Герой или самоубиец?
Герой или самоубиец?
В нета върви кампания целяща да превърне човек в герой.
Човек който се самозапали! Според мен това да се замозапалиш не е геройство.

А според вас? Снимка: Нико | 07 мар 2013 17:39
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
223
15966
59
24
Напиши коментар Коментари
188
0
 
1
 
! Отговори
ПРАВОСЪДИЕ преди 11 години
ЗАЩО ПРОТЕСТИТЕ НЕ СА ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА?ДА ИЗЧИСТИМ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА! ТОВА Е ЛЕЧЕНИЕТО ЗА НАРОДА ОТ БОЛЕСТТА "МИЗЕРИЯ"!ВСИЧКО ДРУГО Е САМО ПОЧАСОВО ОБЛЕКЧАВАНЕ НА БОЛКАТА И ЗАГЛУШАВАНЕ НА СИМПТОМИТЕ НА БОЛЕСТТА!
187
1
 
3
 
! Отговори
олиГОФрен преди 11 години
КЪМ ВСИЧКИ МИЖАВИ,МИЗЕРНИ,ПЛАТЕНИ ДУШИЧКИ....ТУЙ,ЩО ГЛУПЦИ ВИЙ НЕ ЗНАЙТЕ ПОЗОР ЛИ Е ИЛИ СЛАВА!..."В МЕХАНАТА" от ХРИСТО БОТЕВ
186
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Изследват за манипулации записи от видеокамери с горящия Пламен Горанов"24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1826478
185
5
 
17
 
! Отговори
ПИСНА МИ! преди 11 години
Хайде стига вече с Пламен Горанов. Нито е герой, нито е редно да се слага редом до имена като Левски, Ботев... Герои са хора, които се борят, а не тези, които в знак на протест, се самозапалват. Чак и ден на НАЦИОНАЛЕН траур имаше... Тц, тц!
184
0
 
4
 
! Отговори
??? преди 11 години
Не исках да се убивам, казал Пламен в линейката към болницата сутринта на 20 февруари.
183
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма логика да се самоубие в 7.30, когато е дал ултиматум за оставката на кмета до 17 часа на същия ден. Освен това, всички изгарящи за "каузата" го правят публично и много ясно заявяваткакво и защо ще направят (или оставят писмо с обяснение).Това означава, че се е появила друга "кауза" или е станала фатална грешка....
182
10
 
5
 
! Отговори
bic преди 11 години
Един *** по малко
181
0
 
8
 
! Отговори
Верният отговор??? преди 11 години
Жертва, саможертва или грешка?Какъв е верният отговор?
180
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ВеселаКакво ще стане, ако всеки, чиито искания не бъдат изпълнени се самозапалва? Не мислите ли, че ще станат много?
179
2
 
13
 
! Отговори
Филанчо преди 11 години
Не мисля, че е герой! Това за мен е тъпо безумие. И предполагам, че и самият той не е очаквал този акт да има такива фатални последици. Кого наказа - единствено себе си и всичките близки, които сега ще тъжат за него и за нелепата му смърт! А за деня на национален траур- това за мен беше още по-голямо безумие!
178
2
 
10
 
! Отговори
Защо? преди 11 години
У Пламен са намерили плакат "Оставка до 20-ти Февруари, 17 часа". Той се самозапалва на 20-ти в 7.30 часа???
177
5
 
5
 
! Отговори
Жълтото паве преди 11 години
Монасите от Тибет и те се палят в знак на протест срещу Китайската Народна Република. Ян Палах се запали преди близо 40 години в знак на протест срещу братския съветски окупационен съюз. По тревожното, е че започна да се случва при нас, което не говори добре за състоянието ни, но от друга гледна точка настигаме чехите след толкова години. Дано станем нормално гражданско общество по-скоро!
176
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ако беше взел пушка с която да разстреля кмета, по голям герой ли щеше да бъде?
175
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самоубийството не е саможертва, а бързо избавяне от проблемите. Дали Левски и Ботев щяха да направят повече за народа си ако се бяха запалили пред мюфтийството!
174
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така, уважаеми хейтъри, пюйте в лицето на човека, който загина в името на кауза. Само хора, които не живеят във Варна не могат да я разберат. Вярна е поговорката, че е по лесно да мразиш отколкото да обичаш. Само неуки хора, които чакат някой друг да направи нещо за тях за да живеят по добре, могат да стоят по цял ден по форуми и да бълват пумия. Добре че не сте били родени по времето на Левски и Ботев, защото и тях не бихте ги познали!
173
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора, замисляте ли се колко кураж трябва, за да жертваш най-ценното си - живота.Замисляте ли се колко воля е необходима, за да умреш по такъв ужасен начин?За мен Пламен е 100% герой!
172
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле колко бъгав софтуер из тия земи български! леле-леле!Кудкудакащите *** са на път да превърнат една "хлопаща дъска" в нацонален герой. За какво се е самозапалил? За да освободят брат му дето гние 10 години без присъда в Белене, или за да протестира срещу избиването без съд и присъда, или защото са отвлекли детето му, а държавата не прави нищо. Не? А, чакайте, то било заради сметката за ток! Виж за това си струва за се запалиш!
171
9
 
9
 
! Отговори
Аз съм българче преди 11 години
"...Пламен е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙИ НЕ САСМО ПАМЕТНИК ЩЕ ИМА ПРЕД ОБЩИНАТА, АМИ И БУЛЕВАРДА ЩЕ КРЪСТИМ НА НЕГОВО ИМЕ:)..."Ами наречете на негово име и една детска градина и след 2 години обяснете на децата смисъла на героизъм и саможертва!Между другото,кръщава се човек в храм,не можеш да кръстиш улица,булевард,или верига магазини.Варненци са интелигентни хора и няма да допуснат това,което твърдиш!Но усещам хумора и иронията ти!
170
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само един болен народ може да нарече подобно нещо "геройство"
169
10
 
6
 
! Отговори
s преди 11 години
Да се коментира вече няма смисъл. Луд бил, не било нормално и ала бала. Реакцията на хората из цяла България е това, което важно и показателно. Пламен се превърна в емблема на народното недоволство. За добро или за лошо, с промените които настъпиха показахме, че който и да дойде на власт трябва да се съобразява с НАС. Това бе и целта на Пламен Горанов. Постигна я по начин такъв, че да не бъде забравен. А вие дето много знаете, включително и аз, ще оставим просто коментари в *** форум.