Това, което реално, е българската армия в НАТО
Това, което реално, е българската армия в НАТО
Снимка: varg vikernes | 18 юни 2015 06:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
22
7925
32
9
Напиши коментар Коментари
13
8
 
5
 
! Отговори
void преди 8 години
varg е освидетелстван като проруски агент Владимир Варгович и никого не учудва с поредния си пост. Сам дето нито е актуален нито е смешен. Страните членки на НАТО няма нужда да поддържат ненужна армия - те поддържат само бойни части според възможностите си и нуждите на алианса. Това оптимизира разходите и в мирно време е по-добра алтернатива (например вместо да издържаш 200 000 кашици модернизираш танкова бригада или купуваш няколко нови изтребителя или кораб). Но на русофилите това не им изнася
12
7
 
2
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
DumbTheatre, ти си невероятно ***. След като си в НАТО и си част от структурите му, трябва да поддържаш тия структури. Освен това сме и една от външните граници на НАТО. Срещу Турция няма как да се бием, защото са част от НАТО. Но има достатъчно други държави, от които НАТО се пази. След като сме част от него, ще пазим. Да ти обясня ли наистина като на *** или започваш да разбираш?
11
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радвам се, че тук коментиращите не се грижат за политическите ни въпроси, понеже дори не са си нарпавили усилия да видят фактите, а коментират клюки и приказки от махленската седянка. САЩ и НАТО искат и то от доста време въоръжение на членките на НАТО, понеже в момента само САЩ дава пари за оръжие, а на американците им писва вече да защитават целият Запад. Колкото и дребните ви,злобни и конспиративни кратунки да си мислят, че САЩ има изгода от това, не няма!
10
3
 
7
 
! Отговори
Смехурко преди 8 години
До АнонименХаха не се водят днес войни викаш никъде, а? Момче върни се в реалността и помисли пак.
9
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на автора--точно в десятката....БРАВО
8
5
 
27
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
може да се направи малка корекция на карикатурата, оръдието да е в задна магарето, и магарето да е женско без "топки" като нашите политици. Винаги готови да го поемат.
7
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
някой се е заблудил че НАТО имат нужда от нашето магаре. НААТО имат нужда само от полянате и тревата на магарето. То даже им пречи.
6
3
 
35
 
! Отговори
Леки разлики преди 8 години
Освен, че магарето на карикатурата е с топки, също така е и доста добре охранено, и гони моркова. Българското магаре няма никакви топки(както отбеляза колегата по-надолу), кльощаво и изпосталяло е като концлагерист в нацистки лагер и позволява да го яхат без дори, и морков за примамка...абе, глупаво е, и ОНЕЗИ си го яхат!
5
2
 
32
 
! Отговори
ДО 3 преди 8 години
АЗ НЕ СЪМ УНИЩОЖАВАЛ НИЩО НЕ ВМЕНЯВАЙ ВИНА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ,МАСОНИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ БЪЛГАРСКИ РАЗБИХА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ НА САТАНИСТИТЕ НЕ ИМ ТРЯБВА СИЛНА ПРАВОСЛАВНА СТРАНА ТЕЗИ ЕНИЧЕРИ ФАЩИСТИ КОИТО 25 ГОДИНИ УПРАЖНЯВАТ ГЕНОЦИД НАД СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ И ДА ИМ СЕ НАЦИОНАЛИЗИРА ОТКРАДНАТОТО БОГАТСТВО.
4
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ни трябва армия,която САЩ да командват и използват в техните игри. Представете си армията,която имахме в услуга на злото,което държи САЩ. Ужасно е.
3
9
 
33
 
! Отговори
да преди 8 години
армията си я унищожихме сами за да се харесаме..както си затворихме блоковете на АЕЦ...никой отвън не дойде да дръпне шалтера на блоковете в Козлодуй или да ни конфискува танковете и самолетите..
2
6
 
85
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Има една грешка, на карикатурата магарето е с топки, а реално и това нямаме :)
1
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То ние и армия нямаме вече. Така е по-удобно на "партньорите" от нато.