Как сте, приятели? Добре ли я карате?
Как сте, приятели? Добре ли я карате?
Снимка: madamkrasi | 22 ное 2015 17:28
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
245
23266
72
37
Напиши коментар Коментари
182
1
 
0
 
! Отговори
Дядо Петър преди 7 години
Простите Тролчета които драскат тук дали карат Москвичи или Лади? Хайде цъкайте минуси да Ви преброя.
181
1
 
4
 
! Отговори
Lan преди 8 години
диплома. Излизайки я има работа, я не. Имаме армия от млади хора, които искат да знаят и да могат и да работят и нямат шанса за това! Сегашното кариерно развитие е какво - берач на броколи в Италия или разносвач на пица в САЩ...ето това е МЪКА! Единици се преборват за нещо по добро, защото са умни и страшно упорити, българи са все пак!
180
0
 
6
 
! Отговори
Lan преди 8 години
Това, че не било имало кариерно развитие за "простите" хора е глупост! Имаше истински изпити и учението се поощряваше и дори и да влязло синчето на някое величие, това е било капка в морето от млади специалисти. Хора (дори и синчетата), които наистина знаеха, биваха разпределяни веднага, което ще рече, че само след няколко години и можеха. Сега какво е - ВСЕКИ може да влезе да учи, ама наистина всеки, независимо колко е ***, понеже на университетите им се плаща "на глава" и всеки може да вземе
179
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честита ви Европа, в която стоите по-долу от всеки нелегален имигрант от Бангладеш, Конго, Мали, Афганистан, който със стъпването си получава жилище във западноевропейски град по избор и 1000 евро джобни на месец, докато родителите ви, построили всичко това, което вече 25 години демократите и нагло-саксонците не смогват да ограбят живеят със 100 евро на месец.
178
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Независимо какво пишат разни пешки, изкарващи прехраната си с коментари в интернет, ФАКТИТЕ говорят, че за четвърт век България губи 90% от произвежданото като селскостопанска продукция, губи над 95 % от промишленото производство, губи няколко милиона от населението си, доходите номинално се вдигат три пъти, докато разходите за живот 10 пъти, от държава със средноевропейски стандарт стигнахме средноафрикански.Да не говорим за образование, здравеопазване, сигурност.
177
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, *** народ са тва българите, да ревът, че тогава живеели по-добре, имали сигурност, работа, здравеопазване и образование.Да, ама не те били свободни, бе.А сега сте членове на ЕС, нищо, че всеки джихадист, влязъл нелегално в Европа му дават жилище и 1000 евро на месец, а на теб държавата ти гарантира 30 евро на месец, нищо, че ромите ни грабят и убиват, нищо, че децата ни бягат в чужбина, старците умират в мизерия, а малкото работещи са оскотели, важното е , че сте европейци, ДЕПЛ.
176
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 218Без да искам ти цъкнах минус. Извинявай.А този, който все пише, че под 2000 взимат само некадърници, не му обръщай внимание. Той такава заплата от 2000 лв я взима на година.
175
8
 
