Лекари зоват Навални да спре да гладува

Ако не започне да се храни, може да умре
60
Лекари зоват Навални да спре да гладува
Снимка: БГНЕС

Близки на руския опозиционер Алексей Навални медици, включително личният му лекар, го призоваха да прекрати незабавно гладната си стачка, опасявайки, че ако я продължи, той може да умре или да увреди сериозно здравето си, предаде Франс прес.

Още по темата


"Като лекуващи лекари се обръщаме към Алексей Навални и го молим да спре незабавно гладната си стачка, за да запази живота и здравето си", посочват петима медици в писмо, публикувано в опозиционния информационен сайт "Медиазона".

Подписалите писмото, сред които е и личният лекар на Навални Анастасия Василиева, посочват, че са получили достъп до резултатите от изследвания на опозиционера, направени след прехвърлянето му в началото на седмицата в болница за затворници с туберкулоза.

Ако гладуването продължи, то може да навреди значително на здравето на Алексей Навални и да доведе до най-печалния резултат - смърт, предупреждават лекарите./БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: гладнавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
4
 
! Отговори
Аз пак да питам! преди 3 години
Какво става с Асанж?
39
0
 
5
 
! Отговори
Е айде де! преди 3 години
Пуснете последната новина че го местят в моргата и стига сте ни мъчили!Моля, моля, моля, моля, моля!
38
0
 
1
 
! Отговори
Спрете годаАка преди 3 години
Той е инанчето на мама!Хо.ата му еж бе, то Ъ Ъ Ъ па нема.Иска да умре защото Кремъл вече го искат жив за да го показват като идола на ЪКАЩИТЕ.А онези, с парите, си го искат жив за да връща парите защото е Ъкащ Инат на мама.И егоист и голяяяяям Егоист е Алезбий Нахуялни.Взима си живота и капка -ден на децата си недава.Иска му се децата на другите хора да завлече и Ъкащи Егоистчета да го играят и то без да са лъгали и крали, без да живяли Имащи и до други дйржави Ф Фърчели.А тихо и просто умряли
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и днес дежурните ви глупости за Навални.напротив, да не спира гладната стачка и да псовиса и да спрете да ни занимавате с този жив политически труп и да ни занимавате с физическият му труп.чакам да изтриете това мнение...и по - бързо!
36
0
 
2
 
! Отговори
Anonimna преди 3 години
Тоя Алексей Навални се държи като 3 годишно дете. *** политика
35
1
 
9
 
! Отговори
Правилния начин преди 3 години
ПУТИН ДА ОСВОБОДИ НАВАЛНИ НЕЗАБАВНО ... и както го пращаше да се лекува в Германия , сега да го изпрати в САЩ и да му прекрати омразното за Невалния руско гражданство . Там блогъра -опозиционер да си пише на воля как е страдал в руската каторга , където е лежал по цял ден на леглото, пускал е снимчици в Инстаграм и на колене са го молили да започне да яде ...
34
0
 
10
 
! Отговори
Ам че логика.. преди 3 години
Ами че то ВСЕКИ който не се храни ... умира . Това не важи само за опозиционери. Да се храни , какво толкова . Или от Руските "каторги" да попитат американските си колеги от каторгата в Гуантанамо Бей как се хранят затворници които са обявили гладна стачка .... и да действат.Май беше през дебелото черво.... с включен електрошок и ритници в бъбреците . .... Или поне така описаха "метода" от Правата на Човека когато разследваха случая в НАЙ- демократичния затвор в света - Гуантанамо Бей.
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разкарайте го тоя. не става за опозиционер.
32
0
 
14
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
Ако е бил отровен с новичок защо е още жив. Всичко това което прави е една пропаганда за да може да му дадът виза и да отиде в ФАЩ. Новичока е силно отеовен ако беше с него сега щеше да е мъртав какво и моля нашите медии да спрат да го постват напълно ненужно е има по важни теми от някакъв си продажник който е гладувал аре спрете се осввн ако нема и вие некои облаги $ ставате и вие смешни и всички които вярват на тези глуписти
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига занимаваите хората вече с тоя мошеник!
30
0
 
15
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Милиони хора по Света гладуват- нека и един милиардер да погладува малко!
29
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ндаа! От този няма да стане мъченик и светец! Досега не е излекувал никого като Христос примерно! И само едно чудо - самия той възкръсна от мъртвите едва ли не! Засега го играе по братя Стругацки "Бръмбар в мравуняка" със съмнителен успех! Пробва се да изиграе"Трудно е да бъдеш бог", но не му стигат силиците!
28
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Наказателната кония" си е чист гулаг/концентрационен лагер за неудобни на властта. Хитлер е черпил вдъхновение от Гулаг. И айде не ми говорете за гуантанамо. И Русия и САЩ са зли империи, ама поне едната от тях не държи народа си в мизерия.
27
0
 
12
 
! Отговори
аз преди 3 години
Спокойно............ протестите в България в подкрепа на Навални почнаха. преди 2 дена имаше ~50 човека пред руското посолство. Сигурно ако ги бяха попитали какво правят там никой нямаше да може да отговори но..... има ги :)
26
2
 
4
 
! Отговори
The преди 3 години
Руските лекари му препоръчват да изпие един чай или да се подпре на прозорец 🤓
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грам не му се седи в затвора на Навални, но защо като не можеш да деяниш на затвор се правиш на революционер ! Аз също не мога и затова си стоя кротко и спазвам правилата!
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога, Катилина, ще злоупотребяваш с нашето търпение? Докога ще бъдем играчка на твоята беснота?................................................Въпросите ти към Буда Тиквоний ли са отправени?
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Негова воля.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални само събужда презрение в советских людей. По ония ширини е важно незаменимият царь-батюшка да е добре. Боже, Царя храни! Мужиците обичат да се струпват с олигавени икони на диктатори-палачи. О времена, о нрави! Докога, Катилина, ще злоупотребяваш с нашето търпение? Докога ще бъдем играчка на твоята беснота?
21
2
 
1
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Нещастника се подготвя за след военно време, по 1 м без храна