Като количество е ок, да видим като качество
Като количество е ок, да видим като качество
Булевард "Никола Мушанов", участъкът пред 92-ро ОУ "Димитър Талев".
С интерес ще проследя каква ще е съдбата на пътната настилка точно в този участък. Дори мисля да е в снимки. Снимка: иван | 16 апр 2014 18:26
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
10
7354
19
2
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
асфалта може и да е здрав, но догодина тук ще подменяме канализация и тръби, за да влезе в унисон с останалите улици в града...
9
0
 
0
 
! Отговори
инфо преди 10 години
Днес вече новоасфалтираното платно е пуснато, по него се минва, а другото е затворено.
8
1
 
2
 
! Отговори
Monibonboni преди 10 години
Аз имам чувството, че всяка година все копат по този участък. По миналата май копаха за тръби - разбиваха, застилаха. Миналата пак копаха. Сега пак. Егати ремонтите, егати чудото.
7
0
 
5
 
! Отговори
9442 преди 10 години
До ВасоСтарият асфалт са го изгребали, технологията е спазена, поне така ми се струва на снимката. Миналия месец ВиК резнаха асфалта на пътя между двете Дружби. От разреза се вижда, че Бай Тодор Живков е положил асфалт от 30 см. Пътят не е мръднал (е тук там има вече някоя пукнатина, но това е от липсата на поддръжка и много се увеличи трафика на ТИР-ове от промишлената зона.
6
1
 
3
 
! Отговори
Васо преди 10 години
Прилича на лек автомобил от 10мм ламарина. Що ли не ги произвеждат така.
5
2
 
4
 
! Отговори
Васо преди 10 години
Ледения клин има страшна сила. И понеже от долу има стар асфалт и няма къде да попие проникналата вода от някоя пукнатина, като подложка от дробен камък, пиши го бегал тоя път след първата зима. Ама нейсе, парите усвоени. И фирмата изпълнител, и собствениците на асфалтовата база печеливши.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама защо няма сняг под асфалта?!?!1едно! Нашште ора пак не са проследили най-модерното в руската инженерна мисъл и сега ще съсипят всичко.. ;(
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слоят може и да е по - тънък, но настилката да е по - качествена. Прогнозирам, че точно този асфалт ще замине бързо. По - тъмният асфалт е по подходящ за страни, където температурата не пада под 0 градуса и рядко се качва над 25. За България по - подходящ е по - светлият асфалт. Не знам защо, но е така. Издържа повече.
2
1
 
27
 
! Отговори
Пътно строителство преди 10 години
Шшшш спрете се бе! Положили сте асфалт както в белите държави, демек дебел слой за години напред. Трябваше да намажете тънък слой да има и за догодина работа бе.
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много дебел тоя асфалт! Дано да е толкова траен колкото и дебел. Да видим.