Свинските опашки - нарицателно за един народ!
Свинските опашки - нарицателно за един народ!
Снимка: Тиквенко Опашатков | 12 юли 2016 07:10
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
19
15276
5
35
Напиши коментар Коментари
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре с баща Динко, отколкото баща Мемед, гадже Юсюф и дете Исмаил!Но ако няма такива, като Динко - другото ще стане факт!
6
3
 
8
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
Това не е 'свинска опашка", това е "миша опашка"."Свинската опашка" се използва за предпазване на маркучи от протриване и представлява тръбна спирала от PE, PEHD или PVC.Пък и Динко беше с ATV-то, с мишите опашки беше Петър Низамов - Перата.Tиквенко, ти да не си грантояд от бхк или някоя задокеанска либepacтия?
5
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 7 години
До Един българинНе им е проблема стрелбата на черноморските курорти,а "уханието в мрака"!Вероятноста да получиш куршум е милиони пъти по-малка отколкото стомашно разстройство(евентуално с усложнения)!
4
0
 
7
 
! Отговори
до Тиквенко Опашатко преди 7 години
НЕ кради чужди постове като добавяш *** заглавия...само за да не направиш на "интересен"Е! Не си!
3
8
 
7
 
! Отговори
Ивайло свинаря преди 7 години
Нали сме си отколешни свинари , най-обикновени биндер ленти си ги кръстихме "свински опашки"- нямаме спиране .Свин(ар)ска му работа !
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свинската опашка е уникално изобретение.Ловеца на Глави Динко трябва да получи голяма сума пари от производителите на св.опашки заради рекламата която направи на това изделие.
1
1
 
24
 
! Отговори
да не сте в заверата преди 7 години
Шега ли ви се струва ,че терористи минават границата заедно с другите бежанци?Няма и 24часа откакто сте публикували признанието на Меркел за това.