Русия анексира окупираните територии в Украйна утре

Дмитрий Песков заяви, че това ще стане на церемония в Кремъл
29 сеп 2022 14:10, Петя Славова
124
Русия анексира окупираните територии в Украйна утре
Снимка: БГНЕС

Москва ще анексира официално четири окупирани от Русия области в Украйна на церемония в Кремъл в петък, заяви говорителят на президента Владимир Путин.

Още по темата
"Утре в Георгиевската зала на Големия кремълски дворец в 15:00 ч. (1200 ч. по Гринуич) ще се състои церемония по подписването на договора за присъединяване на новите територии към Русия", заяви говорителят Дмитрий Песков, като добави, че Путин ще произнесе реч на това събитие и ще се срещне с назначените от Москва управители на украинските региони.

Споразумения ще бъдат подписани "с всички четири територии, които проведоха референдуми и отправиха съответните искания към руската страна", каза Песков, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така се крадат територи от суверена държава от престъпниците в Кремъл
86
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин може да анексира и цяла Европа по този начин :)с виртуални рефендуми Една сутрин се събуждаш и си в РФ :) Тази лудост може само в руска тиква да се роди
85
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей тази анексия е пълна измишльотина руска пляска пиян казачок
84
2
 
0
 
! Отговори
Заключение преди 1 година
Колкото и да се пънат руснаците като им свършат парите, и без достъп до западни технологии от изолации не им остава много време. Пък и сега като малко потслабне русийката, и САЩ катурнат сиричето и *** неможе да му помогне, познай от къде ще дойде новата газ за европа. А путин само ще мига на парцали след това, и ще се чуди как да потушава размирици
83
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До пуйката 97. Използваш лични нападки. Ама ако ги използват срещу теб бързо ще дадеш на заден . Лесно е да плюеш другите. Ама не можеш да се качиш на малкия пръст на Песков.
82
0
 
0
 
! Отговори
Руснака преди 1 година
До Анонимен 101 Драг ми, Анонимен Учителю! Времената, за които говриш са интересно нещо, така е! Вземи си сложи едно "ще" за да получиш интелигентния отговор на загадката ти, което е в всъщност бъдеще време по подразбиране или минало свършено, според зависи пояснителното изречение, за коя форма за време ще се отнесе глагола. Можеш и тако и вако. Айде лека ти и доходна вечер! П.П. Спри да изпозлваш "?!", че нещо не ти е ясно, къде и кога се изполва ;)
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Драга редакция , "Русия ЩЕ анексира окупираните територии в Украйна утре " Бъдеще време , ще , предстои ,утре , още не е станало , ако можете да го проумеете ?! Това се учи в 7-ми клас , ако не и по-рано и това го знае всеки ученик !Да ви имам "умните" прийоми за поднасяне информация ! Кой ви излъга ,че така ща предизвикате интерес , а не отвращение ?!
80
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
A e Песко , кажи ми честно , синковецът ти що бяга от мобилизацията ?
79
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 89...Боби наистина гледа с очилата на Кремъл.За Кремъл всичко е руско.Обрстно.За чеченците нищо не е чеченско Турили са за лидер един като нашия бандит Бойко, Кадиров.Който играй по свирката на Кремъл.И за тях това е ,,съюз на федерати".Обаче с калашника на тила Има ли държава в света където руснаците да не считат за тяхна.Ядоха пердаха от японци, от финландци ,от афганистанци и пак ламтеят.Но иде им краят на ненаситната им паст...
78
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боби....живей в Мариопул бе....защо стоиш още тука.Прав ти път.И докато не гръмне атомната бомба не се връщай....И много поздрави на Путин...ще се видим в съдъ в Хага за престъпление срещу човечеството...ъъъъъ
77
3
 
6
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Каква снимка са му барнали,на която има вид на изпечен комарджия.
76
5
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Русия анексира окупираните територии в Украйна утре, а България - вдругиден...
75
5
 
