Близо 80% от руснаците вярват в президента си Путин

77% от тях одобряват дейността му
24 мар 2023 15:20, Александър Попов
463
Близо 80% от руснаците вярват в президента си Путин
Снимка: БГНЕС/EPA

Степента на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир Путин е 79,3% според проучване на общественото мнение, направено от Общоруския център за изследване на общественото мнение, предаде ТАСС.

Социологическият център съобщава, че на въпрос за доверието към Путин положително са отговорили 79,3% от участниците в допитването, а 77% от тях одобряват дейността на руския президент.

Работата на правителството на Русия одобряват 52,3 % от участниците в допитването. Руският премиер Михаил Мишустин получава 53,5% одобрение за работата си, а 63,1% от запитаните имат доверие към него.

Проучването на Общоруския център за изследване на общественото мнение, което беше публикувано днес, е било направено от 13 до 19 март. В допитването са участвали 1600 пълнолетни руски граждани./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
357
0
 
3
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
При такава подкрепа и одобрение от руското общество за президент и правителство е напълно логично всички ТЕ,без изключения,да понесат отговорностите за военните престъпления и разрухата в Украйна,и последствията от тях.С тази си подкрепа руснаците признават,че все още не са се отърсили от примитивното си и имперско мислене.Те вкупом заслужават да горят в ада.
356
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мноо ясно. Вече разбраха какви доброжелатели имат на запад и още помнят как Елцин играеше казачок в Берлин и как каза Бог да благослови Америка. Добре, че Господ не послуша Елцин.
355
0
 
4
 
! Отговори
todor преди 1 година
ЕДно време даже и 99% вярваха на комунистическия режим и фантазиите на тия *** !!! СЕга след толкова /почти век/години в Русия нищо не се е променило и някой даже си светят на свещи и незнаят кой ден сме днес!!!
354
1
 
5
 
! Отговори
americano преди 1 година
зомбирани иdio. t.и.те не знаят как се живее в свободна страна, ха ха
353
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ретроградна страна, анахронизъм!
352
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако не 80, поне 60-70 процента , който не вярва отдавна избяга
351
5
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Ала-бала вярват,но такива са твърденията на официалната руска ропаганда ! Който й вяр ва значи малко е запознат с увъртанията и лъжите на руснаците !
350
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не бяга от Руssкий мир. Другари, ние вssички вярваме в другаря Путин. Като достоен наследник на SSталин, Ленин и самия Бог, той ще ни поведе в славна победа срещу гейовете, които колективният запад иска да ни наложи. Ние просто искаме многополюсен свят (но не и вътре в Руssия) и сфери на влияние по света. Който не е съглаssен, значи е агент на САЩ и отива на толко за 15 години.
349
5
 
13
 
! Отговори
Striker преди 1 година
Не вярвам, според мен са поне 108%! Не виждате ли, че всичко живо бяга към Мужикистан, Иран, Сев. Корея, Венесуела!? Никой не иска в Америка или ЕС, хиляди лодки с бежанци пътуват от Италия за Турция и Сирия!
348
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво им е на руснаците да ходят по света след като си имат необятното пространство на своя Путински резерват.
347
8
 
11
 
! Отговори
Джордж Оруел преди 1 година
Именно вярват! Ако имаха малко здрав разум, изобщо нямаше да ,,вярват"... Това е разликата между европейското и руското виждане за общественото устройство: тук никак не ,,вярваме" на кандидатите за властта, докато не се докажат! А също така имат ограничен брой опити да се пробват (мандатност). Докато в Русия обръщат предпоставките и извода: щом е на власт, значи има качества. Ерго, трябва да му вярваме, защото иначе нямаше да е там. Русский мир, другари копейковци...
346
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВЯРВАТ,ЧЕ Е АНТИХРИСТА
345
4
 
8
 
! Отговори
неверник преди 1 година
Като гледам снимки на Путин от последните 25 години и как е говорил преди и сега мисля,че са го "преинсталирали" поне 3 пъти.Този днешният е третият Путин.Различен е от първите двама!
344
6
 
6
 
! Отговори
Бойко 90% преди 1 година
В България 90% от купените гласове вярват на Бойко.
343
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
364 Подкрепата към бай Тошо по време на комунизма, неможе да се нравнява с подкрепата към един кръволок, запалил война на чужда територия, в 21 век. Наистина си "куку".
342
2
 
7
 
! Отговори
Куку преди 1 година
Това е нищо,Бай Тошо имаше подкрепа 99% и като го сложиха на пистата,гледаше като прецицал
341
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близо 80% руснаци с промити мозъци. Никой не обича руснаците, те са новите фашисти.
340
3
 
15
 
! Отговори
1 преди 1 година
Звънят ти на телефона и "анонимно" и питат харесваш ли путин или не.Така де, смей да си против.Но учуден съм, че при свирепата путинска диктатура, има толкова много хора, които все пак казват не на на плъха диктатор.
339
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Общувал съм с руснаци, имат си имперско самочувствие... чугунени глави са ..
338
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде ще ходят, че да не вярват... Пандиза ги чака