Самолет от класа
Самолет от класа
Бих обиколила света в такъв Снимка: Роза Бодлива | 30 юли 2014 18:57
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
16
9593
14
0
Напиши коментар Коментари
10
4
 
2
 
! Отговори
muhaha преди 9 години
Всеки средно образован човек знае, че в Австралия англичаните са изпращали каторжниците и престъпници, които са искали да изселят от Острова. Не случайно в Австралия са 20те най-отровни животни и почти всичко, което мърда е смъртоносно - дори кенгурото с шутовете, които раздава. По голямата част от Австралия е необитаема и разстоянията между градовете са огромни без да срещнеш жива душа по пътя. Нищо общо с цивилизация. Само Нова Зеландия е по-зле.
9
0
 
7
 
! Отговори
тролчо преди 9 години
хехе,кефи ме комплекСиднито колко е проста.. ;)
8
0
 
11
 
! Отговори
До Сидни преди 9 години
Типичен ***, който е излязъл от някое гето и си мисли че е хванал господ за топките... Виж сега, колкото и да не ти се вярва не си единствения който е живял или живее в чужбина и води добър живот. Тва че останалите не сме толкова комплексирани и нямаме нужда да се перчим вече е друг въпрос.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да съм луд да дам тези пари:8 часа срещу седалка за $1,400 и 8 часа срещу лежене за $4,000.Бих стоял на седалката и бих дал останалите пари на хора в нужда, просто не си заслужава,Съднито е ***, известен още като човека долар,но има граница, когато парите трябва да се уважават.
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидни, от толкова лъжи, дето ги написа, няма да се учудя ако пишеш от Долно Ботьово, а брадчет ти ти праща снимки от Австралия ;)
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте ся, сиднито не е просто селянче. Просто когато е попаднало в големия свят, не е очаквал, че разликата между това, което познава и това, което съществува е толкова голяма. И си мисли, че всеки друг, също като него, не го осъзнава. Просто е ограничен момчето. Чел във вестника, че има финансисти и се писа финансист. Чел, че има ИТ спецове и се писа ИТ. Чел, че хгората имат яхтои и се писа яхтмен. Предполагам, че е чел, че хората ходят в Австралия и се пише австралиец.
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сиднито направо кърти мивки с простотиите си,,,,,,,,ти си доста ниска топка човече.....
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оф това момче Сиднито ще ме скъса от смях :))) няма такова селянче :D
2
0
 
33
 
! Отговори
Ди преди 9 години
До 2Ако знаеше колко много прозира селянията и долния ти еснафлък,по-рядко щеше да коментираш
1
2
 
9
 
! Отговори
in преди 9 години
Дано маршрута му не е над Украйна