Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи

Путин знае как да ръководи държавата, заяви той
17 май 2022 13:00, Нели Христова
316
Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи
Снимка: БГНЕС

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков е убеден, че "всичко ще бъде наред" – Русия ще победи и ще постигне всички цели, които си е поставила.

"Убедени сме, че всичко ще бъде наред, убедени сме, че ще победим и ще постигнем всички набелязани цели", каза той по време на лекция в рамките на образователния маратон на общество "Знание".

Говорителят на Кремъл подчерта, че президентът на Русия Владимир Путин знае накъде води държавата и обърна внимание, че е налице политически консенсус и изключително висока подкрепа за държавния глава.

"Цялата страна го подкрепя. Убеден съм, че вие също го подкрепяте. Подкрепят го младите хора, подкрепят го всички поколения в нашата страна", отбеляза Песков.

"Ние ще постигнем целите си, а вие ще живеете по-добре и вашата сигурност ще бъде приоритет", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да победят ли ? Те загубиха със започването. Каквото и територии да спечелят, загубиха пред лицето на човещината.
251
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Щом почнаха да се успокояват и надъхват, значи работите наистина вървят зле за Русия. Благодарим им за потвърждението, че и на украинската пропаганда не може да се вярва.
250
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той и Хитлер така казваше....
249
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз не вярвах, но нещата отиват към украинска победа.
248
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Злото е САЩ и колективният запад. Русия е длъжна да победи, за да освободи света от западната тирания и извращения на либерастите, сороспиите и гейтаците. И защо да го има света, ако Русия няма да я има? Топол "М" и край с гадовете от САЩ! Най-мръсен и гаден народ са американците и живи да изгорят ще им е малко. Само Русия може за ги ликвидира до един!
247
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Русия победи, значи света няма да го има, значи злото е победило!
246
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия вече е победила! Край с излаза на Украйна на море. Тя и Украйна след време няма да се нарича така. Тази територия е руска и ще бъде върната на Русия с оръжие, след като изедниците бандеровци не разбират от добро. Учудваща е добротата та Путин, пощадявайки извергите, които се предадоха "побеждавайки"! Вместо да ги съсекат кадировци на място след като излязоха като плъхове от подземията, руснаците ги огкараха в болници да ги лекуват. За такива гадове трябва жестока смърт и то на място.
245
5
 
4
 
! Отговори
Маг Минчо преди 1 година
На хокей.. Може би?
244
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Военнопрестъпниците Путин и обкръжението му, ще бъдат съдени на международен трибунал. Ще бъдат наказани от свободния свят, или този свят няма да го има вече.
243
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе с едно изречение: Путин върна Русия във времената на Сталин! Да, на Сталин, даже при Хрущов и Брежнев беше по-хубаво!
242
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вие долуподписаните не знаете и не познавате рус народ песков е прав народа ни в рус подкрепят путин уважаван и обичан е.народа ни има всичко изобилно сме богати нема какво да се кривите душите бг народ това го знае много добре които са учили или бяха в командировка.магазините ни има всичко долара и еврото падат .съжелявам много че нема да имате рустур вашият кирил петков и ифн.слуби са виновни много плювате на нас руснаците
241
5
 
13
 
! Отговори
Шариков, П. П. преди 1 година
Нищо не се разбира, съвсем по руски: кого, кога и как ще победи Русия, какво ще е наред? Остава само подозрението, че засега няма победа и нищо не е наред. Не са наред и др. Копейкин, и другите руски агенти в България; изглежда московлукът е нещо като психосоматично заболяване, за което няма лечение...
240
8
 
12
 
! Отговори
Изперкали преди 1 година
Цялата хунта в Кремъл - всичко е по план
239
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези паткани още си мислят, че са някакъв фактор. Целият свят ги изолира, а те ще победят, ааа самодостатъчни са си, ще правят отново москвичи и възраждат пионерите..... Живи дс ги оплакваш
238
10
 
21
 
! Отговори
Мужик преди 1 година
Да, ще победи когато ми цъфнат налъмите!
237
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лайковете във форума ги слагате според каквото ви се иска а не според реалностите. Повечето коментиращи са платени сорросоиди. Не платените нямаме никакъв шанс.
236
34
 
9
 
! Отговори
Теодоро преди 1 година
СЛАВА НА РУСИЯ И НЕЙНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ПУТИН.
235
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Лъжа...Запада и Северна Америка колко народи са ограбили и избили индианците ами войната във Виетнам. Какво търсеха САЩ във Виетнам или в Корея или в Лаос или в Камбоджа/Кампучия. Ами в малка Югославия. Ами в Ирак и Кувейт. Кажи и нещо за американците. САЩ водят войни където си искат да не е за черни очи. За заграбване на богатства и експлоатиране на народи.
234
9
 
9
 
! Отговори
ПИТАТ ХОРАТА: преди 1 година
ПЕСКОВ: "Владимир Путин знае накъде води държавата..". БРАВО. КОЙ ЩЕ Я ДОВЪРШИ ВОЙНАТА С УКРАЙНА? НА КАКВА ЦЕНА?
233
8
 
14
 
! Отговори
Рушки гейчик преди 1 година
Расийя е рай за гейовете като мене. Тръгвам натам да си живея живота! Слава на Гей Русия!