Лавров: Русия не се срамува от разговора на Путин с Макрон

Публикуването му обаче било нарушение на "дипломатическия етикет"
6 юли 2022 11:13, Нели Христова
48
Лавров: Русия не се срамува от разговора на Путин с Макрон
Снимка: БГНЕС

Публикуването на стенограмата от разговора между руския президент Владимир Путин и френския му колега Еманюел Макрон е нарушение на "дипломатическия етикет", категоричен е руският външен министър Сергей Лавров.

Още по темата


"Дипломатическият етикет не предвижда едностранно изтичане на (такива) записи", заяви Лавров по време на пътуване до Виетнам.

Подробностите за поверителния разговор дни преди военната операция на Москва в Украйна бяха разкрити от телевизионния оператор France 2 в документален филм за поведението на френския президент по отношение на конфликта.

Лавров заяви, че Русия няма причина да се срамува от съдържанието на разговора между двамата лидери.

"Ние по принцип водим преговорите по такъв начин, че никога да няма от какво да се срамуваме. Винаги казваме това, което мислим, и сме готови да отговорим за тези думи и да обясним позицията си", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Что стана с новата подводница Мацква? Гордост.
27
3
 
1
 
! Отговори
Степа Бандеровски преди 1 година
Толкова е мощен тоя ФАЩ, тази Франция, та и целият запад. Н.ср.ни сата.исти. Яко бяха мощни, до сега щяха да са нападнали РФ. Не им стиска, защото знаят кога наближава краят. Никога до момента не са били толкова близо до изчезването си. Колкото повече оръжия изпращат в укроландия, толкова са по-близо до финалната права. Нашите ги водят на шахматната дъска доста грамотно. Няма от какво да се срамувате. Защитавайте до край православието срещу антихриста.
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лавров има да се чуди че за соростутките лапането на п-ишки е бизнес и стандарт.
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Динев, вземи си хомо дружката Румен Иванов Цончев и се наредете пред Козяк 16за гранта който да ви "повиши стандарта".
24
4
 
9
 
! Отговори
Динев преди 1 година
Е те руснаците никога не грешат затова са нас това дередже по жизнен стандарт сравним с Мозамбик и Уганда,с 14000 рубли минимална около 370 лева,е богати олигарси има но богати има и в ангола
23
4
 
8
 
! Отговори
Хуйло преди 1 година
На джуджето-лъжльо *** никой отдавна не вярва. Поне да го видим и черно-на-бяло от французите написано
22
8
 
9
 
! Отговори
Граждаин преди 1 година
Ами че това не е изненада!Путин излъга дни преди иназията че няма да напада Украйна,а по-късо разрушавайки градове и избивайки цивилни твърди че военната операция е по план. Лавров отрича официално че се води война. Безкраен цинизъм на висшатаруска администрация! **рористи!
21
5
 
7
 
! Отговори
СЕЪ преди 1 година
Грозен, очилат кон- да ядеш гАвната на *** след като е минал през химиотерапията!!! Гад ми.зерна
20
7
 
10
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Поведението на всички европейски лидери може да се обобщи лато шизофрения. Правят се на парламентьори, а не спират да заливат Украйна с оръжие. Лицемери
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иванчов за посланниците не знам кой не шпионира ама обявяват за шпиони само руските шпиони. Западните шпиони никой в Бг поне не ги закача. Просто има опорка да се гонят руски дипломати уж че били шпиони. Ами че Английското разузнаване постоянно публикува данни и сведения дори по медиите. Англичаните и американците как са придобили тия данни ако нямат шпиони. Двоен аршин има тука. Мисля че България прекали с гоненето на дипломати и може да се окажем дори мишена и жертва дори.
18
12
 
8
 
! Отговори
зАз преди 1 година
Макарончо "сам реже клона на който седи"! Есента и Зимата ще скъса да звъни на Путин, но няма да му вдигнат слушалката!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
22. Ако си сложиш лайк сам ще ти сложа и аз. По долу вече ти сложих.
16
4
 
4
 
! Отговори
345 преди 1 година
До Анонимен 18 . Нямам спомен някога да сме били първи по образование. Нямам представа каква е тая мания да се оплюват младите. Всяка година сме в топ три на олипиадите по физика и математика. Повечето млади хора, които познавам са грамотни и интелигентни. Знам, че черногледството е наша национална черта, но е добре да виждаме и добрите примери.
15
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ИзобщоЯ ми припомни кой хвърли атомни бомби над цивилни граждани в Япония и кой хвърли фосфорни бомби над цививилното население на Дрезден? Я ми припомни кой нахлу в Корея и Виетнам? В Панама кой нахлу? Кой бомбандира Сърбия и Либия? Ирак? Сирия? Путин изчисти Чечня от главорезите. Спря конфликта в Южна Осетия. Спря войната в Сирия. Факти! Спира конфликти! Сега ще спре войната в Донбас. Решава наследени пролеми и постига траен, стабилен мир. САЩ връщат светски държави в средвековието!
14
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 8. Върни се в първи клас, за да си пооправиш правописа, докато не си станал и ти дАртак. Това е бъдещето на страната ни. С неграмотно поколение. А при върлия социализъм образованието ни беше най-доброто в света.
13
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 14 и 15. По-кротко, приятели. Когато САЩ покажат някакъв срам от своите деяния, тогава се възмущавайте от руснаците колкото искате.
12
21
 
17
 
! Отговори
Накратко преди 1 година
И то руснаците немат срама от край време.
11
11
 
19
 
! Отговори
Изобщо преди 1 година
От нещо срамувате ли се вие там ?! Ни от политически убийства и гонения, ни от агресия към други държави, ни от тероризиране на мирно население, ни от безумно пъчене на гърди, и т.н. .. , абе.. изобщо нямате от какво да се срамувате !
10
15
 
19
 
! Отговори
Има разлика преди 1 година
Лавров: Ние казваме, това което мислим пък то Путин казал каквото той мисли ! В Русия освен Путин, никой друг не може да каже каквото си мисли!
9
17
 
30
 
! Отговори
Че как да се срамува преди 1 година
...То БЕЗСРАМНА държава не може да се срамува!