Медведев: Война между Русия и НАТО ще е катастрофа

„Луди глави“ в НАТО разсъждавали за такъв сценарий
27 яну 2022 10:10, Елка Василева
168
Медведев: Война между Русия и НАТО ще е катастрофа
Снимка: архив, БГНЕС

Сценарий, при който Украйна ще реши да тръгне по силовия път по отношение на Донбас, сблъсквайки Русия и НАТО, ще е най-драматичен. Това заяви заместник-председателят на руския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев пред руски медии.

Още по темата

„Това ще е най-драматичният, просто катастрофичен сценарий. Надявам се това никога да не се случи“, каза Медведев.

Той обаче посочи, че в страни от НАТО и САЩ отделни „луди глави“ вече разсъждават на тази тема. „Но аз разчитам, че това никога няма да се случи“, заключи Медведев.

За неприемливостта на война между Русия и НАТО говори по-рано и премиерът на Латвия Кришянис Каринш. По думите му страни от Алианса вече са готови за подобен конфликт, но такъв сценарий е най-лошият, тъй като това ще е много голяма световна война, пише Lenta.ru.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми Русия провокира всичко с армиите които разполага на границата с Украйна а после Медведев после лае за катастрофа
118
6
 
12
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Войната е САЩ-Русия, другите са само придатъци, момчета за бой. Особено някои. Впрочем то всички войни напоследък са САЩ срещу някоя държава. Явно Америка без война не може да оцелее.
117
4
 
5
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 2 години
Катастрофален ще е само за Блатная
116
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четейки всички "геополитинци" тук настръхвам! Абе дори да има конфликт между Украйна и Русия, то НАТО няма да се включи с повече от 10-20 хил. военни и то на втора линия. Вие сериозно ли мислите, че САЩ ще пратят в Украйна 500 хилядна армия, щото при милионната руска е смешно да си мислиш, че с 20 хиляди ще ги победиш. Та война и да има ще е полупартизанска. Спете спокойно
115
5
 
22
 
! Отговори
до 122 преди 2 години
А той дали знае колко автомобила е произвела Русия от знаменитите немски каски след войната а?
114
2
 
14
 
! Отговори
toti преди 2 години
Абе май лудите не са се свършили или кучето не е заровено дълбоко......ще си проличи обаче къде са простаците от световна класа !!!
113
12
 
33
 
! Отговори
Хохобохо преди 2 години
Според мен по-скоро САЩ се готвят да нахлуят в Русия, отколкото Русия в Украина. Много преди събитията в Крим американците бяха разположили войски и техника в близост до сухопътните и морски граници на Русия. Кого и от какво пазят, след като нямаше никаква реакция срещу действията в Крим освен четене на декларации и санкции срещу няколко бизнес организации и фирми? Ако аз искам да опазва дома си от някого или нещо няма да отида да го пазя от съседното село и да се правя на юнак от девет планини!
112
19
 
68
 
! Отговори
Boris преди 2 години
До анонимния ***!!!!!!! САЩ ако имаха дори и най малкото превъзходство над Русия,незабавно щяха да ги атакуват и превземат,само че знаят много добре,че не могат и за това ръчкат света срещу тях.вище историята САЩ винаги атакуват първи и сеят смърт и разруха по света
111
33
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
400 хиляди камиона са дали Щатите на Съветите през войната като помощ!!! За другото няма да споменавам. Русофилите да си правят изводите. Това са факти.
110
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...ще е катастрофа (драматична пауза) за НАТО!
109
33
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медведев няма как да каже, че Русия прави всичко това, естествено ще обвинява НАТО. Той и затова беше уж нещо като президент 4 г. и после го махнаха.(махна де).
108
9
 
29
 
! Отговори
До 131 МЕ преди 2 години
Какво да ги испусне ! Та Китай са икономика номер едно в света ! А скоро и космическа, и военна . В кой свят живееш ?
107
2
 
24
 
! Отговори
Гост преди 2 години
А по малките държави ще изчезнат в небитието от кризите
106
7
 
19
 
! Отговори
МЕ преди 2 години
От такъв конфлик, само Китай ще спечели. В никакъв сличай не трябва да се стига до там. Русия ще се разпадне, а Америка ще изтърве китайците.
105
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Боби "А какви са ЕКСПЕРТЕ?" Аз ти написах какви са. Ти не правиш разлика между религиозна принадлежност и социална организация.
104
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория и настоящ кмет на Киев Виталий Кличко реагира гневно на обявената от Германия военна помощ за Украйна под формата на 5000 военни каски. Това е "някаква шега" от страна на Берлин, заяви Кличко, цитиран от Ройтерс.
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До като се има предвид Нещо се опита да кажеш, но не мина. Пробвай пак. :)
102
29
 
12
 
! Отговори
До 117 преди 2 години
До АнонименМедведев е алкохолик, като повечето руснаци.ТОй е една пионка на Путин.
101
3
 
9
 
! Отговори
като се има предвид преди 2 години
До Анонимен: "Опитите за ирония", :) Намери си 'Хас-Булат удалой' - послушай и ще разбереш американците откъде са си преписали мелодията на химна :):):)
100
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До детска? Опитите за ирония са особено иронични, като се има предвид, че музиката (включително текстовете) е доминирана от западните текстописци. Я кажи един текстописец руснак или хайде, от мен да мине, музикален автор/група руснак, който доминира/е доминирал музикалната култура по света. :)))