Путин: Образът на Байдън в медиите няма общо с действителността

Той бил концентриран, професионалист, наясно с материята
18 юни 2021 08:02, Елка Василева
37
Путин: Образът на Байдън в медиите няма общо с действителността
Снимка: архив, БГНЕС

Медийният образ на американския президент Джо Байдън няма нищо общо с действителността. Това заяви президентът на Русия Владимир Путин, като определи американския си колега като професионалист, който е много концентриран по време на преговори, предаде БНР.

Още по темата

Помолен от випускници на Висшата школа за държавно управление да сподели личните си впечатления от Байдън, Путин заяви, че въпреки дългия полет и смяната на часовите пояси, американският лидер е бил бодър по време на преговорите.

„Образът на президента Байдън, който рисува и нашата, и даже американската преса няма нищо общо с действителността. Той изглежда бодър. Разговаряхме на четири очи два часа, а може би и по-дълго. Напълно наясно е с материята. От време на време поглеждаше записките си, но всички го правим“, каза руският президент.  

Владимир Путин за пореден път изтъкна професионализма на Джо Байдън и определи атмосферата по време на вчерашните преговори в Женева като доброжелателна.

„Обстановката беше достатъчно доброжелателна. Струва ми се, че успяхме да си изясним позициите по ключовите въпроси. По много въпроси те се разминават. Фиксирахме различията си, но в същото време определихме направленията, по които можем да говорим за евентуално бъдещо сближаване на позициите“, каза Путин.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън получи благодарствено потупване по рамото от Путин
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 14Ти наясно ли си кой какво получи от двамата откак издухания Байдън до спуснаха за президент? И не само Путин плучи подаръци. А за САЩ един дебел от Байдън.
29
0
 
2
 
! Отговори
А сега сериозно преди 2 години
С други думи Путин е предоволен от Байдън и неговото ментално състояние и каквото е получил от него.
28
0
 
2
 
! Отговори
Barba Ganios преди 2 години
.....Baidan strada ot starcheska demencia i ot kup drugi bolesti !!! Kolkoto i da se staraete da go izkarate koncentriran ....vsichki otdavna razbrahme,che NE E !!! Upravliava Kamala i Obama....a Baidan se opitva da prochete neshto bez da se izgubi !!! Elke,naprazno se panesh !!!
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той от Марс пише. Там На служебните компютри не може да свалят кирилица.
26
2
 
0
 
! Отговори
Supermen преди 2 години
ZABELEJETE sreshta mejdo dvama prezedenti 4 ochi opravlqvat milioni hora.. do dnes se chudq kak sashestvuvat prezidenti premieri kmetove i taka na tatak.. ako dnes opravlqvashtite kazvat koito nesi mie zabite vseki den arestuvai te go 100 procenta e arestuvan.. tova go razbrah ot denq na golqmata pandemia mangezia... sega razbrah che te mogat dasi nalagat vsqkakvi ogranichenia i zakoni bez dase zamislqt ili dase dopitat do horata omirashti za jajda pravda..samo neznam do koga
25
1
 
0
 
! Отговори
Supermen преди 2 години
Na men pak putin mi prilicha na onq ot reklamata mistar popa mie po chudesno hem po lesno
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спукаха се от четки!И все пак,Путин взе Северен Поток 2 и Украйна,а дементиралия старец две добри думи!
23
3
 
5
 
! Отговори
социален антрополог преди 2 години
Този на снимката е голям образ...а ония изкукуригал памперс може само да му диша прахоляка...
22
3
 
7
 
! Отговори
Ха-ха..ха-два полюса преди 2 години
БАЙдън към Путин:...Ти си убиец....Путин към БАЙдън:....Ти нямаш нищо общо с действителността...Ти си"професионалист", който е много концентриран по време на преговори...ха..ха...И обичаш да се търкаляш по стълбите на самолета за развлечение..ха-ха...
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако го е казъл със сърказъм - значението е друго! :) Ама нашите медии....
20
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя как са го напомпали, като восъчна фигура станал
19
11
 
5
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Според мен, и двамата президента се държаха много сериозно и отговорно!Бих искала да коментирам само елемент от конференцията на Путин,с който не съм много съгласна -това,че не искал в Русия да се повтори нападението на Капитолия от поддръжници на Тръмп и затова взимал остри превантивни мерки, съсипвайки опозицията. По тази логика не трябва да дишаме защото един ден ще умрем..Може да управлява процесите с политика, без да руши..Трябва да се разговаря с хората, да се решават проблемите,според мен
18
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин ще играе Рейгън,а Байдън Горбачов.Всичко се повтаря.Ваш човек най сетне в Белия дом,Вова.
17
5
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Стеб (стьоб) се казва това на руски, тролинг, *** се с Байдън. Преведено значи "Не го гледайте, че изглежда безнадежден ***, иначе е професионалист". И това казано с намигане. Байдън е трагичен и това е ясно на всички. Херо също е идьотка. Щом можаха да наложат санкции на съюзна държава, това говори, че изобщо не знаят на кой свет са.
16
8
 
11
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Руснаци и американци ще си се разберат помежду си. Враг и на едните и другите сме ние-европейските народи и Китай. Европейските нации рябва да сме с Китай,който не само е непобедим,но и отговаря на критериите ни за чиста етническа държава. Китай е единственната държава в света победила едрият световен еврейски капитал. Истинско лицемерие е поведението на Байдън и Путин. Защо техните срещи не са открити,а винаги на 4 очи? После наивниците си въобразяват какво точно си били говорили.
15
4
 
10
 
! Отговори
Къде сме ние?!!! преди 2 години
"Висшата школа за държавно управление" точка.
14
2
 
4
 
! Отговори
САМО питаме... преди 2 години
Путин, сподели ли нещо за китайския НАТИСК...?????
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това да се чува, на света не му трябва противопоставяне
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
10, не забравяме и къде са били произнесени думите. Путин е помолен от випускници на Висшата школа за държавно управление да сподели личните си впечатления от Байдън. Государят Путин е пример за подражание на випускниците на Висшата школа за държавно управление. Те са бъдещето на Русия.