Загубена наколенка. Помогнете!
Загубена наколенка. Помогнете!
Предай нататък! Снимка: varg vikernes | 21 окт 2013 12:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
35
27176
50
3
Напиши коментар Коментари
26
0
 
7
 
! Отговори
no name преди 10 години
Вчера ми се обадиха от Топ Шоп и потвърдиха пратката! Поздравления и благодарности, за което!!! Не мога да си обясня обаче злобните коментари тук... явно има хора, които не вдяват за какво става въпрос, но животът е бумеранг и отвръща... както и да е. Благодаря ви, Топ Шоп за съдействието! :)
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До varg и неговите въображаеми хиляди фенове на железопътния транспорт.Пии си хапчетата, пич, моля те!
24
3
 
2
 
! Отговори
-.- преди 10 години
И въпреки всичко, не ми се вярва. Това ако не е нов тип PR, здраве му кажи. Дано да греша!
23
0
 
9
 
! Отговори
мариела василева преди 10 години
благодарим на топ шоп за бързата реакция - комплекта беше изпратен днес в 13 часа на адреса на господин Димитров и благодаря желая много здраве на всички
22
4
 
4
 
! Отговори
13 преди 10 години
"За хилядите железопътни манияци това е важна новина.За всеки интересуващ се поне малко от техника също." Пич... ти е*аваш ли се?
21
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брау, *** така като е тръгнало, дедото ще отвори магазин за наколенки. Логистикта не може да поеме целия поток. Гхгхгххх
20
0
 
11
 
! Отговори
до ариец преди 10 години
Истина е, има го във фейсбук страницата на Top Shop.
19
0
 
16
 
! Отговори
Ариец преди 10 години
Наистина ли пратихте на човека наколенката, за да знаем другите дали да не му помогнем някак? ... защото ако се правите само на интересни ....
18
0
 
39
 
! Отговори
топ шоп преди 10 години
До Браво!!!Потвърждаваме, пратката вече е изпратена към господина. Благодарим ви за споделената снимка и за готовността да помогнете. Успешна седмица на всички!
17
0
 
22
 
! Отговори
Браво!!! преди 10 години
От фейсбук:Top Shop Bulgaria: Не се притеснявайте : ). Видяхме обявата и ще изпратим нов комплект на г-н Димитров.
16
0
 
23
 
! Отговори
M преди 10 години
Кажете как да помогнем на човечеца! днес.бг.. стига сте спали! Хайде организирайте нещо! Нправете си реклама на гърба на човека. Все тая ми е вече..стига да се помогне на горкия старец. Все пак говорим за 30 лв!!!!. Аз лично бих помогнал веднага!
15
34
 
4
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
Само още да питам:Наясно ли сте колко трябва да се изпие за изгубване на наколенка?Айсиктир!
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пускат реклами по ТВ-то по 20 лв са вече, а аз навремето с мойта пенсийка за 60 лв ги купих и те се начупиха вътре магнитите. Който може дано му помогне на човечеца.Знам какво е!
13
23
 
4
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
Абе хора, вие нямате ли баби и дядовци? Или родители на преклонна възраст и със здравословни проблеми? Къде сте тръгнали да вярвате на явно фалшива обява? По-добре помагайте на роднините си!
12
1
 
60
 
! Отговори
Калина преди 10 години
Насълзиха ми се очите! Много ми е мъчно за милите възрастни хора :( Това са хора от друго поколение, някога когато е имало морал и ценности... Те най-малко заслужават тази злощастна съдба... да се борят на ръба на оцеляването, вместо спокойно да изживеят старините си.
11
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До no nameАко се обадите на телефоните им за продажба не очаквайте всичките им 200 агента да са запознати със ситуацията. Предлагам да погледнете на стената им във Фейсбук, ако е истинско ще го споменат
10
0
 
34
 
! Отговори
m преди 10 години
милия човечец
9
0
 
52
 
! Отговори
no name преди 10 години
Не е ли по-лесно да му купим нови наколенки на човека, вместо да разпространяваме снимката с обявата му? Дайте някаква сметка в ePay или банкова сметка и да съберем парички за дядото, за да реагират хората и от други градове. Кой съвестен може да се заеме с това, някой от Шумен? Хора, дайте да му помогнем на човечеца, не можете да си представите тази наколенка колко му е ценна, не се шегувайте. Днес БГ, измислете нещо, че да съберем пари и да знаем, че ще му бъдат предадени на ръка?
8
3
 
25
 
! Отговори
arkane преди 10 години
Намерете си друго поле за изява или просто станете орачи и копачи; тук двама души са писали по темата, единият е отбелязал района, в който е загубена наколенката на човека. А другите, които се занимавате лично с коментиралите, само правите излишно течение. Нормално, би следвало да се усетите сами.
7
2
 
11
 
! Отговори
varg преди 10 години
До ...За хилядите железопътни манияци това е важна новина.За всеки интересуващ се поне малко от техника също.Аз бих снимал всичко съставен от повече от две зъбни колелета.