5
 
! Отговори
путлер преди 1 година
До 74, 76 и други подобни. Хе-хе, какви 50%, 80%?Бас държа, че ти лично си писал в първите дни на войната как цяла Украйна пада за две седмици, нали? Е,И? Той и Хитлер си е мислил така, ама друго стана.
74
8
 
7
 
! Отговори
гледна точка преди 1 година
До Боби. Абе, глу.пак, за спазване правата на човека и то в Русия ли ще говорим? Защо попречиха на Чечня да стане независима и я смазаха в две войни? Да е говорим и за други народи и територии из цялата им федерация. Айде свали тези кремълски очила най-после. Отделно, че никакви кой знае какви нарушения в Украйна не е имало.
73
7
 
2
 
! Отговори
До от Юар преди 1 година
И при много тежки санкции може да натисне копчето и да ти направи една ядрена демонстрация ,защото санкциите също могат да са екзестенциална опасност !
72
6
 
6
 
! Отговори
Ядрено изнудване преди 1 година
Путин търси сметка на НАТО че ги е излъгало и НАТО се е разширило ТОЙ иска изтегляне на НАТО на териториите от преди 89 г и ти казва че ако не го направиш ще унищожи Западната цивилизация така че след номера със Украйна идва ред и на другите остават два варианта или война или НАТО се изтегля и след. пет шест преврата във тези държави се настаняват про --кремълски правителства. същото следва във арабския свят и Африка ,---. дали може или не може А ? Само НАТО да отстъпи и готово !
71
2
 
8
 
! Отговори
от ЮАР преди 1 година
Западът протака с помощта за Украина, за да отслаби Путинския режим, но не бива някой да си мисли, че Западът е заинтересован от пълен разпад на Русия. Дори такъв процес да започне, което е доста вероятно, именно Западът няма да допусне такъв пълен разпад. Понеже в по-далечна перспектива е възможна конфронтация с Китай и основната бариера срещу Китай по суша е именно Русия. Просто е нужна корекция, която да прекъсне всякаква зависимост на Запада и конкретно Европа от Руски енергии и суровини.
70
6
 
4
 
! Отговори
от ЮАР преди 1 година
От друга страна, за Запада е добре да протака нещата, понеже санкциите работят и са много свирепи - Русия няма изход при такова ниво на санкции, губят достъп до света като финанси, пазари, технологии и пр. Заедно с това, мобилизацията води до много сериозни социални и политически сътресения вътре в Русия. Ще се появят възможности за вътрешни войни в Дагестан, Чечения, Черкесия (Адигея), Татарстан и пр. Периферията като Казахстан и др. напълно отсвириха Путин. Китай, Индия не подкрепят. Изолация!
69
6
 
6
 
! Отговори
Ядрено изнудване преди 1 година
Тоя номер го приложиха и във Сирия намърдаха се там и казаха че ако някой ги издрънчи по манерките веднага следва ядрен удар ! Да ама тука номера не става ! Зеленски ги попиля и без гаранции на НАТО не би атакувал след референдума при тази заплаха ,а НАТО ако го подведе ще се саморазпусне защото за какво ти е НАТО ,ако всяка ядрена държава може да прави каквото си иска, а НАТО само ще гледа защото НЮ Йорк може да изчезне ?
68
10
 
4
 
! Отговори
от ЮАР преди 1 година
Очевидно е, че пряката Западна помощ за Украина е минимална. Доставиха им 15 Хаймарса и около 3000 ракети за тях. При такава дължина на фронт, необходимото е поне 10-кратно повече. В първите 4-5 месеца на войната, единствено Джавелин от Британия и Байрактар от Турция помагаха на Украина да удържи положението. Надявам се, Америка наистина да окаже вече необходимата помощ, за да може Украина да възвърне окупираните територии, включително Крим. На думи, Западът подкрепя, но не виждам особени дела.