Индивидуални пушилни
Индивидуални пушилни
Решение срещу забраната за пушенето Снимка: Лора Палмър | 16 апр 2014 16:36
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
48
20348
51
11
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Аз съм, да :) преди 9 години
Ако спре да се пуши в заведенията, голяма част от тях ще фалират. Причината е,че ние пушачите сме много по ларш и много по-желани клиенти за тези заведения. Непушачите са стиснати и оборот не правят. Като цяло са мишки
41
0
 
2
 
! Отговори
до 37 преди 9 години
А замислял ли си се защо е така? Аз се хващам на бас, на каквото искаш, че ако цигарите ги направят нелегални, като марихуаната например (и двете ги водят лек наркотик), то за една цигара ще има повече кражби, отколкото за един коз. Я си представи колко пушачи (закоравели) от години ще прибегнат да си намерят. Че то сега купуват *** без бандерол, шот са "по-евтинки", какво ще стане ако са нелегални. Дали няма да има убити за една цигара. Наркоманите са избрали да умрат от нещо "забранено"!
40
1
 
2
 
! Отговори
kurti преди 10 години
забрана не забрана .....че на 95% от заведения , кафенета , кръчми се пушииии
39
3
 
0
 
! Отговори
тома неверни преди 10 години
чувал съм,че тези които вдишват тютюнев дим издишат през *** си кислород...не виждам нито един маркуч наврян отзаде им...според мен това е поредния блъф;)
38
3
 
3
 
! Отговори
Лили преди 10 години
По-добре цигари, отколкото марихуана.
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пушачите са същите, като простаците, които си мислят че като са си в къщи имат право да надуят до дупка уредбата и да слушат чалга! Не оспорвам правото на пушачите да пушат, но нека да пушат така, че да не пречат на околните!
36
1
 
9
 
! Отговори
gaw преди 10 години
До Анонимен"Така и така има инсталацийка над пушача - да вземат да им пускат по една доза газ - като в концлагерите.За нула време пушачите и проблемите им ще изчезнат напълно."И това ще реши ли твоите проблеми? Едва ли, щом желаеш смъртта на другите, значи проблемите ти са нерешими!
35
5
 
3
 
! Отговори
Edin преди 10 години
До АнонименТака и така има инсталацийка над пушача - да вземат да им пускат по една доза газ...A az shto ne ti e...a putk...maina.
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наркоманите са много по-страшни и ненужни. Те убиват, крадат, зарибяват и да не изброявам повече. Много по вредни за обществото са от пушачите.
33
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така и така има инсталацийка над пушача - да вземат да им пускат по една доза газ - като в концлагерите.За нула време пушачите и проблемите им ще изчезнат напълно.
32
2
 
1
 
! Отговори
Hristo преди 10 години
До 34. Ти си *** бе.
31
10
 
5
 
! Отговори
още преди 10 години
с още малко мощност на вентилатора, може да изсмуче целия ***, седнал отдолу!на никого няма да липсва, щом не се съобразява с околните и ги трови нахално и безочливо!
30
7
 
17
 
! Отговори
Ясен преди 10 години
Да забранят продажбата на цигари като са вредни,щом се продават свободно в търговската мрежа трябва да може и да се пушат свободно навсякъде.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До totally uncoolМного си мил, но явно вреден за себе си и околните. Бивш пушач съм и абсолютно ясно съзнавам това, което съм казал. Годините без пушене (25) почти се изравняват с годините пушене (30). Спокойно мога да кажа, че откакто захвърлих това вредно занимание се чувствам човек, а не зомби. Разсъждавай повече върху себе си.
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога няма да се спре с пушенето. Това са ненужни гимнастики. По смислено е да се заемат с наркотиците и алкохолиците.
27
3
 
11
 
! Отговори
до 25 преди 10 години
Интересно,това че не миришеш на пот,и ползваш дезодорант прави ли те мъж,как мислиш?И за какъв дявол се навираш при простаците-пушачи,да те пита човек!?Лично мен дезодорираните метросексуални *** не ме интересуват, нито като начин на живот,нито като мислене!И не се навирам при тях!Въпросът е:Ти защо се навираш при нас!?
26
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Между другото в някои заведения се позволява пушенето напук на забраната и аз ходя там. През к*ра ми е за вашите житейски драми.
25
4
 
8
 
! Отговори
само гледам преди 10 години
*** идея, малоумно изпълнение. Промиването на мозъци и подмяната на ценности е ТОТАЛНА!
24
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
24, тези които забравят, че има други хора около тях са точно пушачите! Пушачът винаги има възможност да излезе на открито и да запали една цигара, като не пречи на никого. Това е въпрос на добро възпитани е и култура! Простакът пуши до други хора, крещи по ГСМ-***, не ползва дезодорант и мирише на пот и т.н.
23
6
 
8
 
! Отговори
до 23 преди 10 години
Дали пушачите са болни или зависими,това няма значение!Опасни са *** като теб,дето гласуват вдъхновено и възторжено за светлото си комунистическо бъдеще!Излез от саксията,и не забравяй, че има и други хора като теб,дето пет пари не дават пушиш ли или не!Това,че не пушиш не те прави умен,личи си по постинга ти!Жив и здрав!