Белинташ – "бензиностанция" за НЛО!

Седемте рилски езера пък били летателната им площадка
4 юли 2016 07:07,
42
Белинташ – "бензиностанция" за НЛО!
Белинташ. Снимка: Wikipedia

Темата с извънземните е изкушение не само за любителите на конспиративни теории и мистерии, но и за най-големите скептици.

Ентусиазирани изследователи на НЛО има и в България, където са заснети немалко странни обекти. Районът на Родопите южно и югоизточно от Пловдив, както и районът на Рилските езера са сред местата с най-голяма концентрация на странни небесни явления, смята чл. кор. д.ф.н от БАН проф. Петър Велинов.

Световнопризнатият учен изследва от десетилетия слънчевите енергии, създал е теория за въздействието на галактическите и аномални космически лъчи в атмосферата на Земята и планетите.

"Изследването на следи от извънземен живот не е търсене на сензация, то може да ни доведе до контакт с по-интелигентна раса и цивилизация", обяснява професорът пред "Труд" . По проблема работят авторитетни учени от Великобритания, Италия, Мексико, Скандинавия, САЩ, Русия.

НЛО владеят висши технологии - доказателство са няколко случая на буквално разпрашени американски самолети след опит на пилотите да атакуват техните апарати. След заповед от военното командване на САЩ НЛО да не бъдат преследвани и нападани в момента сме в период на взаимно наблюдение. Той ще продължи, докато дораснем да влезем в контакт с тях, обяснява професорът.

Най-много НЛО у нас има над Родопите, особено на юг от Пловдив, където има доста бивши тракийски светилища като Белинташ. Светещи кълба се наблюдават често, предимно над зоните на бивши тракийски светилища - Белинташ, село Тополово.

Съществуват легенди за извънземни, които са спирали в Белинташ и са зареждали корабите си, за да продължат пътешествието си. Екстрасенси от чужбина редовно посещават мястото, където стрелката на компаса буквално полудява заради силните енергийни полета. Скалният феномен, смятан за обсерватория на траките, площадка за извънземни и дори пристан на Ноевия ковчег, се извисява на 1200 метра в Родопите. Намира се на около 60 км от Пловдив, в района на селата Врата и Сини връх.

Професорът е чувал десетки разкази за НЛО над Седемте рилски езера от очевидци - дъновисти и туристи. Става въпрос за пространна платовидна пустинна местност над езерото Бъбрека. Прилича на американска пустиня - с леки възвишения и падини.

Велинов е бил лично на мястото няколко пъти и бил удивен от наличието на три идеални кръга - със зелена трева вътре и пожълтяла, полуизсъхнала отвън.

"Явно това се дължи на наличие на вкарана там енергия, за което свидетелства и необичайно високата радиация. Не е изключено кораби на извънземни да са кацали в района. Възможно е да ни наблюдават, да осъществяват своя програма, неразбираема за нас. Допускам, че може и да охраняват планетата, да я пазят от нашите неблагоразумни действия", казва професорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 5 години
Кви сти ми тъпички и тримцата 😂
34
0
 
0
 
! Отговори
Изнасилил извън земн преди 6 години
Да тук са и искат само едно от нас да ги чукаме до полуда.За това свидетелстват и милионите филми с секс.При мен са идвали доброволно да ги къртя много им харесва като свършвам вътр в тях.Иначе са интелигентни когато викнах и комшията с големия ластар да им продуха задниците на сухо вече идват с лубрикант.Иначе са покорни само да можеш да ги пендариш поне час иначе се сърдят и започват да идват по рядко.
33
0
 
9
 
! Отговори
мариян преди 7 години
скоро Марешки отваря бензиностанция и там, ще има наплив от летящи клиенти
32
0
 
4
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Веднъж заредих от там и се скапа филтъра на чинията, трявбаше да направя ДВЕ консултации за да избия ремонта! Мисля че колонките лъжат, сипах за 20 междугалактически лева а чинията беше само на 90%!Не зареждайте там!
31
2
 
