Русия и САЩ подновяват преговорите за ядреното оръжие

Те ще са за удължаване на договора Нов СТАРТ
21 окт 2020 10:42, Елка Василева
9
Русия и САЩ подновяват преговорите за ядреното оръжие
Снимка: www.aif-nn.ru

САЩ и Русия ще възобновят преговорите за ограничаване на ядреното оръжие.

Държавният департамент на САЩ даде да се разбере, че американската страна е готова да се срещне с руската незабавно и да приключат с успех преговорите за удължаване на договора Нов СТАРТ, с който се ограничава броят на дислоцираните ядрени бойни глави.

Това стана, след като Москва обяви, че е готова да "замрази" за 1 година разработването на нови ядрени оръжия.

Срокът на договора Нов СТАРТ изтича през февруари догодина, припомня БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"САЩ обмисляли да прехвърлят войски от Германия в България!Честито, окупацията ще е пълна. " Турската империя се разпадна,Руската империя се разпадна, сега е ред ,като гледам на Америка!!!??????Кой ни е окупирал добро не е видял!!
6
2
 
1
 
! Отговори
Да, ама не преди 3 години
До Анонимен 7Русия щеше да загуби войната без помощта на Запада. Немците вече бяха изпробвали първата си атомна бомба над село в Норвегия.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До победата на СССРА бе пич земи малко прочети преди да пишеш глупости. Войната окончателно се обръща в битките при москва 41-ва и сталинграт 42-ра. Към тоя момент оръжията и суровините изпратени от САЩ са нищожно количество и са основно към великобритания.В последствие СССР получават по-сериозна материална подкрепа към края на войната, но решителните битки вече са минали и е само въпрос на довършителни действия. СССР са щяли да бият немците и без тази подкрепа но може би с две години по-късн
4
2
 
3
 
! Отговори
победата на СССР преди 3 години
С американки танкова на Дженерал-моторс и аглийски самолети Ролс-роис........3000тона гориво от САЩ и храни заедно със водка-спирт!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В тия преговори трябва да бъде включен и Китай, а не двама се карат трети печели. Китайците са хитри и само се спотайват и трупат дивиденти. И преди да се усетим ще учим китайски, а за свободен интернет може да забравите. Тръмп това го разбира ама евротолерастите са като албански реотани и ще се сетят когато е късно.
2
6
 
4
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До Анонимен 1Супер!Там където има американски войски *** не припарват.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ обмисляли да прехвърлят войски от Германия в България!Честито, окупацията ще е пълна.Да си назначат и генерал-губернатор, ще спестим от парламент, МС, президент, че ще трябва да внасяме вноски като доминион.