Путин: Украинците саботират мирните преговори

Проведе телефонен разговор с австрийския канцлер Нехамер
27 май 2022 22:04, Росен Стойчев
158
Путин: Украинците саботират мирните преговори
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският държавен глава Владимир Путин проведе разговор с австрийския канцлер Карл Нехамер, съобщи ТАСС.

Двамата са обсъдили безопасността на корабоплаването във водите на Азовско и Черно море. Посочва се, че е важно пристанищата скоро да бъдат разчистени за преминаването на заседнали кораби.

Още по темата

Путин е отхвърлил обвиненията, че неговата страна носи отговорност за евентуални проблеми с доставките на продоволствия. Той е заявил, че това е факт поради други причини.

Руският държавен глава настоява, че това се дължи на ограниченията, въведени от ЕС. Двамата са разменили мнения за това как да се гарантира доставката на продоволствия.

Русия ще продължи да спазва своя ангажимент за енергийни доставки към Австрия. Очаква се украинската страна да се погрижи за разчистването на пристанищата, като според руския държавен глава украинските представители саботират евентуални мирни преговори.

Австрия е една от европейските държави, които успяват да поддържат партньорство с Русия в различни области.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАКВО РАЗБИРАМ ОТ ИЗЧЕТЕНОТО- НЕ РУСНАЦИТЕ СА НАПАДНАЛИ УКРАЙНА, НЕ РУСНАЦИТЕ ИЗБИВАТ И РУШАТ СЪДБАТА НА МИЛИОНИ...НО КОЙ ТОГАВА
127
5
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Примерно: Идва руснака у вас и ви взема спалнята, кухнята и wc и спи с жена ви и прави квото си иска с децата ви и вие му казвате, вземи и сестра ми.Свършва, квото прави и после казва, Ами той не иска да преговаряме.Така ли правите българи???Нищо българско не се дава на руснака.Така мисли и украинеца. Нищо украинско не се дава на руснака.Време е Путин да бъде спрян, защото вреди на руският народ, избива ги не по малко..язрод
126
2
 
1
 
! Отговори
дъждовна вода преди 1 година
Очаквало се украинската страна да се погрижи за разчистването на минираните от нея пристанищата. От кого се очаква? От Австрия ли? От Еесовската Зона ли? От въоръжаващия бендеро-нацистите колективен запад ли? Всички ние много добре знаем, че това няма да го бъде. Украинските черноморски пристанища ще бъдат разчистени от мините и от бендеровщината, едва когато бъдат превзети от ВС на РФ.
125
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
151 В момента в Русия Путин е единствения с който може да се преговаря. И той определено е проевропеец. Колкото и да не ви се вярва, Путин не е против Европа. Но сред генералисимус има такива, които ако падне Путин ще искат да сложат някой който е по-сталин от Сталин. Запада си мисли, че може да подмени Путин с някоя от неговите марионетки, но народа и службите ще го отвеят и ще се сложи краен и анти Европа лидер. Молете се Путин да остане на власт и да води точно той преговорите.
124
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Т*пата Европа! Само ако знаете колко много щяха да спечелят и ЕС и Украйна ако се бяха отказали от Украйна в НАТО! Русия искаше да превърна Украйна в бизнес хъб, през който да минава цялата търговия между ЕС и Русия. Искаше да направи компании с които ЕС да търгува без мита, а тия компании да са с руски и азиатски стоки и пари. ЕС щеше да стане икономически гигант. Боже колко глупави хора управляват! Защо изпуснаха питомното и сега се молят да хванат дивото? Защо?
123
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ги саботират. Зеленски обаче вчера е казал, че няма да води преговори, докато не получи уверение от Русия, че ще върне заграбения от Украйна Крим и окупираните части, освен че руснаците трябва да напуснат територията на Украйна
122
2
 
8
 
! Отговори
Кремълски цинизъм преди 1 година
Те нахлули в Украйна , изравнили територии със земята, смятайки да ги обявяват за свои, ама Украинците били "саботирали" мирният процес! Това го могат само психопатите от Кремъл! Казваха, че който между свободата и хляба избере хляба, няма да има нито свобода, нито хляб! Същото е със свободата и газта! Накрая ще изгуби и двете! На Кремълският военно-престъпник никой не вярва! Но все пак трябва да се говори с него!
121
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да то нали Украйна нахлу в Русия
120
3
 
12
 
! Отговори
Чудя се на путьо преди 1 година
какъФ филм прожектират.
119
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атанас Манушкин, Костадин Костадинов, Николай Марков, Петър Волгин и още шестима " мъже " са задържани късно тази нощ по подозрение в проповядване на радикален руслям. Очаквайте подробности!
118
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей сега плиткоумните руслямисти ще ти кажат, че Раковски бил масон и не е доживял Освобождението, и затова не трябвало да го слушаме...
117
4
 
17
 
! Отговори
Георги Сава Раковски преди 1 година
" Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование."
116
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕС от тук на татък,не го очаква нищо добро!-:))) Бунтовете срещу него Тепърва ще започнат!-:)))И един мармот завива шоколад в станиол! - :)))
115
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна била руска, братче. Била руската Македония. А че Московията е монголска, че е наследник на монголските орди по гени и по нрав, туй го не отчитате. Русия е монголската Македония!
114
7
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Другарю Путин,какво ще правим с най-добрите приятелчета на перверзникът евреин Сакскобурготски,а именно мароканците,сражаващи се чрез изнасилвания на руски девойки в Украина? Нима е толкова трудно да се натиснат няколко копчета едновременно,да се изчака половин час и да започнем най-сетне да живеем в МИР.Също така искам да изразя Адоволството си от успешното преименуване на МакДоналдс в Свята Русия. "Весело и вкусно" е най-доброто,което можеше да се измисли. Поздравления най-сърдечни!
113
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото каже ЕС в Европа това ще е! Русия може да командва само зад Волга! Не го ли проумяхте?-:)))
112
2
 
8
 
! Отговори
Бъдещето преди 1 година
Путин пленен и откаран в зоопарк в Ню Йорк. Байдън, яздейки Лавров влиза в Москва като батюшка - освободител. Скулптурата на Украинската майка ще краси Ермитажа. 2 май ще е национален празник на Украйна, а 22 юни ще е празник на американския щат Раша - последен по БВП от всички щати. Рускините ще служат за задоволяване нагона на тъмнокожото население, а руснаците - за дивеч.
111
7
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Другарю Володя Путин,позволете ми да Ви възразя! Украинците не просто саботират някакви си безсмислени преговори ,които целят едно голямо нищо,а изнасилват масово девици,какъвто е случаят в Мариупол. Изчезват прекомерно много девойки и никой повече не ги вижда. Така че,другарю Путин,хайде по-смели действия да видим,че некак си започвам да мечтая да съм Просто Бомба и са се завра у...на тоя uзр.одъ еврейски нацистки Зеленски. Украинците продължават да извършват геноцид и това е факт!
110
7
 
3
 
! Отговори
(-_-) преди 1 година
Те ги саботират от самото начало, защото така са инструктирали актьора.. Това е просто жалка ситуация да ти сложат второстепенен актьор за президент и боксьор за кмет на столицата.. Гротеска!
109
2
 
2
 
! Отговори
Педя човек преди 1 година
Моят ментор казваше:Никога, никога, никога не прави грешката да оправяш момиче, чиито години са повече от дължината на сабята ти в сантиметри!Следвайки мъдрия му съвет, станах " на децата мил другар "