Опашка пред Булсатком
Опашка пред Булсатком
 За какво ли чакат тези хора? След скандала с BTV всички искат да бъдат с Булсатком? :)) Може би искат да се откажат от услугата или просто искат да си платаят сметката? :) Всеки може да гласува по съвест! :)) Снимка: Яна | 02 яну 2013 14:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
162
52928
138
28
Напиши коментар Коментари
150
0
 
1
 
! Отговори
:P преди 10 години
До бтв да го ДУХАВсеки сам избира какво да гледа. Като не ти харесва не гледай БТВ. Премести си всички техни програми на последните канали и си гледай каквото искаш!
149
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До гайдзи Нещо се бъркате.БТВ освен скапани турски сериали друго няма...о, и кофти предавания;От 11 години въртят едно и също, най-новото са тр.сериали и нови предавания с добре познати стари водещи и до болка ясни плачливи сюжети.Ама вече е пуснато и можем спокойно да следим новостите :)
148
0
 
1
 
! Отговори
eli преди 11 години
До зрителка Това доказано ли е някъде? Какви далавери? Супер коментар!
147
0
 
0
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Абсолютно съм сигурен че това са нови желаещи да станат абонати на Булсатком....И аз се каня но искам да съм сигурен че Булсатком никога няма да върти каналите наБаш Туркиш Видео - БТВ...:)))))))))))))
146
7
 
3
 
! Отговори
Пешев преди 11 години
Ако бях абонат и аз щях да съм там и да искам разваляне на договора!
145
0
 
0
 
! Отговори
btv ltd. преди 11 години
До до 136brat, 1 milion sa vsichki zriteli nabtv
144
4
 
9
 
! Отговори
бтв да го ДУХА преди 11 години
Е за тва ме кефат Булсата, защото ги махнаха тея алчни *** бтв които ми искат 7.00 лв.за шибаното voyo.Да си е....ват майката.От цялата *** на бтв-то най на далавера са от Нова.Хем е по добрата тв хем nova play е БЕЗПЛАТЕН.
143
2
 
0
 
! Отговори
////////// преди 11 години
e te pak shte sa na pyrvo mqsto v kavi4ki i shte im se vdiga reitinga kato ne go gledat btv-to satelitnite operatori kato bulsa i evrokom i sie
142
0
 
2
 
! Отговори
az преди 11 години
MNOGO SA GLUPAVI TIQ OT btv- TO nqmam dumi sami si go pravqt ama neka im eeeeeeeee
141
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
айде стига говорихте за простотии бе - кой крив, кой прав ми е през ***. Няколко канала по малко на тая *** тв - кой знае какво. И пак - "българи, обират ви " ала бала - кой те обира ? Плащап си гледаш - не плащаш не гледаш. И като могат да ги измамят ако искат и с 5 млн - голям праз
140
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
aide nai nakraq da go d... BTV, da si begat pri tur4olqta
139
9
 
3
 
! Отговори
зрителка преди 11 години
Булсат не струват! Прекалено много са им измамите и далаверите! Бтв няма да си загубят зрителите, но булсат ще останат без клиенти!
138
8
 
4
 
! Отговори
гайдзи преди 11 години
Най-много гледам бтв от българските канали. По другите програми дават много турски филми и тъпанарски предавания бтв са единствените нормални, дето не са задръстени с някви смешници като Милен Цветков, проф. Вучков и т.н.
137
7
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
В спора между Би Ти Ви и "Булсатком" е очевидно, че правият е телевизионният канал, а не сателитният оператор.Телевизията иска да получава част от парите, които получава операторът, продавайки нейните седем програми. Операторът, освен че трупа дългове, притиска телевизията и лишава абонатите си от качествено съдържание. В крайна сметка съдържанието е най-важно и парите трябва да стигат до този, който го произвежда - журналисти, артисти, филмови режисьори, а не да се прибират от посредници.
136
7
 
2
 
! Отговори
139 преди 11 години
Хора, не ви ли е омръзнало да ви мамят? Не ви ли е омръзнало да ви крадат парите за всякакви глупости? Булсатком са поредните крадци и най-вероятно шефовете им са от онези с дебелите вратове, чиито гуши вие храните! Предпочитам да дам 8лв за Войо! Поне знам за какво плащам и гледам когато и каквото ми е кеф... е не да си давам парите на някакъв оператор, който има неуредици с телевизиите от които потърпевши ся най-вече зрителите, които са си платили да гледат всички канали!
135
3
 
2
 
! Отговори
до 136 преди 11 години
До hijokpбТВ рейтингът не е мръднал, въпреки че има 1 млн зрители по-малко... Да погледнем и другата страна на монетата :)
134
1
 
7
 
! Отговори
т.бей преди 11 години
На веселин балеФ искам да кажа,че пари се дават за нещо. Б случая с подмолната ьТВ става въпрос за НИЩО. Тотална боза и бълвоч от всичките им канали. Питам аз: защо трябва да плащам за това??? Да си делят каналите на пакети и да ги видим тогава колко са велики.Мъ не им стиска,защото много добре са на ясно,че това шъ им е края.Ай сиктир!
133
3
 
3
 
! Отговори
hijokp преди 11 години
Внимание - информацията е от днес - Монитор съобщи, че около 1 милион абонати на Булсатком са останали без БТВ. Бройкото, която са обявили от Булсат обаче е едва 200 000...Следователно останалите 800 000 абонати явно са попаднали в черната каса и говорим за яко укриване на абонати! В този ред на мисли Булсата пестят средно по 1,80 лв. на абонатна месец, което по прости сметки прави около 1 440 000 лв. пари, които те си прибират директно! Сметката за една година съответно е впечатляващите 17 280
132
1
 
8
 
! Отговори
информиран преди 11 години
Опашката е за HD приемници,които трудно се намират.Аз бях на тази опашка.За този приемник чаках около 2 месеца.Никога няма да се махна от Булсатком,независимо дали ще има БТВ или не.Ял съм попарата на Виваком.Не могат да се качат на малкия пръст на Булсатком по качествени и разнообразни канали,при това всички(с 1-2 изключения) преведени или със субтитри.А БТВ си го гледам и сега с антена,а след 2 месеца ше има свободен цифров сигнал за БТВ и БТВ екшън.
131
6
 
1
 
! Отговори
кkaloriina bomba преди 11 години
мога да се обзаложа че 90% от тези които плюят турските сеирали всъщност ги гледат както и слушат чалга. доказателство е че се кефят на оператор който први тази телевизия: https://youtube/watch?v=Mmf3kEWpQTQ евала, чалгари!