Костадинов: Бях при Митрофанова, други ходят всяка седмица в това на САЩ

Това е израз на уважение, добавя той във фейсбук
9 юни 2023 18:00, Стела Стоянова
310
Костадинов: Бях при Митрофанова, други ходят всяка седмица в това на САЩ
Снимка БГНЕС

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов написа във Фейсбук страницата си, че е ходил на ежегодния дипломатически прием в руското посолство.

Той посочва още, че преди две седмици е ходил в полското посолство на техния ежегоден дипломатически прием, а по-рано е имал официална среща с алжирската посланичка Байя Бенсмаил в парламента. Костадинов отбелязва, че след всяко такова събитие по протокол се прави официална снимка. По думите му тези приеми и срещи са публични, като на някои от тях присъстват стотици хора. Припомняме, че ТАСС публикува снимки от приема, без да посочва имена. На снимките се виждат също Румен Петков, Волен Сидеров, Петър Курумбашев.

Костадинов коментира, че след участието му на приема евроатлантическата общност у нас най-накрая е намерила едно доказателство, че „Възраждане“ е проруска партия - една официална снимка с руската посланичка. "Истината обаче е, че всъщност ние сме проалжирска партия", пише той и добавя, че за доказателство прилага снимка от срещата с алжирския дипломат.

„Официално посещение на прием заедно с още 500 души веднъж в годината в руското посолство е едно, а ходене по три пъти в седмицата на тайни срещи в американското посолство е съвсем друго“, коментира лидерът на „Възраждане“. И посочва, че посещението на приема е проява на дипломатическо уважение към Русия.

По думите му Русия може да ни бъде само партньор и съюзник, както и Алжир. Костадинов посочва, че в момента Алжир е сред най-големите доставчици на газ за Европа (вкл. и втечнен газ).

Тържествен прием в навечерието на Деня на Русия се състоя в руското посолство в София, предаде вчера ТАСС. На събитието присъстваха лидери на политическа партия "Възраждане", както и български социалисти, ветерани, представители на много български обществени организации, на Българската православна църква, учени и културни дейци, посочи агенцията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
2
 
! Отговори
Късата памет преди 10 месеца
Преди много години, по време на възхода на СССР, в САЩ комунизма започва да намира поддръжници. Правителството на САЩ наема кораб и призовава всички , които не харесват демокрацията и искат комунизъм, да отплават за СССР безплатно. Кандидатите за пренебрежимо малко, а заминалите после се чудят как да се върнат. Много ми се иска в България да се намери политик, който да направи същото
235
0
 
4
 
! Отговори
Minuva42 преди 10 месеца
Тънката разлика е, че правителството на Митрофанова е обявило България за неприятелска държава.
234
0
 
3
 
! Отговори
Хасан Генов преди 10 месеца
Костаки е ухо на мутрофанова, това го знае всяко хлапе:)
233
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разликата е, че САЩ са наши партньори, докато Русия е заплаха за България, ЕС и мира в света.
232
4
 
1
 
! Отговори
онлайн джихад преди 10 месеца
Лобистите и програмистите с радост да си харчат 30те сребърника то никой не е векувал на таз земя.
231
3
 
17
 
! Отговори
Лицемер преди 10 месеца
Тоест Костадинов не е против да ни управляват чужди посолства, а е против само някои чужди посолства?
230
0
 
13
 
! Отговори
Знайм че беше бе преди 10 месеца
Костя . Знаим че беше при майка си
229
13
 
3
 
! Отговори
Просто факти: преди 10 месеца
Буци :"Ходих 5 пъти за три дни в краварското посолство..."Кокор: "Всички назначения са одобрени от посолството и са съгласувани с посолствата..."Мравояд-Грантояд : "Звънях на ОМакрон за да съгласувамЕ позицията на България за вдигане на ветото за БЮРМ..."КараДАЙ: " Кандидат-президента на Турция Калъчдароглу посети нашата родина и разговаря с наши представители на ДъПъСъ..."Вагиненин:"Бяхме поканени на работна закуска в Козяк 16..."Балабанов:" На срещата в посолството бяха обсъдени... " :)
228
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До коментиращите тука! Над 250 коментара до 9 часа! Нещо се объркали, не става въпрос за Путин или Русия, а за Костадинов и Възраждане! Тъ по то българомразене убива нацията! Още ли не сте го разбрали? Използвайте главите си, но признавам, че когато в кратуната има само суроватка е трудно! И тъй умирайте по скоро!
227
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До коментиращите тука! Над 250 коментара до 9 часа! Нещо се объркали, не става въпрос за Путин или Русия, а за Костадинов и Възраждане! *** българомразене убива нацията! Още ли не сте го разбрали? Използвайте главите си, но признавам, че когато в кратуната има само суроватка е трудно! И тъй умирайте по скоро!
226
1
 
13
 
! Отговори
Копейкин преди 10 месеца
*** такъв изчезвай
225
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По принцип е прав,че онези ходят всеки ден в американското посолство и даже тайно.Костадинов един път отиде и гръмнаха медиите.При това не е ходил тайно.А ако беше тайно не ми се мисли тpoлoвете какво щяха да пишат.Обаче е редно нашите политици да си знаят,че ние българите не искаме да се кланят на което и да е посолство.Искаме неутралитет,мир и да не сме слуги на който и да било!
224
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като стана въпрос за мразенето на русия, децата на русофилите отишли на запад, дали мразят русия или само са плюли на нея?
223
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Неутралният костя на банкет при работодателя.
222
2
 
15
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Да видим днес колко Антибългари ще излязат на "протест" да рекламират лозунгите, пропагандата и лъжите на пасолството....кремълското!!!
221
3
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 10 месеца
Костя започна с оправданията...м.а е късно моме за китка. Видя се и от къде започва Лъжата с мобилизацията която рекламираше по време на уж "шествието за мир"....от пасолството...но не на САЩ!!!
220
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Продажна гад, ама за бой са тия които му дадоха властта. В България е пълно с нискоинтелигенти и за това сме на това дередже.
219
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само в п и не си признават, освен, ако не ги запишат на аудио и видео по разни тайни вечери.осолството да ходят. Чак до сащ се мъкнат по разни закуски
218
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Коце, чомодан, вокзал и.... в Москве! Ако искаш може и в Алжире!
217
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Къде другаде в Европа може да се проведе такова руско "тържествено мероприятие" и с толкова много присъстващи официални организации, освен в България?! Ето ги националните предатели, събрани накуп, и то платени! Докато няма нужда някой да ти плаща, за да чувстваш отвращение от Русия, както казваха преди години протестиращите срещу Герб - мафията - "мразим ви безплатно"! Вместо да освиркат Митрофанова, отишли да празнуват с нея ...срам БГ!