19
 
! Отговори
до 192 преди 8 години
В момента в България който взима по-малко от 2000 лева значи е абсолютен накадърник и мързеливец и напълно си заслужава мизерията, да не се оплаква.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------А колко са работните места за 2000 лева, м? *** например във Видин, някога град с 90 хилядно население, а в момента под 25 хил., от които поне 15 хил. роми, и намери каквато и да е работа не за 2000 лева, а поне за 1000.
174
19
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Ако си здравно осигурен имаш право на две пломби по НЗОК и още някакви неща. Сега, ако ти се струват малко, е друг въпрос. Едно време коронки, моронки, да не говорим за нещо по-сериозно нямаше - вади се зъбът, ако имаш лев, слагаш сребърен или златен и ходиш ухилен като *** да те видят другите. Значи положителни неща могат да се кажат много, но сред тях не са благополучието, стандарта на живот или качеството на храната.
173
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тогава бяхме в орбитата на СССР, от тях получавахме евтини ресурси , технологии без пари, пазар ни осигуряваха, отбрана, а сега само взимат, взимат ни ресурсите, децата, закриха ни промишлеността и селското стопанство да не сме им конкуренция, АЕЦ-а, блокират ни всякакви енергийни проекти, техни фирми ни обират- абе третират ни като африканска колония, а в замяна получаваме бежанци и ценности.
172
21
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До анонимен 213,добре, говори си. "саламът бил салам" - кучешката радост ли? А пастетът беше ли пастет? И гордостта на консервната индустрия Русенско варено от нокти, жили и уши. Кво лъжете не мога да разбера.
171
2
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Чета разни многознайковци какво било онова време и се смея,сякаш не съм живял по това време/89 г бях на 30г/.Само леща и боб сме яли !!!!!!Смехории,но явно добре промиват мозъци.Салама беше салам,сиренето беше сирене,кашкавала беше кашкавал,месото беше чисто месо и всичко което се продаваше по магазините с високо качество,защото тогава хората не искаха лесни печалби и работеха съвестно.Но какво да разправям на видиотени ***,няма да ме разберат.
170
18
 
1
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До Анонимен 209,Да не кажеш само, че едно време учителите бяха богаташи. На зъболекар и сега можеш да отидеш с направление и да платиш общо 6 лв. А страхът от зъболекар у повечето хора е именно от едно време - без упойка и накрая ти слагат една черна пломба, дето държи половин година. Същевременно зъболекарят от онова време може да е разпределен у Долни окол или Гуцал - и ти ако си оттам ти е кеф, че има зъболекар, ама на него не му е, че кеси в Гуцал с професия за 200 бона годишно
169
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 209Имал си дал си. Дай Боже всекиму. Аз преди 89-та по на юг от Ахтопол не стигнах. Пък сега всяко лято съм на почивка в чужбина. А, за безплатния зъболекар дето пломбите падаха за една седмица не споменавай...
168
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е ли смешно, че докато за 25 години 1 млрд. китайци минаха от велосипеди и купичка ориз на ден на автомобили и месо, ние не можем да стигнем средната покупателна способност от преди 26 години? А, господа демократи и служители на Америка за България и Отворено Общество, не е смешно, тъжно и жалко, че докато света върви напред, ние се връщаме 70 години назад, към ралото и плуга, когато тока, парното, доброто образование и лечение са били недостъпен лукс за болшинството от населението?
167
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мизерно било морето тогава, а сега какво е ?Това лято дадох към 6 бона за семейна почивка 10 дни в Гърция, че това е една годишна учителска заплата.тогава зъболекаря беше безплатен, сега хората масово са без, зъби, и не дай боже да се разболееш.
166
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тогава бях дете, ама знам, че родителите ми инженери с по 300 лева заплата всеки, отгледаха и изучиха три деца, а сега аз и мъжът ми получаваме общо чисто над 4 хил. лева на месец, имаме две деца и имаме същия стандарт на живот като тогава, само дето имаме кредити в повече.
165
18
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До Анонимен 203,не ми говори, моля - едно време се нагъваше боб, леща и грах предимно. Имаше два вида сирене плюс извара и тва беше. По една карантия на квартал и ако се доредиш до изрезки (тва е кое остане по кокалите като махнат месото) кеф. Ако не беха зарзаватите от село нали се сещаш, че само леб, чубрица и пастет щеше да ядеш
164
15
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Добре беше да си другар от близката номенклатура да се шириш у 200 квадрата, докато пролетариатът се буташе по три поколения у панелките, барем най-накрая великата държава забележи и позволи въобще да почнеш да изплащаш "квартира". Затуй и никой не притежава земята, а само квартирата и като падне панелката след 10-15 години - на улицата дирекшън и без обезщетение, без нищо. А си почнал да внасяш откак се е родило детето примерно
163
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Пешкопешко много си злегладът е сега по-голям глад надали има!