Руснаците, които стрелят по Запорожката АЕЦ - специална мишена

Това е най-голямата атомна централа в Европа
640
Руснаците, които стрелят по Запорожката АЕЦ - специална мишена
Снимка: БГНЕС

Украйна взема на прицел руски войници, които стрелят по завзетата атомна електроцентрала в южната част на страната или я използват като база, откъдето да стрелят, заяви тази нощ украинският президент Володимир Зеленски, предаде БТА като се позова на Ройтерс.

Украйна и Русия се обвиняват взаимно за многобройни инциденти напоследък, свързани с обстрел на Запорожката АЕЦ, която е най-голямата в Европа.

Руски войски завладяха централата в началото на нахлуването на Русия в Украйна.

„Всеки руски войник, който или стреля по централата, или стреля като използва АЕЦ за прикритие, трябва да разбере, че става специална мишена за нашите агенти от разузнаването, за нашите специални служби, за нашата армия“, каза Зеленски в нощното си видеообръщение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


640
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
462
1
 
4
 
! Отговори
Алек преди 1 година
Егати тъпите руснаци, първо превземат централата, после почват да я обстрелват. Време е да се евакуира Москва, че тя по-отдавна е руска
461
9
 
2
 
! Отговори
Тургенев: преди 1 година
"Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят" Към тия думи няма какво да прибавя повече!
460
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само дрогиран може да си помисли, че руснаците ще превземат централата и сами ще стрелят по нея. Крайно време е да спрете да цитирате изказванията му, продукт на болния му мозък.
459
0
 
4
 
! Отговори
009 преди 1 година
Последно стрелят ПО или стрелят ОТ територията на централата? Не може да е и двете.
458
1
 
17
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Зелебобус с предупреждение към запад. Като не плащате, ще гръмнем АЕЦ.
457
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Англия и щатите си направиха кефа с ЕС !Защо ли Англия напусна ЕС ,... А ?Предварителен ПЛАН на Пентагона си свърши работата , явно , като Украйна свърши и последният си войник , войната ще продължи до последният европеец , сащ и англо-санксонците си знаят работата ...
456
2
 
21
 
! Отговори
Боце преди 1 година
Този *** американците няма ли да го свалят вече от сцената? Докога ще бръщолеви небивалици?
455
5
 
27
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ТОЯ ВОЕНОПРЕСТЪПНИК И СЛУГА НА С.А.Щ. КАТО СЕ ДРОГИРА И ПОЧВА ДА БРЪЩОЛЕВИ ГЛУПОСТИ.СТИГА СТЕ НИ ОБЛЪЧВАЛИ С ТОЯ НАРКОМАН ВИЕ ПОРЪЧКОВИ МИСТРКИ.
454
7
 
26
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Зеленелски е време да намали боцкането.
453
5
 
37
 
! Отговори
mn преди 1 година
Демек, руснаците обстрелват контролираната от тях АЕЦ?) И каква е ползата от това? Просто любопитство някой да обясни :).По принцип не ми пречи да сте русофили, русофоби, марсианцофили, танзанийцофоби и там каквито си решите, ама просто това да вярваш, че обстрелват контролиран от тях обект е крайно обидно, дори за интетекта на ***.
452
38
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците убиват наред всякакво население, руското също влиза! Руските терористи използваха в Донбас рускоговорящите си сънародници като жив щит срещу украинската армия за да изфабрикуват оправдание за агресията срещу Украйна! Руските терористи убиват сънародниците си и извършват геноцид и военни престъпления срещу украинския народ по разпореждане на Кремълската хунта. Путин освен че убива славяните от 8 години, иска да подпали и Европа и да я превърне в руска губерния! Путин я се раскарай!
451
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махни се, бе Путин, превърна Украйна в кървава баня за славяните. Защо пращаш руски момчета да убиват украинските си братя и да умират за теб и Кремълската хунта искаме да видим теб и такива бърборковци като теб на първа линия да воювате! Руските нацисти стрелят, за да избият местното украиноезично население за да освободят територии за руските колонизатори. Руснаци вън от Украйна. Няма да видите бял ден тук! Украинците никога няма да бъдат руски роби. Злобното кремълско човече си отива завинаги
450
5
 
23
 
! Отговори
няма име преди 1 година
ЗЕЛЕНИЯ тисивиновен за всичко
449
22
 
7
 
! Отговори
още вагнеровци преди 1 година
във вечните калнu полета. mъnume paшляци си взеха белята с Украйна.
448
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе пупаци, Русия след като е завзела централата, защо да стреля по нея
447
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На укрите им е позволено да стрелят от вездесъщия САЩ, защото най-много да уцелят един блок, което ще има регионално значение. Укрите стрелят, за да избият местното рускоезично население. Останалото са митове и легенди. Укри вън от руските територии! Дори да си ги върнете хипотетично, то представяме си какъв живот ще водят руснаците по тези места. Адски щастлив под вещото и мъдро ръководство на Зеленски. Злобното зелено човече си отива.
446
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя пак не е Ф ред , руснаците ще стрелят с/у себе си , ли ?нали руснаците са в централата ????
445
5
 
21
 
! Отговори
брей ,бре !? преди 1 година
Пак ли ''тоя'' , белото не прощава !
444
5
 
19
 
! Отговори
azz преди 1 година
нагъл зелен шут...ама и до него ще стигне кинжала....
443
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Влезе ли НАТО руските войничета ще избягат през глава или ще почнат да се предават. Те украинците с 15 хаймърса ги направиха криви, а ако им се изсипят стотици такива направо не ми се мисли. Да не говорим, че този хаймърс сигурно е едно по-остарелите оръжия на НАТО.