Енчо, Енчо-о-о, сметката хубаво е закрита, ама...
Енчо, Енчо-о-о, сметката хубаво е закрита, ама...
... кой ви написа толкова нескопосано менюто, пълно с грешки Снимка: Константин | 29 окт 2013 16:39
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
32
48595
65
5
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
аз преди 10 години
до пурконе гледай какво пише най-отгоре на бележката гледай какво пише най-долу пише ли "Фискален бон" всичко е наред.
29
0
 
3
 
! Отговори
A-z преди 10 години
Номер 10 - НАП е много прав!!! Това нещо не е излязло от апарат с фискална памет, шефа ще скрие оборота и ще се оплаква, че данъците му били високи и че "държавата" ни лъже и че сервитьорите го лъжат...
28
2
 
1
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
До ГошкоДемонстрираш "робска" психика, Гошко! Аз от бой не бягам, ти си прецени за себе си. Виждам, че си толерантен или безразличен към "кражбите" ...
27
0
 
2
 
! Отговори
Гошко преди 10 години
До ПуркоДокато не ти избият зъбите някъде просто ей така превъзпитателно :)))
26
2
 
8
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
И да има и да няма правописна грешка - това е по-малкият проблем! Основният е, че масово заведенията не издават ФИСКАЛЕН БОН!!! Какво е това "Закрита сметка"?!?! Няма бон - не си плащам сметката, превъзпитателна процедура. Как да искам тогава да има пари в държавната хазна, като толерирам неплащането на ДДС?
25
4
 
5
 
! Отговори
ммм нееее преди 10 години
изглежда интересно, но снимката е Photoshop-ната ...
24
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 10 години
Какво се чудите на качилия снимката, че я е гледал 2г. Това е копирана снимка от другаде ама нали сте гоУеми тарикати ;)
23
2
 
15
 
! Отговори
spokoloko преди 10 години
много "умни" коментари изчетох... Това не е написано от Енчо, а е въведено в касовия апарат... С други думи виновника е друг... Хайде хора които никога не са работили с касов апарат да не коментират и бълват излишни глупости!!!
22
26
 
2
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Какво искате от едно сервитьорче, което просто толкова си може. Не очаквай повече от някого, знаейки колко може и на какво е способен.
21
9
 
5
 
! Отговори
Торанага преди 10 години
Много сирене ядете. По малко. Саламуреното сирене е холестеролно-солна-мазнинна бомба. Зеле с моркови - добре, доколкото е без сирене.
20
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НаблюдателенАми сигурно и Константин е толкова наясно с правописа и граматиката - трябвали са му две години и кусур да гледа касовата бележка, за да открие, че има правописни грешки!
19
7
 
11
 
! Отговори
Наблюдателен преди 10 години
Коце, Коце-е-е-е, сметката хубаво си я снимал, ама бая време минало от тогава, бе! Сега ли те заболя и се сети да я качиш? Ми то повече от две години минало от тогаз, бре!!!
18
7
 
14
 
! Отговори
Qwerty преди 10 години
До АнонименНе оправдавам жената, работеща в бензиностанция, но за смешните заплати, които се дават на такива обекти,кой очаквате да работи? Български филолог с магистратура по икономика и бакалавърска степен от Техническия?
17
4
 
20
 
! Отговори
Д-то преди 10 години
А кой пази сметка от 2011 година? Или и това е сгрешено :)
16
7
 
8
 
! Отговори
Някой преди 10 години
На мене не ми се случват такива неща. Не ходя по заведения. Сещате ли се за хигиената на тези хора?
15
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По действителен случай на Рупите - лето 2012 "Сметката моля ?" казвам аз на чичото собственик, сервитьор, абе Шеф..., след 20 мин иде чичото и запъхтян ми иска химикалка, че неговата спряла ?!? Чакаме още 15-20 минути !!! И чичото пристига с една мазна хартийка на която написал - Кебепче - 3ка - ххх лв. + 4 Мешана и ракии - 2 - ххх лв. Те туй се вика "Да ти видят сметката ! "БезалкУхолни- 3
14
2
 
5
 
! Отговори
untitled.bmp преди 10 години
Uploader-о ти хубаво си снимал и качил снимката, ама ти тези поне вабележка направи ли им?Питам защото ми е интересно какво ще кажат...
13
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Миналата седмица се наложи да дам данни за фактура на една бензиностанция на "Петрол". Горката женица зад клавиатурата! Първо, никога не беше чувала Алеко Константинов (написа го "Алеков" и ме попита дали всичко е вярно. Отговорих и, че не е. После се оказа, че името Константин и е сложно. Изписа го във всякакви вариации, докато накрая не и диктувах буква по буква. Явно да познава банкнотите и да брои парите е достатъчно за да е едно от "лицата на компанията" в дадения обект.
12
1
 
30
 
! Отговори
До Калоян преди 10 години
Съгласен съм, но въвеждането на менюто в касов апарат се нарича програмиране на касов апарат. Което няма общо с IT Сектора. А това, че е доста неграмотно, може да се обясни с немарливост и незнание. Примерно не знаеш къде е буквичката "Я" и пишеш: Млиако :)
11
2
 
23
 
! Отговори
аз преди 10 години
Не програмистите а управителя, или ако няма собственика въвежда менюто .В този бранш съм .