Карам джип и спирам където си искам...
Карам джип и спирам където си искам...
Кв. Гоце Делчев. Метличина поляна. За някои хора законите не важат. Снимка: vlado | 30 юни 2015 11:04
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
32
11169
14
3
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
Годподин робе, нали нямаш против да се намериш в една статия след няколко дни? Имам предвид- статия за овчедушието и страха на бедни душици, като тебе, които не смеят един паяк да извикат, камо ли да скръцнат на работодателя си от страх да не ги уволнят. Такива страхливци като тебе са по-зле, дори от простакът, паркирал в тревата. И не, не ми е жал, че са ви ниски заплатите, защото един страхлив роб не заслужава нищо, освен да тъне в мизерия.
21
2
 
2
 
! Отговори
Нейко преди 8 години
На кое да му завиждам по-точно, на това че е повече инвалид и от мен ли? Никога до сега не съм си позволявал да паркирам така или по подобен начин. Но всичко е въпрос на възпитане. На тоя баща му му е дал добър пример, жлако че такива *** са на почит в наща държава. Но то си е от нас. Айде със здраве.
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анониментой човека си има гараж у тях, просто е дошъл пред панела да навести жена ти докато си на работа, че и е писнало да се занимава със сърдит комплексар като тебе ;)
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам, авторе дали си сляп , ама и колата точно до теб вляво в кадъра е паркирана така :D Защо не снима нея или е твоята собствена? Хахаха, смешници и завистници, сигурно жена ти бяга при тоя с джипа.
18
1
 
2
 
! Отговори
ааа преди 8 години
До до 1може пък да взема да го претрепя аз
17
13
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Поредния смахнат цъвул, дето хорските коли са им в очите... На пътя ли да спре, бре, кавал?!?
16
6
 
2
 
! Отговори
от Сидни Ав$трaлия преди 8 години
до 15,ами правя го този номер не се притеснявай само веднъж са ме глобявали за толкова години. Аз знам къде кога и колко мога да го правя. А най хубавото е че глобите са безобидно малки защото не е масово явление което е само в моя полза ;-)
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До балъцилелИИИИ от кое село изпълзя бе смехоран? То за такива като вас е винаги "естествено", щото така сте свикнали да спирате в нивата на долно нанагорнище.Та и тоя е така - дошъл от някъде си.. Не актове по 200 ами по 2000 ще ви отучат от селинджърските изпълнения.Никой не е длъжен да ти осигурява място за бракмата независимо дали е за 300 или 30000лв като тая *** на снимката.Като си голям "гъзар" първото нещо което ще направиш е да си вземеш гараж... а не с "гъзарската" кола пред панел
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До oт Сидни Ав$тралияпробвай да го направиш тоя номер в Австралия да видим какво ще ти причинят. А да, ти си я виждал само на картинка....
13
14
 
4
 
! Отговори
До Значиииии преди 8 години
До Значиииииабе каква градинка приятелю... това си е неизкосена тревна площ, която я препикават бездомните песове. Какви колички какви деца? Имам чувството че болшинството сте хора, живеещи в свой измислен свят, визирайки тукащните коментари с изключение на "балъци" аз го/я подркепям.
12
3
 
6
 
! Отговори
Значиииии преди 8 години
Като вземете да умувате как нямало места за паркиране и направо ми става смешно. Живея и работя на оживени места. Да, трудно е да се намери място на секундата, но до 2-5 минути се намира. Може да не е точно пред вратата, както обичат много хора, ако има как във входа да си влезнат с колите (без значение джипка или Опел Астра на 15 години) и досега не съм си прерязал вените. А тоя с БМВ-то утре ще мрънка, че жена му няма къде да мине с количката, а детето дреме на таблета, а не в градинката.
11
5
 
3
 
! Отговори
nikicska преди 8 години
Tova ne e Jeep a BMW
10
19
 
5
 
! Отговори
до № 1 преди 8 години
щ евикнеш паяка, ама тоя с джипа да не те фане да те претрепе, то така е лесно пред клавиатурата, ама в действителност човек трябва да мисли за последствията.
9
9
 
21
 
! Отговори
Курбалай преди 8 години
До балъциКато няма къде да спре, ще се разхожда с колело или градски транспорт, а не с кола. Като холандците и датчаните.
8
22
 
11
 
! Отговори
балъци преди 8 години
Завиждаш и още как. И да дразнят те. Обиждаш без дори да подозираш кой е човека зад волана. Дали си изкарва прехраната с честен бизнес или е мутра, както го наричаш, дали е роден на село, дали в град все тая - по селски манталитет ти биеш заради изказването си.
7
12
 
29
 
! Отговори
Муки преди 8 години
Не завиждам на селски мутри със сватбарските им купчини ламарина. Нахалството и гьонсуратлъка им ме дразнят.
6
21
 
19
 
! Отговори
балъци преди 8 години
балъци завистливи, жал ми е за Вас, давайте минуси да Ви видя колко сте на брой поне. Джипа е спрял така, че да не пречи на движението на пешаходците и превозните средства. Естествено, че ще спре в тревната настилка, къде иначе? Обвинявам общината за инфраструктурата, а не шофьора. Че дразни как е паркирал, дразни, но какъв паяк, какви пет лева? Я всеки с автомобил да каже, като се прибира вечер след работа има ли къде да спре? А как е 2-3 часа след работно време, има ли???
5
2
 
8
 
! Отговори
връх Манчо преди 8 години
До НевенКолата в ляво, която е спряла под балконите, веротно е на снимкаджийчето.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тротоара ли да спре?!?
3
25
 
9
 
! Отговори
oт Сидни Ав$тралия преди 8 години
имаш джипка спираш си,нямаш джипка правиш снимки, викаш КАТ МВР ДАНС НСБОП БАН ЦИК и може да си гледаш кат сополиво баница25 години не ви стигна да го осъзнаете, още 25 ли ще ви трябват? то нямате за кога вече, децата го разбраха отдавна тях има бъдеще