Да избухнемъ заедно!
Да избухнемъ заедно!
Априлско въстание – Иван Вазов може би ще отиде, а Ботев му скача... Снимка: Стоян Гелев | 20 апр 2016 11:56
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
5
9250
2
7
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
До Дадо: Сложих ти +, но искам да поясня: Аз тези управници не съм ги избирал. Всеки път гласувам, всеки път няма за кого и се опитвам да гласувам за най- малкото зло. Ситуацията в Бг политиката е такава, че хората казвайки си "всички са маскари"- или не гласуват и така едни почерпени с кебабчета определят вота или гласуват за поредния "спасител", на който медиите са надули рейтинга.Трябва много работа, много. Ама вече останаха много малко будни младежи... и повечето бягат навън, по- лесно е.
4
4
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Защо винаги трябва да си мием ръцете с управниците и с лошата власт? Някой спира ли те да отбележиш датата по някакъв начин? Или все трябва да чакаме наготово да ни се каже какво да празнуваме, как да почитаме и тн...Радвам се, че хората, които са били част от този велик момент в българската история не са разсъждавали така.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до номер 1: Априлското въстание избухва на 20 април по стар стил, или 1 май по нов стил. Официално доколкото знам се празнува на 1 май. Това е заради преминаването на календара към григорианския календар.
2
5
 
0
 
! Отговори
Свинската опашка преди 8 години
Най-много да нацапаме
1
1
 
38
 
! Отговори
Дадо преди 8 години
На днешният ден избухва априлското въстание. Българския народ е показал, че иска да бъде свободен. За голямо съжаление нито държавните органи нито средствата за масова информация си направиха труда да отбележат този ден и покажат неговата важност в българската история. Срам за България. Вижте какви управници си избираме. Срам.Срам.Срам.