците ви и нищо нестава от вас . тоя дето ви плаща хврълля парите си на вятъра. като немижете да четете чужда преса е така. СП2 се достроява в момента от руска фирма с руски кораб за полагане на останалите тръби. ааахахахаха
33
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германия - най-корумпираната държава в Европа.
32
14
 
4
 
! Отговори
potok mamo преди 3 години
Германия затвори всички заводи, индустрията й е в Китай, няма нуЖда от Северен поток 2
31
18
 
5
 
! Отговори
Mutti Merkel преди 3 години
СП2 е спрян, не се строи и няма да се дострои! Сега идват новите американски санкции, вече са гласувани от Конгреса и одобрени от Президента, влизат в сила с новия бюджет на Щатите, който всяка година се гласува през ноември! Честито на ГДР- е то, интересно ще е да видиме на другарката Маркел ханъм " контрасанкциите" хахахахахахах
30
24
 
4
 
! Отговори
SeSeSeRe преди 3 години
Северен поток -2 е смърт за ЕС!Европейците още знаят колко коварни са тези от Кремъл ...
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой бяга от аванта?
28
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tия медии не спряха със шмекериите. СП2 бе спрян от Тръмп, а не германците са го спирали заради случая с Навални. Меркел просто изчаква изборите в САЩ и се прави на джелезна. Ако Байдън стане президент, ще го разреши и Мерлел ше се наду.и на Путин- с кеф!!! И Путин ще и вкара тръбата
27
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меркел се уплаши и предпочете да прави мили очи на Путин за да не стане пациент на токсикологията в болница Шарите. Само че всички застрахователни компании се оттеглиха от СП-2 заради американските санкции и не знам от тук нататък кой сериозен бизнесмен ще си сложи главата в торбата и ще работи със СП-2.
26
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото са германци, а не са българи продажници!
25
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа осъзнава, че не може без Русия
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За целта, обаче, трябва ние да сме най- корумпираните! Няма как - ще подкрепим немците с тази неблагодарна роля.
23
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** трови с новичок...подиграва ви се...а вие ще му строите северен поток.Бабошкерята от снимката отдавна трябвашв да бъдв изритана от ЕС.