САЩ със санкции срещу лица, свързани с "готвача на Путин"

Те действали за разширяване на руското влияние в ЦАР
24 сеп 2020 08:43, Елка Василева
21
САЩ със санкции срещу лица, свързани с "готвача на Путин"
Снимка: архив, БГНЕС

САЩ наложиха санкции на физически и юридически лица, свързани с бизнесмен, близък до президента на Русия Владимир Путин, и с руските тайни служби, съобщи Франс прес.

Осем души и седем фирми, свързани с Евгений Пригожин, наричан "готвача на Путин" и с Федералната служба за сигурност, попадат под ударите на мярката.

Според финансовия министър Стивън Мнучин тези лица работят с Пригожин за разширяване на руското влияние в Централноафриканската република, предаде БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошия Тръмп налага санкции, а добрата баба Меркел храни режима на Путин с милиарди за газ. Добре че са САЩ защото европейците нямат гръбнак.
12
2
 
1
 
! Отговори
,до 12 преди 3 години
До Анонимен Грижи се за твоята азиатска матушка, която още не е скъсала с робството наречено крепостничество и изисква жителство и разрешение да се преместиш от град в друг.
11
3
 
6
 
! Отговори
Явор преди 3 години
Петър Стоянов как възхваляваше Рейгън и как сервилно се държеше с Клинтън, когато Клинтън дойде в България да ни принуди да затворим АЕЦ. Петър Стоянов какви апологии прави на Рейгън, който нарича Съветския съюз "империя на злото". Брюксел, ЕС, понеже са си зависими от САЩ безпринципно им налагат санкции; за недоказани неща са тези санкции.
10
5
 
5
 
! Отговори
Явор преди 3 години
Между Америка и Русия има вечна вражда. Десетилетия враждуват и сервилните проамерикански български медии представят винаги тенденциозно санкциите на САЩ и Брюксел срещу Русия. В България се говори арогантно за Русия и се мълчи много подло. Американските слуги Иван Костов, Петър Стоянов и Филип Димитров, разбира се с видното участие на Надежда Михайлова сложиха началото на омразата между България и Русия.
9
7
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
последните напъни да накривят кепето на Русия от американската банкрутирала кочинааа осеяна с бездомници !Само ФАЩ ли може да си разширява влиянието бе ???и то във Африка !Тези кравари са олиготааа но по-големи олигота са наште евро-атланически *** ипредатели ,но и техния ред на дръвника ще дойде!
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Населението на САЩ трябва да основе нова държава и нова конституция. Да скъса с Робовладелския строй и робовладелската конституция.
7
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е какви санкции ще им наложат, ще им направят вятър на оная работа само. Глупости. Американска пропаганда, която вече е толкова прозрачна, че никой не се вълнува от това.
6
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
8, защото разширяването на руското влияние в Централната Африканска Република, както и на всяко друго място на планетата, на Луната, на Марс, неизбежно води до свиване и ограничаване на влиянието на хегемона. След като Пиндостан не може да победи в една най-нормална конкурехтна борба, прибягва към санкции.
5
1
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Е, и?
4
2
 
11
 
! Отговори
Русия да наложи преди 3 години
реципрочни санкции на всички американци, свързани с Иля Пригожин.
3
3
 
18
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Споко хамериканци,Русия ще добива камъните тя там.За вас виждаме какви катаклизми ви тресат,като не можете да лочите като *** ресурсите на някоя държава...Това ви чака само!!!
2
6
 
16
 
! Отговори
Стефан Христов преди 3 години
"...руското влияние в Централноафриканската република" - тия не можаха ли да измислят по-голяма смешка и по-голяма опасност за САЩ?!...Кремълският самодържец произвежда супероръжия и носители, с които може да порази всяка точка на Земята, а тия се загрижили за Централноафриканската република.
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са изключително нагли. Месят се във вътрешните работи на САЩ по целия свят.