Срещата Путин-Байдън затваря част от въздушното пространство над Швейцария

Срещата на върха ще се проведе на 16 юни в Женева
11 юни 2021 17:52, Ния Христова
52
Срещата Путин-Байдън затваря част от въздушното пространство над Швейцария
Снимка: БГНЕС
Швейцарските власти обявиха, че ще затворят част от въздушното пространство на страната за полети заради срещата на 16 юни в Женева между руския президент Владимир Путин и американския президент Джо Байдън, предаде ТАСС.
 
"Федералният съвет одобри временно ограничение за използването на въздушното пространство по време на срещата между президента на САЩ Джо Байдън и президента на Русия Владимир Путин от 15 до 17 юни, 2021 в Женева", се казва в съобщението.
 
Швейцарските ВВС ще изпълняват функциите на въздушна полиция и ще извършват засилено наблюдение на въздушното пространство, заяви правителството. Ограниченията се въвеждат от 8:00 сутринта на 15 юни до 8:00 сутринта на 17 юни местно време. Става дума за въздушното пространство на региона на Женева с условен център над Площада на нацията до централата на ООН. В същото време търговските полети до и от международното летище в Женева „няма да бъдат засегнати от ограниченията“.
 
На заседанието си в петък Федералният съвет разреши разполагането на до 1000 военнослужещи в подкрепа на властите в Женева във връзка със срещата на върха. По-специално военните ще отговарят за защитата на чуждестранните мисии. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
процедурно питане преди 2 години
снимката на статията кога е правена.До колкото знам г-н Байдън не се е срещал с никому неизвестния Клутин и джуджето много е високо бе..ха.ха.ха
27
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Време е за Армията на САЩ,време е да реалностите г-н Президент..имат само манипулациите и лъжите,,ядрените на брежнев...накажете убийците на милионите невинни г-н Президент,зашлевете шамар на джуджето...или отменете срещата...и да им обявим Война...Свободен и Справедлив Свят...или да го погребем!!!
26
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Манипулираните "държавници" на китай,обслужващи путин обявиха световна биологическа война на Света ни..умират невинни...отнети човешки Свободи...насаждат хаос и убийства...21 век е най жестокият и безпомощен...най кръвожадният..заради елементарни крадци и убийци като путин и "приятелите" му,време е за нова Световна Война...Ние сме Свободни Човешки Същества...Бог ни дава Живота и китайците обслужващи путин нямат права над тях!!!
25
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
г-н Президент...посетете Канада,Австралия,Япония...залагате но губещи коне г-н Президент,Бог да пази САЩ!...от "приятели"
24
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Справедлив Свят или го погребете г-н Байдън!милиарди по-света ни сме доброволци...Справедлив или да го затрием!!!Прекратете робствата в 21 век,безнаказаните убийства на неудобни,прекратете финансирането от ЕС на диктатори отнемащи ни Свободата и Животите!...нов вид фашизъм през печатниците за пари...през медийното манипулиране...през вменяването на "нови"ценности,противоречащи на Божийте...доктори убиват пациенти,диктатори с офшорни,кюлчета злато...фалшиви ценности,21 век..и фашизъм!
23
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
милиардите ограбени,лишени от елементарни Човешки Права сме САЩ...САЩ е единственият гарант и борец за Свободата ни...децата на Американците умират носещи ни Свобода...Поклон и Благодарим!Бог да пази САЩ!Справедлив и Свободен Свят!!!Милиардите ограбени по Света ни сме САЩ!!!
22
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
путин майсторски изигра ес политическият елит,китайците,турците,използва тръмп...елементарно убиха няколко невинни американски служители в Конгреса на САЩ...само факти които всеки може да провери...и сайтчета,тв-та,платени диктаторчета в Източна Европа...ограбващи Народите си,доктори убиващи пациентите си за...пари...това не е нашият Свят...това са престъпления и всички подкрепящи ги са съучастници...ще ви съдим...прочетете Историята...дребни рибета сте...Бог да пази САЩ!САЩ се върнаха...
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чайна Байдън разреши Северен Поток 2 на Путин.Сега ще си вземе 10те процента!Джо предаде САЩ ,предаде и Източна Европа на Масква !
20
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
путин нечестно заложи Китай...населението не играе роля пред технологиите,обявиха биологическа война,отнемат животите ти на приятели,семейства,деца...отнеха ни Свободата...Китай пусна вируса от Ухан...Китай убива милиони по света за да обслужи путин и олигарсите му...и гледате безучастно...путин убива децата ни...за яхти и пиячка с престъпника лукашенко...и нагло ни демонстрират дружбата си...и Китай носи отговорността...съучастник и използван превърнат в престъпник...от престъпник!
19
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
хаха...тролчета на кремъл и ченгета на кгб,ес служби ни вменяват,че...мали децата ви пред руските посолства...има ли такива...в САЩ всеки гражданин може да събори всеки Президент...в русия всеки "гражданин"е роб на...търсещите "врагове",животите на руснаците са в собствените им ръце,САЩ им предлагат бърбан...те си искат спирта и ездата от олигарси и престъпници...избор си е,технологично,военно,мотивационно русия е на светлинни години...имате само пропагандата по гьобелс...плющете минуси
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тая среща Бай Издън ще бъде накъсан като преварен брийлер ако се опитва да се прави на 'силен'!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън подари с Обама Крим на Путин.Сега му подари и Северен Поток 2 . Путин ще си почеше пуделчето в Женева.
16
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Ларавел...Що са интересуваш,бе авер?..-Да немаш намерение да са цаниш работник в Рашата?
15
2
 
3
 
! Отговори
Шнур преди 2 години
Ей, Байдъне, казвай му на Путин да дава евтино водката уе. Кви са тез цене уе? Газ, мас, петрол, мазут не щеме. Пак се пие, ама не е кат водката
14
5
 
8
 
! Отговори
Ларавел преди 2 години
Минималната заплата в Русия премина ли 150 евра?
13
5
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Когато Клинтън кацна на летище София така са беше натаралянкал,че пазвантите му не успяха да го събудят..Нашето нещастно "президентче"-така наречения "Петър Стоянов", чака до стълбата на самолета цял час..Като пуделче,вързано пред магазина,докато стопанката му пазарува...Та дано не заспи и бай Дън и да пропусне срещата?!..Но всички сведения сочат,че освен редовната смяна на памперса му,СВИТАТА се стреми всячески да го държи "ТАВРЯЗ"...
12
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам русофилите су цъкат яко минусчета, само дето от тука пишещите никой не е стъпвал в Русия да провери там как е. Жалка работа сте
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярно ли някой се доверява на официална руска статистика?! А и като се отчете статията от вчера, че 0,01% от хората държат 40% от парите, то спокойно може да се заключи, че руснаците живеят като скоотове.
10
11
 
4
 
! Отговори
HH преди 2 години
Какво има Байдън да разговаря с Путин.Ксзва му какво трябва да изпълни Путин и срок за изпълнение и толкова !
9
8
 
13
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
Тук някакъв *** пише, че мин заплата в Русия била 280 лв. Първо, според Госстат средната е със 100 Евро по-висока от българската при 2 пъти по-ниски цени на горивата, парното и тока и еднакви с другите стоки - т.е. стандартът на живот в Русия е с 20 - 25 % по-висок от нашия след 14 г в ЕС, уж в "компанията на богатите". Второ, най-ниската заплата в Русия е 280 долара, т.е. - 500 лв. То при соца нямаше такава фалшива пропаганда.