Меркел посетила тайно Навални в болницата в Берлин

Това показва колко сериозно възприема тя случилото се
Обновена: 28 сеп 2020 09:53 | 28 сеп 2020 09:45, Елка Василева
36
Меркел посетила тайно Навални в болницата в Берлин
Снимка: архив, БГНЕС

Германският канцлер Ангела Меркел тайно е посетила руския опозиционер Алексей Навални, докато той се лекуваше в болницата "Шарите" в Берлин от отравяне, предаде Ройтерс.

Тази стъпка показва колко сериозно възприема тя случилото се, коментира сп. "Шпигел".

Без да цитира източници, списанието пише, че Меркел е отишла да види Навални, докато траеше 32-дневното му лечение, след като той бе прехвърлен от руска болница.

Още по темата

Според сайта на списанието Меркел е "подчертала с необичайния си жест солидарността на правителството на ФРГ с Алексей Навални". Тя е посетила критика на Кремъл "при пълна секретност" в клиниката, докато още е бил на легло.Говорител на Меркел отказа да коментира информацията.

Германското правителство обяви, че тестове в Германия, Франция и Швеция са установили, че Навални е отровен с "Новичок", произвеждан в СССР нервнопаралитичен агент, и настоя за обяснения от Кремъл.

Москва отрича да е замесена в инцидента и иска доказателства за извършено престъпление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
wild horse преди 3 години
Старческата деменция не прощава на никого...
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Навални дали и е повярвал, това е интересното.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"На всички е ясно че рано или късно Навални ще е президент на свободна Русия."hahahahahahahahahahahahahahahahaahah
26
0
 
1
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
В качеството си на каква канцлерката отива при някакъв си болен чужденец? И то тайно! Не и е чиста работата значи. Има нещо много гнило и подозрително в тази история.
25
0
 
3
 
! Отговори
Дъги Дъги и шарении преди 3 години
Едно време имало Курската дъгаСега се задава Скандинавската дъга ли кво?
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Берлин на предатели невярва!
23
2
 
3
 
! Отговори
Браво Андреа преди 3 години
хитър ход! утре ще се докаже че навляните са лъгали и тогава ги чака тежкия удар на канцлера. дори през Втората война когато предатели из селата са показвали на нацистите кой евреин, кой комунист,кой *** или учител по руски език,след като разстрелвали предадените,на въжето увисвал предателят.Немците казвали:щом този предаде собственните си съселяни,съседи,съоученици,та тоя нас утре за буркан свинска мас ще предаде.Немците са изтрепали повече предатели от колкото руснаци.Знаели са предателите
22
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всички е ясно че рано или късно Навални ще е президент на свободна Русия.Много ще ми е интересно да видя какво ще правят нашите руски потгъзници ?
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До европеец западнякТова в мокрите си сънища ли го видя?
20
2
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Он топик.Посещението потвърждава версията, че става дума за политическа акция.Крайно време е предателят путин да престане да нарича европейските лицемери партнери и приятели и да вземе гьостерицата.
19
0
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Чебурашка/17Както холандският премиер и либералдемократ рюте, за да защити външния си министър халбе зайлста за лъжите му за "агресивния путин" каза: "лъжата в политиката не е смъртен грях".Та и троловете сте така...
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще е тайно, бе?! Целият свят разбра!
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странното е, че случая с изгорените живи хора в Одеса Меркел изобщо не го възприе сериозно.
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И вероятно провели секретен разговор за световната политика, докато "отровения" бил в кома.
15
21
 
4
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Руснаците по стар обичай прехвърлят проблемите от болната глава на здравата и обвиняват Германия в постановка. А руските слуги в България с пяна на уста поддържат тяхната теза.
14
5
 
8
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До OMG_Lucker.....НИЩО не е разбила !! Кани емигранти. защото ГЕРМАНСКАТА ИКОНОМИКА е ТОЛКОВА СИЛНА .че и трябват ВСЯКА ГОДИНА по 2 мил. НОВИ РАБ. МЕСТА !!!!!!! ПАНИМАЕШ ???........дори през ВСВ ....германците са използвали РАБОТНА РЪКА от окупираните страни и концлагери !!!....ПЛЕННИЦИ са правили ФАУ-2 ...под КОНТРОЛА на хитлеристите !!!....ПАНИМАЕШ ??????
13
8
 
4
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До Мухаха ....ЕХОооооооо...НЕРАЗБРАЛИЯТ !!! Тръмп като БИЗНЕСМЕН преди мандата иска да строй в Москва. но се сблъска със ПОРЯДКИТЕ в *** - първо подкуп...и се отказа !!! След САНКЦИЙТЕ за " КРИМ НАШ " .......БВП на Раша се СРУТИ ( от 2.4 хил. мил. долари ..до 1.6 ) ...МРЗ в Раша стана равностойна на 209 лв ......ДЖУДЖИ 4-ти месец се КРИЕ в ЗЕМЛЯНКАТА - а е излязал - а са го ОБЕСИЛИ на Червеният Площад !....а ти си ЧЕРВЕН ПРОМИТ ИЗКУКУРИГАЛ *** !...каква Г-7 беееее Раша вече е в топ 30 !
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали му е ударила една ... щом е тайно има нещо. Жена му знае ли? Меркето предложи ли му гражданство за какво ги по тези фълшиви отрови.
11
22
 
3
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
БРАВО на МЕРКЕЛ !!!.......така се прави в ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА !!! .....на всички да стане ясно . че ЗЛОБНОТО ДЖУДЖЕ е " ОТРОВИТЕЛЯ " !!!.....Със Навални....без Навални ...СП-2 е АУТ !!! Тръмп чака да стигне до 94 % ....И ТОГАВА ГО ПРАСНА !!! При проект за 10 мил....до сега със съпътващи р-ди СТИГНА 40 мил. ....ЗАРАДИ *** ЗЛОБНО ДЖУДЖЕ !!! ......Това е ПОЛИТИЧЕСКИ проект - ЗАБРАВИХТЕ ли .когато преди год. Джуджи ВРЪТНА КРАНЧЕТО ????????? и сега иска ДА ИЗНУДВА - Да ...ама НЕ !!!
10
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тя не вЕрва, че някой може да е оцелее след "Новичок" отишла е да види какво ще да е това чудо.