Лавров: Русия ще отговори на неприятелски действия на САЩ

Вашингтон ще предприеме скоро нови мерки спрямо Москва
8 апр 2021 13:45, Елка Василева
127
Лавров: Русия ще отговори на неприятелски действия на САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

Русия ще отговори на всякакви бъдещи неприятелски действия от страна на Съединените щати, заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров в Казахстан, където е на посещение.

По думите му американската политика на санкции спрямо Русия води до задънена улица и не постига желаните от Вашингтон резултати, предаде БНР.

Още по темата

„Трябва да разчитаме на себе си, защото нито Съединените щати, нито техните съюзници са надеждни партньори. В ключовите за развитието на държавата области не можем да зависим от техните настроения и от това с кой крак са станали сутринта“, каза Лавров.

По-рано говорителят на Белия дом Джен Cаки съобщи, че в близките седмици Съединените щати ще предприемат нови мерки спрямо Русия.

По информация на агенция „Блумбърг“ администрацията на президента Байдън обмисля въвеждането на нови санкции и изгонването на руски дипломати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
2
 
2
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 3 години
До Анонимен113 Да знаеш случайно, най-добрият руски университет, на кое място е в световната класация? Кои са първите 10 университета ? Продължаваш ли да твърдиш, че диплома от московски университет се признава навсякъде?
82
0
 
2
 
! Отговори
бай Ставри преди 3 години
Ами и р00сия да наложи санкции на краварите и евр огей0вете. какво го жали
81
0
 
2
 
! Отговори
На Запад е хубаво преди 3 години
Защо така плачат, нали санкциите на Запада укрепваха руската икономика - истината е, че Русия е много изостанала страна, (не само технологично) 75 % от населението няма канализация, 20 мил. живеят с доходи от 100? месечно ( официалният животен минимум в Русия) и 19 мил. изкарват по 120 ? месечно ( официалната мин. заплата в Русия -12 000 рубли ) Като резултат около 800 000 годишно се изселват от Русия на Запад ......
80
0
 
2
 
! Отговори
радул преди 3 години
Да не забравяме ,че живеещите руснаци в фащ са 90% разведки ! Хамериканците се женят за рускини защото са хубави и образовани , а техните кобили само пищат ,че са изнасилвани ,но след 10-15 години и то само за пари !
79
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиТова НЕ Е ВЯРНО. Първо. Дипломата от един университет като Московския се признават навсякъде по света.Второ. Тия хора не са там да учат. Дъщерята на Лавров НЕ УЧИ в Ню Йорк, а работи и живее там.Трето, ЗАЩО не си останат в комунистическия рай, защо трябва да им се "признава" каквото и да било на Запад?
78
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 107И до ден днешен не съм чул свястно обяснение от русофилчетата, защото така на целия червен елит децата са им на Запад?
77
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По ненормална държава не съществува.На целия им политически елит /бивш комунистически/ дечицата, жените, любовниците, тъщите и шурунайките са изнесени от Русия на Запад.И с вериги не мож ги върнеш в матушката щото се гнусят.На тоз на снимката дъщеря му живее в Ню Йорк.Но иначе словесни *** колкото искаш.
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФилофобНа русофилите словесната диаррия, когато искате да омажете нещата, ви идва много "отвътре".Следващия път, когато нямаш какво да кажеш, просто не казвай нищо.:)
75
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиС други думи, данните ги има, което доказва, че лъжеш, че ги няма, и единствения ти отговор е, че "не вярваш".Кога каза, че ще ходиш на преглед, не разбрах?
74
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФилофобФактите и предположенията на русофилите винаги съвпадат с фактите на Кремъл, а предположенията винаги интерпретират гледната точка на Кремъл.Никакви изненади.Пиша безплатно: защото си изкарвам парите в собствен бизнес, и защото като българин считам, че ми е задължение да държа червената чума колкото се може по-далече от България.
73
1
 
5
 
! Отговори
Филофоб преди 3 години
До АнонименНикого не плаша, умник такъв! Написал съм няколко факта и предположения.Вече си мисля, че е време да почерпиш бира, днес ти изкарах надницата. Изпълни ли нормата от постове? Наближава 5 часа, трябва да си ходиш. Платено ***.Русофили, господари, опорки, агресори ... ставате смешни вече.
72
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФилофобНикого не плашите. Русофилите и вашите господари отдавна сте ясни.:)
71
0
 
8
 
! Отговори
Филофоб преди 3 години
До някойНе мисля, че поляците ги е страх от нападение от Русия, по-голям проблем ще им е бежанска вълна. Но ако американските бази в Полша се използват за атака, няма как да знаем какво ще се случи нататък. А у нас също има американски бази, в Румъния също, какво ще решат да правят американците от тях, никой не знае. Какъв отговор ще има от ответната страна, също не е ясно.Анонимното философче под тебе, да излезне от електронната игра, и да не забравя, че в реалния живот няма SAVE.
70
8
 
3
 
! Отговори
барел петрол 60$ преди 3 години
Много го одъртил дедо Лавро. Направо да си взима пенсииката и на вилата с бабето, пък политиката да я остави на по-младите. Каквио действия ще предприемете дедо лавро,като намате пари. Както казваше бай Тошо - казва тоя дето има пари. А ти като немаш пари какво ще казваш.
69
8
 
7
 
! Отговори
някой преди 3 години
До: ФилофобТака е! Поляците сформират доброволни паравоенни отряди за отбрана на очевидно застрашената им от нападение от Русия източна граница! В същото време обаче ние се мазним на руснаците и се умилкваме за руски газ, докато същевременно правим театрални постановки с "изгонени руски шпиони" за да се харесаме на САЩ!Поляците са истински патриоти, ние сме... рая.
68
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФилофобАми като "военен конфликт в Европа не е добре" трябва да порицаваш руската агресия в Украйна, защото Русия се опитва да запали такъв военен конфликт в чужда държава.Вместо това си седнал да го усукваш, или си мислиш, че си особено оригинален и не личи че си русофилче?
67
4
 
12
 
! Отговори
Филофоб преди 3 години
Интересна теория, щом дъщерята на Лавров учи в САЩ, значи няма проблем американците да провокират конфликт в Украйна. Ами като сте толкова ербап, да ви кажа ли колко турци учат в България, дайте тогава да завземем Одрин и беломорска Турция, какво ще кажете, а?Имам приятели в Полша, треперят им мартинките какво ще се случи в Украйна, защото са с обща граница, те просто се притесняват за семействата си. Наричайте ме както си искате, но военен конфликт в Европа, за пореден път ... не е на добре!
66
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До някой"Плаче за Нероден Петко."Те руснаците винаги реват така, за да имат "извинение" за нападенията, които след това правят. Разбира се, това "извинение" е за вътрешна употреба. За всички останали те са си агресори. Затова нито една страна не е признала анексията на Крим.
65
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Спескан натовец"огато говори български партиот и нормален човек"Ама ти СЕРИОЗНО ли се имаш за "патриот" и още повече за "НОРМАЛЕН човек"?Хахахахаххахаа.Сигурен съм, че дори в родното ти село си известен неадекватник.
64
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия да не прави нищо срущу съседите си и да не провокира света.Навремето окупира Източна Европа и си разиграваше коня и я тероризираше.Сега никой не иска да чуе за Русия.И никой даже няма да им обръща внимание.Да си лежат спокойно у блатото и да гладуватТе друго не са заслужили.