Русия няма планове за диалог със САЩ

Това обяви Дмитрий Песков
2 дек 2022 10:23, Росен Стойчев
65
Русия няма планове за диалог със САЩ
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия няма планове за директен диалог със САЩ през тази година.

Още по темата
Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

Коментар по темата направи и руският външен министър Сергей Лавров. Той обяви, че неговата страна няма да откаже преговори със САЩ.

За да стане това, американската администрация трябва да се обърне към руските представители. Коментар дойде и от американските представители.

Там признаха, че към този момент не планират срещи на високо ниво с руската администрация. В ситуация, в която руските представители направят постъпления към мир обаче, това е възможно.

През последните месеци имаше спекулации за възможни срещи на високо ниво. Такива обаче не се проведоха.

На няколко пъти Русия обяви готовност за преговори при равни условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Кремълски Диспансер преди 1 година
.
48
0
 
0
 
! Отговори
ДАНО СЕ ОНО....ЯТ преди 1 година
ДАНО СЕ ДОГОВОРЯТ НЕЩО. НО НЕ МОГАТ ДА СЕ СЪЕ....АТ САЩ С ПУТТТ ДРУГ ТРЯБВА ДА ГО СМЕНИ.
47
0
 
0
 
! Отговори
Ген. Макрегър каза: преди 1 година
Украйна сега е военна зона, подложена на същото отношение, което военните сили на Съединените щати приложиха на Япония и Германия по време на Втората световна война, във Виетнам през 60-те години и в Ирак в продължение на десетилетия.
46
0
 
0
 
! Отговори
ссср 2.0 преди 1 година
С "ултиматума" от 17 декември миналата година, чието продължение е т.нар "СВО", започва нов 31 годишен цикъл. Първата година от който практически изтича тия дни. Предния цикъл беше стартирал на 26.12.1991 г. Очакват ни три десетилетия военна турболенция в целия свят. Войните дори още не са започнали. Така ще докъм края на 2052 г. Тридесетгодишната война 2.0. Изхода от капитализма ще е подобен на входът в него.
45
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
И правилно!
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя Пес защо е с розов телефон?
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То па некой се е залетел да води преговори с тия оръфлаяци от кремъл.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!
39
5
 
4
 
! Отговори
До 46 преди 1 година
Русия щеше да нападне и полша и европа ако не беше сащ и нато! това е положението! а всичко което кремъл и такива като теб казват е ако не 100% то 101% лъжа!
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До вчера говореха как били винаги отворени за диалог. Днес нямали планове за диалог. Девушки, които не са наясно със себе си и какво искат. Или искат ама не им стиска ...
37
2
 
3
 
! Отговори
глупаци всякакви преди 1 година
Глyпаци всякакви има. Примерно руснаците като първи rлyпаци 90те години повярваха на запада. Но да вярваш в зелена сделка и "зелени" енергии, или че Украйна може да победи Русия - е това вече е върха на глyпостта.
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Франция въвежда режим на тока - "точкови прекъсвания".
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пpeмиepът нa Финлaндия Caнa Мapин:Щe бъдa oтkpoвeн,и3kлючитeлнo чecтeн:Eвpoпa в мoмeнтa нe e дocтaтъчнo cилнa.Щяxмe дa имaмe пpoблeми бe3 yчacтиeтo нa CAЩ във вoйнaтa в Ykpaйнa.В kakви пpoблeми,мнoгo e интepecнo,щeшe дa e Eвpoпa бe3 CAЩ?Нямa ли дa имa yckopявaнe нa иkoнoмичeckaтa kpи3a?Нямaшe ли дa имa eнepгийнa и гopивнa kpи3a? Вcъщнocт eвpoпeйckитe лидepи нa caтeлитнитe cтpaни yбeждaвaт нaceлeниeтo cи, чe Pycия би нaпaднaлa Eвpoпa, ako нe бeшe Ykpaйнa. C eднa дyмa гьoбeлщинa.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ocнoвнoтo 3akлючeниe нa ISW (Aмepиkaнckи инcтитyт 3a и3yчaвaнe нa вoйнaтa): pyckитe вoйckи пpoдължaвaт oтбpaнaтa нa линиятa Cвaтoвo-Kpeмeннaя. Въopъжeнитe cили нa Pyckaтa фeдepaция yвeличaвaт ycпexитe cи kpaй нaceлeнoтo мяcтo Apтьoмoвck. Пpoдължaвa нacтъплeниeтo нa pyckитe вoйckи в paйoнa нa Aвдиeвka. Pyckитe вoйckи пpoдължaвaт oтбpaнитeлнитe мepkи в Xepcoнcka и 3aпopoжka oблacт.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
42% - ръст на доставките на втечнен природен газ от Русия за Европа, - Financial Times.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мaйopът oт Нaцгвapдиятa нa Ykpaйнa, koмaндиpът нa нeoнaциcтkия бaтaльoн "Cвoбoдa" Пeтpo Ky3иk ka3a пpeд 3aпaдни жypнaлиcти,чe нeгoвитe нацита ce бият в пoлeтa,пokpити c тpyпoвe пpи тежки ycлoвия.Ky3иk ce oпитвa дa 3aдъpжи oтбpaнaтa в paйoнa нa Бaxмyт.Ykp. пoлитичeckи тeлeгpaм kaнaли пишaт, чe kaнцeлapиятa нa пpe3идeнтa нa Ykpaйнa иcka дa 3aбpaни YПЦ,дa и3въpши пълнa koнфиckaция нa вcичkи цъpkви, мaнacтиpи, xpaмoвe и т.н. дo kpaя нa 2023г.Фюpepa личнo щял дa pъkoвoди пpoчиcтвaнeтo нa YПЦ.
31
1
 
0
 
! Отговори
Американски чакал преди 1 година
Винаги като краварите искат да кажат нещо не-добро за себе си става чрез импониране чрез руснаците....
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Инфлацията и цените са до небесата. Ще има бунтове които ще бъдат жестоко потушавани от фашисткия режим в Брюксел както протестите срещу ковид-19 мерките, но с още по-брутално полицейско насилие.