6
 
! Отговори
До 34 преди 7 години
Абе и аз спирах веднъж да зареждам с моята, ама имаше много парафин в нафтата.Оттогава по други места зареждам.
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"чл. ***. д.ф.н от БАН проф" ?????Боже пази науката....Прав беше Дянков да иска да им спре парите на тези изкукуригали "синодалнит старци".
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човечеството не е дорасло за да им се доверят извънземните. Като гледат какво става на земята и да са имали намерение да направят контакт са се отказали. Може ли да имш доверие на краварите които по цялата земя сеят смърт и раздори? Контакта ще се осъществи след хиляди години когато човешката раса се промени а това няма да стане без помоща на извънземните. Когато решат че сме готови ще ни се покажат както са се показвали и давали технологии на предшествениците ни преди стотици хиляди години!
28
5
 
2
 
! Отговори
Майк преди 7 години
"Светещи кълба се наблюдават често, предимно над зоните на бивши тракийски светилища - Белинташ, село Тополово."Тези "светещи кълба" са зли, нечисти духове които могат да приемат различни форми като хуманоидни фигури с пипала, образи на "светци" или починали роднини и т.н.2 Коринтяни 11:14 "сам сатаната се ПРЕОБРАЗЯВА в ангел на светлината"А защо над езически "светилища"? Защото езичеството почита пантеон от паднали духове - царството на сатаната.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верно е! Аз съм спирал там с Чинията ми да зареждем.
26
4
 
1
 
! Отговори
UFO преди 7 години
Има два вида извънземни.Първите са тук от Археозой и са под земята. Другите по-ниско развитите са роботи защото само така могат да преодоляват големите разстояния. Те нямат нужда от вода и въздух и храна а само от енергия. Следите в Родопите са от по-ниско развитите -оставили са радиация ето затова.Първите не остават следи-те са нашата защита от другите и се появяват на няколко милиона години когато има заплаха за живота на Земята.
25
1
 
4
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
Глупости. Може би е и местна кръчма на извънземните - дупките са да си слагат бирите да се изстудяват.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съществуват, винаги са били наоколо, силно развити са както технологично, така и ментално, духовно, съзнателно и т.н., добронамерени са, хората не са, всеки с по-развита енергийна структура, с любов в сърцето, без страх и силно намерение може да осъществи контакт с тях, къде телепатичен, къде визуален, къде просто хаотично движещи се и появяващи се и изчезващи светлинки в небето, те са тук и винаги са били, ние сме експеримент в три измерения, който здраво е зациклил в реалността на материята.
23
1
 
11
 
! Отговори
СалвадорДалиВали преди 7 години
Продавам 2-ри том на пътеводител на древните български летища, използвани от извънземни през последните 5000 години. В пътеводителя има талон за отстъпка за магнитни наколенки. Организирам екскурзия до Одрин всяка сряда за купуване на омекотители и прах за пране с междинно спиране на крайпътно заведение до Пазарджик и измиване на очите с жива вода от близката чешма. Заведението е посетено от Джуна и има лиценз.
22
2
 
10
 
! Отговори
очевидец преди 7 години
НЛО съществуват.....с очите си видях излитане на такъв обект,представляващо нещо подобно на излитането на космическа ракета....появи се огромен концентричен кръг в далечината в различни цветове ..Тялото наподобяваше триъгълен пламък,който премина в огнено кълбо във височина.....после изведнъж угасна и слеза на по-ниско и то точно над главата ми,но не мога да преценя колко високо....не по-малко от 1000 м...различаваше се силуетът му подобен на пура и след 2-3 минути отиде в др.посока...бе вечер
21
2
 
11
 
! Отговори
Фокс Маудер преди 7 години
Те са сред нас. Те винаги са били тук. От най-дълбока древност и до днес.
20
4
 
20
 
! Отговори
Д-р Хаос преди 7 години
Преди много, много години, в дълбока тайна, далече от очите на Империята, на Белинташ един войн - Хан Соло зареждаше с гориво кораба на свободата - Хилядолетния сокол и нанасяше унищожителни удари срещу кръстосвачите й, но Империята вижда навсякъде и ... това е дълбоко пазената тайна на джедаите ..., която се разкри пред очите ми след, като ... си пих хапчетата, Но, нека силата бъда с Вас!!!
19
1
 
9
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Знам че може да ме помислите за луд, но аз съм виждал летящи светлини над Белинташ.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оооууиуиииу!. Безиностанция на извънземните. Народа тотално е изтрещел. .
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не разбирам откъде ги вадите тия статии...от.... евентуално, но определено не са плод на интелектуален труд
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А плащат ли акциз и ДДС техната кожа, а!