Борисов за Радев и казуса Навални: Да си каже мнението, няма да му се карат

Позицията ни е, че незабавно трябва да се освободят задържаните
Обновена: 24 яну 2021 10:38 | 24 яну 2021 10:00,
915

Още по темата

С нищо не съм го засегнал, че да отговаря така остро. Освен да каже позицията си. Това е държавният ни глава, най-висшата ни инстанция. Да каже "да", "не". Няма да му се карат толкова, не е страшно. Ние не сме като тях да обиждаме. Просто само попитахме каква е позицията на най-висшата инстанция, нямаме я. Така коментира премиерът вчерашното изявление на държавния глава.

"Вчера президентът Радев беше много изчерпателен по един елементарен въпрос, позиция за задържането на Навални и опозиционните лидери. Изчерпа какво ли не друго, освен позиция. Не чух позиция и по изгонените руски дипломати, когато говори за Гебрев", допълни премиерът.

Още по темата

"Позицията на правителството е незабавно да освободят хората, които са задържани заради политическа дейност. И това не значи, че разваляме отношенията си с Руската федерация", коментира казуса със задържането на руския опозиционер Алексей Навални и съпругата му.

Премиерът Бойко Борисов се запозна със системите за наблюдение на нивото на язовирите, качеството на въздуха и какво се гори в заводите в реално време. Екоминистърът Емил Димитров му обясни детайли по процеса.

Борисов поиска справка за нерегламентираните сметища в страната. Той заяви, че могат да се заделят пари, за да се изчистят всички и след това контролът да се засили.

"На мониторите да ги наблюдаваме и да се реши този проблем. Тежи им да си удължат километрите до най-близкото депо, затова - санкции", каза премиерът.

"Знаем във всеки един завод в реално време точно какво се гори", категоричен бе министър Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


915
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
682
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен- 754,както има, и един пожарникар.
681
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 740"Много ти знае чов.ката,затова ще има много да патиш."...Ще плашиш! Не ви стиска, реакционери! Краят ви се вижда и на главатарите ви не им е до такива пишещи, но още не действащи! Мислят варианти как да спасят дирниците си ооссрани!България ще я има! България ще пребъде!
680
1
 
0
 
! Отговори
От титулярния народ преди 3 години
До ЕКСКУРЗИАНТВаксина срещу тъъппота още няма и изглежда няма да има. Така, че не се надявай, османлийче обидено, само дето не пишеш къде!
679
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Има само един "Фигурант" в България. Черепа ясно го спомена.
678
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-752,не те разбрах,за фигуранта -премиер ли става въпрос.
677
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1То това трябва да го кажат тия дето протестират, обаче те горките, понеже само им подават репликите, и често си противоречат. Затова се налага Фигуранта да излиза да им хвърля лозунги да имат да скандират.Иначе мълчи като трябва да каже за Навални, обаче бори "корупцията и мутрите" с шеф на кабинета дясна ръка на Васил Илиев във ВИС-2!
676
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-751,когато твоя премиер каже,защо вече 200 дена има протести под прозорците му,на министерския съвет,тогава и Радев,ще се изкаже по казуса Навални,впрочем той се изказа,това е вътрешен проблем на Русия,и борисоф да не се прави на велик "политик".
675
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев вече каза ли нещо по казуса Навални, или още чака депешата от Кремлин?
674
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До чакамИди в Афера и намери статията в която пише,че ЦЦ е изсичал гори в северна България, дали е било заедно с ДПС не знам и не пише в статията,но можеш да си намериш статията и сам.
673
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ЕКСКУРЗИАНТ,това за обижданията,такива обидени,като теб го измислиха,а колкото да си бил ескурзиант,сигурно на секс туризъм си ходил ганчооо.
672
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
Вече 200 дена народа протестира,той пита Президента за мнение,по въпроса с Навални,др.премиер,ти ще отговориш ли ,защо 200 дена народа,протестира мирно,под прозорците на министерския ти съвет,за Навални не плачи,а плачи за народа ,който изнемогва,под мъдрото ти ръководство.
671
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До чакамАз ще гласувам за БСП,АБВ,но предпочитам ГЕРБ,ВМРО,СДС и ДПС пред ЦЦ,не заради друго,а защото хората се напикават от страх от ЦЦ.
670
3
 
1
 
! Отговори
ЕКСКУРЗИАНТ преди 3 години
ПРАВ СИ БАЯ МЕ ВЪЗРАЖДАХА ПЪК НА ЕКСКУРЗИЯТА МЕ ОБИЖДАХААМА СЕГА СЪМ ДОБРЕ ЗАЩОТО СЪМ ДЕПОТАТ ОТ ДПС И БСПКОАЛИЦИОНИ ПАРТНЬОРИДПС И БСП МАШАЛАААААЧАКАМЕ ВАКСИНАЦИЯТАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
669
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако БСП,АБВ не успее да победи на изборите,по-добре да си останат ГЕРБ,СДС на власт,това е най-доброто решение.
668
1
 
1
 
! Отговори
ЕКСКУРЗИЯ преди 3 години
АБЕ ТЕЗИ С ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕСКАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИM МАЙ НЯКАКВА ИГРА ИМАОГРАНИЗИРАХА СИ ЕДНИ НА ДРУГИВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС, ПОСЛЕДВАН ОТ ЕКСКУРЗИЯКЪДЕТО ГИ ОБИЖДАХА, НЕ СЕРИОЗНОКАКВО СТАНА С ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС И ЕКСКУРЗИЯТАИЛИ ПРОСТО СЕ КОАЛИРАХАХАХАХАХАХХАХААААААААААААА
667
2
 
4
 
! Отговори
чакам преди 3 години
Борисов да коментира това:Цветанов:С договорка между Борисов и Доган Карайдайъ назначава директори в горските стопанства.Искам преди изборите тези схеми да станат ясни, защото когато гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС. Недоумявам защо мълчат Цвета Караянчева и Даниела Дратикова, които са ме молили да противодействам на такива действия, например на смени на областни директори на МВР и аз бях човекът, който противодействаше да не се случи и т.н. и т.И защо тук няма нито една статия за Цветанов?
666
0
 
1
 
! Отговори
До 733 преди 3 години
И ти си за психиатрията.
665
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ти знае чов.ката,затова ще има много да патиш.
664
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ се пише за пръв демократ и като такъв и под път псува комунистите, макар че за не съм видял бивш милиционер да стане 100%-о полицай и като такъв да защитава демокрацията в БГ и света. Преди няма и месец няколко хиляди протестиращи от Южните щати превзеха Капитолия и направиха прехвалената aмер. демокрация за резил. Боце, ти защо не скочи срещу тях и не отиде да се биеш в Washington с КПП и Захариева? На 2.09.м.г. 4-има полицаи се разбесняха и се държаха като зверове. Уволнихте ли ги? Не!
663
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така нареченият "казус Навални" е само в гyмeнитe неолиберални глави.Руснаците си имат суверенно законодателство и си го спазват.Путин забрави да пита "сульоипульо" провалени тиквочи за мнението им.