Mall Bulgaria или как се гонят клиенти
Mall Bulgaria или  как се гонят клиенти
Mall Bulgaria, София. Залепиха ми(от охраната на Мола) на колата стикера от снимката(не се маха лесно) . Не съм спрял на инвалидно, но на място, което според тях не трябва да се паркира.(няма нито конуси, нито знак) Преместих колата на изхода на мола и отказах да тръгна докато не го почистят. Извикаха полиция.След като дойдоха 4то РПУ, на "лепачът" му се наложи да ми се извини, и ми почисти стъклото,. Обясни, че е нареждане отгоре. Единственото ми прегрешение, беше че колата е по-лъскава. Снимка: Peter | 08 юни 2015 15:19
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
4372
2
10
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то много ясно си е разчертано къде МОЖЕШ да паркираш. Всичко извън разчертаното е ЗАБРАНЕНО без значение дали има колчета, конуси и т.н. А и предполагам, че паркингът на въпросния мол е доста голям, та не вярвам да е нямало места, ама ти си решил да се правиш на тарикат и да не вървиш много до входа.
5
0
 
15
 
! Отговори
ок преди 7 години
като си спрял като овчар ,какво очакваш ,всички да ти се радват
4
1
 
10
 
! Отговори
Воланд преди 8 години
Другия път да не викнат линейка, ако някой батка по-висок левъл не може да излезе от мола заради теб?
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петре, а защо не си си паркирал лъскавата кола на разчертано място?! В цитираният от теб мол има пре-достатъчно място за паркиране. Или не ти се ходи пеш 25 метра до асансьора?!
2
20
 
6
 
! Отговори
Peter преди 8 години
Да бе, и това е причина да се лепят неща по стъклата - за минаване на черено сигурно разстрел ?В интерес на истината днес ми звъннаха от Bulgaria Mall Да кажат, че все пак са се престарали и че реално не съм пречил на никого и не съм бил на инвалидно място. Престарали са се, защото макар и да не съм пречел на никого там не било разчертано. Ще си говорят с хората за това престараване. Каква ще е ползата не знам. Жалко за провалената събота в Bulgaria Mall.
1
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петре, те местата за паркиране са си очертани. Всяко спиране извън тях си е неправилно. Някой специално ще ти слага конуси на тебе.