Вгледайте се! Ясно е защо Путин иска за приятел Тръмп
Вгледайте се! Ясно е защо Путин иска за приятел Тръмп
Знойни красавици срещу звеноводки. Кое избирате? Снимка: Гошо | 21 яну 2017 18:59
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
19120
36
8
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Нико преди 7 години
Както се казва "Да не попаднеш в устата на журналистите"- могат да изфабрикуват какъвто си искат компромат за всеки политик. Българинът още преди век е казал:-Най-лесно се убиват муха и политик - с вестник!
5
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако утре поместите снимки на Путин с руските отбори по Худ.гимнастика или по Синхронно плуване на мнозина тук ще им паднат шапките.Момичетата там го боготворят,защото тези два спорта са под личната му опека.Така че хайде не вадете произволни снимки с нелепи внушения,прекалено сте елементарни!Путин може да бъде сниман с много по-хубави жени от Тръмп,просто защото рускините са страхотно красиви!
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е пък утре покажете снимка на Путин с 6 красиви рускини,а на Тръмп с трудов колектив,и тогава може да се смеем с обратен знак!Рускините,както и българките,са много по-красиви от американките и това всеки го знае,ако това искате да внушите!И Путин и Тръмп са големи мъже и ценители на женската красота,не се опитвайте да изкарате само единия по,по-най!
3
3
 
5
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Шеломов всъщност не е по-беден от Тръмп , няма кредити и може да си взема колкото поиска . Явно проблема му или е креватен или няма свободни красавици на Руския пазар !
2
5
 
16
 
! Отговори
майка преди 7 години
*** кой , каквото му отива. Разлка в диетите, възпитанието и още куп фактори.Велики държави....Няма що....Все пак горната снимка е по-привлекателна за младите. Ето защо младите бягат за УСА-та. Да не са луди да работят тежък селски труд и да се тъпчат само с хлебни изделия...
1
1
 
23
 
! Отговори
мазепа преди 7 години
Путин е бил всъщност висок, а Тръмп нисък.