Кириенко: НАТО ще воюва срещу Русия "до последния украинец"

Западът провеждал "гореща военна операция" срещу Москва
11 авг 2022 01:30, Йоана Цонева
66
Кириенко: НАТО ще воюва срещу Русия "до последния украинец"
Снимка: БГНЕС

НАТО с удоволствие ще воюва на украинска територия срещу Русия "до последния украинец", заяви в сряда първият заместник-ръководител на руската президентска администрация Сергей Кириенко, съобщава ТАСС.

"Те (украинското ръководство) предадоха страната си, територията си и, което е най-лошото, народа си за ползване. Те предоставиха територията на Украйна на гражданите на Украйна, за да се опитат да изградят на тази територия с ръцете си фундаментална конфронтация на западната общност срещу Русия. Разбира се, НАТО с удоволствие ще се бори, както не се колебаят да кажат, срещу Русия до последния украинец, няма съжаление", заяви Кириенко по време на церемонията по откриването на форума на младите политолози на Русия "Дигория".

Той отбеляза, че Западът провежда "гореща военна операция" срещу Русия. "Ние прекрасно разбираме, че на територията на Украйна не сме във война с Украйна и със сигурност не с украинците. Целият блок на НАТО е във война с Русия, просто на украинска територия и с ръцете на украинците", каза Кириенко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До СТОП ВОЙНААбе експертите от Мацква могат да подават каквото си искат, но на всеки е ясно, че щом Путин е казал, че азбуката идва от Македония значи е така.
44
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Тези брътвежи ги слушахме доста преди войната ааа специалната ваенна аперация да започне.Предвид, че във всяка една война великите руснаци са давали пъти повече жертви от враговете си мога за заключа, че руснаците ще привършат доста по-рано преди да дойде реда на последния украинец.
43
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
смърт на неонацистите в укорите и ес българите също
42
5
 
5
 
! Отговори
СТОП ВОЙНА преди 1 година
ДА се провери кои престъпници ОКУПИРАХА КИЕВ през 2014 година.. ПРИ Пълното бездействие на МЕдведев И Путин.. За първи път с тази окупация бе направен опит за трайно отделяне на Украйна от Русия и на Русия от Украйна..Велико преславска България въвежда 10 век БЪлгаро православие и кирилица в Киевска Русь а по късно и в цяла Русия..Експерти в Москва подават че те пишат и пеят на Старо Български
41
5
 
1
 
! Отговори
СТОП ВОЙНА преди 1 година
Очаква се самоликвидация на основните въоръжени сили на СССР вкл тези на Украйна и на Руската федерация.. Кроят се планове за ликвидация на Черно морския флот..УНищожени са хиляди съветски танкове,бронетранспортери ,,Стотици хиляди военни ..В същото време МиШустин ударно закупува и внедрява мощна анти земна ,анти климатична и анти човешка вносна анти руска техника по престъпни програми ЦИФРОВИЗАЦИЯ..
40
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАТО НЕ ВОЮВА СРЕЩУ РУСИЯ>> Подставени лица в кремл воюват срещу Русия като тероризират и убиват Великоправославни Руско езични граждани в братска Украйна.. Цел максимални санкции срещу народите на Руската федерация и Беларусия.. Досега щети за Украйна над 1 000 000 000 000 $ за руската федерация над 19 000 000 000 000 $ подават проверяващи
39
2
 
7
 
! Отговори
999 преди 1 година
До дрън- дрън___Военни действия се водят на територията на Украина.Следствие от тях са няколко милиона емигрирали украинци и неизвестен брой загинали цивилни и военни от украинското население.Резултатът е,че Украина се обезлюдява постепенно.Задавам си въпроса на кого е необходимо това?
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нато. виждаме колко сме силнии как се борим.Утре заминавам за морето и ще се боря да не ми хвръкне чадъра от вятъра.
37
9
 
7
 
! Отговори
дрън-дрън преди 1 година
Истината е, че войната ще е дп последния руснак и това беше първончалния лаф преди евтино-образованите русофили да го изопачат.
36
10
 
9
 
! Отговори
Чоката преди 1 година
Ще ви унищожим до последния чеченец в Украйна и ще ви върнем откъдето сте дошли. *** рашистки
35
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато украинците са готови да умират за Нато..те мислят че емират за родината си, просто не осъзнават Украйна отдавна е продадена съсе народа за позване от САЩ!
34
7
 
22
 
! Отговори
Руди преди 1 година
Тъжно, но е истина.
33
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незнам кое е по гадно, да завземаш територия на друга държава с война като руснацити или да си купиш друга държава за ползване като американците?
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Дядо Соци 36. Много си умен, ама не съвсем. Когато и други си седнат на г.за, тогава ще седне и Русия. Защо Путин да не се има за началник на Зеленски? Има добри учители в това отношение.
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 38. Ще станем богати от шистовия газ, когато станем богати от челопечкото злато.
30
0
 
0
 
! Отговори
Съвет преди 1 година
До Анонимен 44 И да не си посмял да се качиш на колата.
29
0
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До Анонимен 43 Защо питаш ? Ако ти се ходи на митинг у нас има доста.
28
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А в Украйна митингите разрешени ли са!?
27
1
 
1
 
! Отговори
До 99 преди 1 година
Извалени са от строя 110 000 , от тях безвъзвратно към 80-85 000 , тези данни са от юни.
26
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо на руснаците в Русия е забранено да говорят срещу войната на Путин срещу Украйна, защо забраниха митингите с лозунги Нет войне! и арестуват протестиращите? Защо обвиниха Марина Овсянникова в дискредитиране на руската армия, като тя, армията им, сама се дискредитира достатъчно! И накрая, защо и какво направи Путин, че протвстите бяха прекратени и народът уж се бил консолидирал около президента?!