Путин ще отговаря на въпросите на гражданите и през тази година

Започна подготовката за пряка линия
18 май 2022 09:26, Росен Стойчев
88
Путин ще отговаря на въпросите на гражданите и през тази година
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Русия Владимир Путин ще проведе директен разговор с гражданите на страната и през тази година, съобщи ТАСС.

Събитието е ежегодно. Известно е като пряка линия.

Путин отговаря на въпроси на граждани в директно излъчване от държавната телевизия.

Още по темата
Подготовката за предаването вече е започнала.

Предстои да се обявят датите, в които предаването ще бъде излъчено. Работата по него вече е започнала.

Всички граждани могат свободно да изпращат своите запитвания до държавния глава. След това те се отделят и най-важните от тях получават директен отговор.

Самото излъчване се радва на голям интерес и от международните медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Един от Юг преди 1 година
Въпросите и отговорите са раздадени вече,така че спокойно таваришЧи!
54
2
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Ха сериозно ли ве ?Тези граждани с конкурс ли ще бъдат избирани или както на Радев ще им дават да наизустят подготвени въпроси.И все пак дали има желаещи или им се възлага партийна повеля.
53
5
 
1
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
Всяка година в Русия се провежда такъв разговор с Путин, в който той отговаря на живо на въпроси. А съвсем наскоро тук беше публикуван поредният фейк че (по данни на британски разузнавач) Путин бил тежко болен. По производство на фейкове западняците нямат равни на себе си.
52
2
 
4
 
! Отговори
Max преди 1 година
Ако доживее.....
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби Попитах те кой иракски дипломат са "гръмнали"?
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби Тъй като по цял ден висиш по руските форуми, приемам, че просто продължаваш с реториката на Кремъл и се правиш на ударен. Тук става дума за ПОЛИТИЧЕСКИ РЕПРЕСИИ - отстраняване на неудобните с всякакви средства - репертоара на режима на Кремъл в това отношение е НЕИЗЧЕРПАЕМ: от двойници със същите имена до физическото премахване на неудобните много преди да са стигнали до изборите.
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби "Значи когато гръмнаха Иракския Дипломат"Кой иракски дипломат са гръмнали?
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби "Умнико В РФ 50% от парламента е избран ПРОПОРЦИОНАЛНО и 50% МАЖОРИТАРНО." "Избран" е, но след като "кандидатите" са внимателно прочистени от ФСБ (или както си го знаем КейДжиБи). В Русия всички партии са нацистко-комунистически - всички са производни на Кремъл, а там режимът е такъв. Когато КОНТРОЛИРАЩИТЕ броенето на гласове са "пробити" ако ще и по 4 камери да слагат това не променя нищо, а Русия не допуска никакви съществени международни наблюдатели на изборите си.
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби "Защо са там след като ПАРЛАМЕНТА(Дори според САЩ законно избран) ГЛАСУВА ДА НАПУСНАТ МНОГО МНОГО ОТДАВНА?" НЕ си запознат (както обикновено). ВСИЧКИ войски на САЩ на иракска територия са там законно и след одобрение на иракските власти. Изтеглени са ВСИЧКИ американски части с АКТИВНА военна роля (това, което иракския парламент гласува). Изобщо, освен да бълваш руски опорки друго не си научил. Личи си, че не си прочел ЕДИН сериозен документ за събитията, които обсъждаш.
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби "А питаха ли след ОБЕДИНЕНИЕТО на ФРГ и ГДР дали това е останало вярно обикновените хорица?" Да, питаха ги. За разлика от Русия, Германия е демократична държава: "обикновените хорица" си дават гласа за партиите, които ги представляват на местно или национално равнище. Те излъчват ПРЕДСТАВИТЕЛНИ органи, които вземат решенията. Нама нищо общо с бутафорната "демокрация" на Русия. Приказките ти за това, че само "референдумите" били демокрация показват дълбокото непознаване на материята.
45
4
 
3
 
! Отговори
тя преди 1 година
На пук на пропагандата човека си е жив и здрав и продължава да ръководи великата държава !
44
2
 
6
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 1 година
Да, ще отговаря, но от клетката в Хага.
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби "Значи Германия води война с САЩ и ВБ защото техни части са на найна територия??? АМА ТЕ СА СЪЮЗНИЦИ." САЩ е в Германия по покана на Германия и с нейно одобрение. Ставаш все по-слаб (нормално е, нямаш представа от тематиката).
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То неговите отговори ги знаем - "всичко е наред, цъфтим и връзваме, останалият свят ни е виновен за мизерията, дерзайте!"
41
1
 
0
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 година
Всеки по, пак понесе жълтата фанелка! "Другарят" Лукашенко ??? От кой нафталин изплува?
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби "ИДЕАЛНО ДЕФИНИРАЙ ВОЙНА" Инвазия на въоръжените сили на една страна срещу територията, населението и институциите на друга суверенна държава, както и всяка военна окупация, без значение от продължителността й, която е резултат от такава инвазия.
39
0
 
6
 
! Отговори
Хайде преди 1 година
...Бобчо, понамали малко демагогията! Всички знаем какво е "война"! Да сравниш цял град със земята като Мариупол, и то само с "благородна" цел, го могат само руските варвари на Путин!
38
3
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
И още една ,бих казал, великолепна новина ! Другарят Лукашенко възстановява смъртната присъда в Свята Беларусь! Крайно време беше да се върнем към екзекуция на враговете ни !
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби Не само блокиране на търговията, а систематична кражба, и атакуване на разервите на страната там, където могат. Това не е нищо друго освен опит за унищожаване на държавата и нейното население в всички средства, включително икономически, чрез продоволствени кризи и така нататък. Руснаците използват тактиката на изгорената земя: нещо, което са изобретили за справяне с народите от Кавказ и което нацистите също са използвали. Нищо чудно, режима в Кремъл е същата идеология.
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби За пръв път чувам разликата между "де юре" и "де факто" да се определя като "обида". Разликата е обозначена в самите термини - едното е дефинирано в закона, другото, в реалността. Как може нещо, дефинирано чрез факти от реалността да е "обида"? "Обида" може да е нещо, което не е вярно, а не което е вярно и е закрепено с факти. Като допълнение към това, международните закони дефинират какво е "война". Така че и "де юре" това е война. Това, че Русия отказва да се съобразява е техен проблем