Така паркираме у СоФето бе баце!
Така паркираме у СоФето бе баце!
Из наръчника на един селяндур под прикритие Снимка: Wolfy | 26 авг 2015 13:47
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
24
8737
11
17
Напиши коментар Коментари
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
при това нямане на места за спиране, си е доста добре. И по тротоара има достатъчно място, никой не минава със снегорин, че да му трябват три метра тротоар.
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ба си бацетата , , , , а тая порутена тераса от горе , тва квое ? , , , ,
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за тези, които не са разбрали - тази снимка е правена сутрин, когато повечето са тръгнали на работа. Няма смисъл да паркира по този начин, ако наоколо е била така празно и да прави маневри на влизане и излизане, за да бъде с 2-3 метра по близо до входа. По скоро това поведение е от дефицит на места както казах.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лесно е да хулиш някой, когато паркира по шантав начин. Само, че инфраструктурата ни не е пригодена за количеството коли, което е в момента. Едно време не всеки имаше кола, а сега на едно семейство се пада минимум 1 кола. И като се приберат от работа всички пред блока ми ПРОСТО НЯМА къде да се паркира. В околността също. И когато някой паркира като руския цар заемайки място за 2/3-*** при този дефицит на места е доста откачащо. Тези на снимката специално доста компактно са се наредили.
13
1
 
2
 
! Отговори
e преди 8 години
Може да си зарежда акумулатора и до там да стига кабела :D
12
2
 
3
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
Къде ви е запетайката бе, днес. Бе Ге? У Вол Не Ни ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
11
7
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Така паркират селяните в София. Ама нали вече и те туриха софииски номера, съселяните им само това чакат, да кажат - Вижте как паркират у Софето.
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За Софето разбрахме, сега чекаме включване от Синди.
9
1
 
0
 
! Отговори
Someone преди 8 години
Теодор, къде видя ситроен?
8
3
 
7
 
! Отговори
Теодор преди 8 години
А бре хора. Само да сме наясно. Джипчето е наполовина на тротоара, пречейки на движението на пешеходците. А Полото и Ситроена както и да са спрели, поне са спрели тип на улицата. Отделно от това зад Ситроена има предостатъчно място. А да паркираш така за да натовариш нещо или някой е много, ама много неточно изказване заради самата позиция на автомобила.
7
2
 
7
 
! Отговори
До коментирщите поло преди 8 години
Не може да се съди от снимката, че полото е спряло след другите две успоредно спрели коли и е заело мястото на двама. След последния автомобил на редицата се вижда достатъчно място за паркиране, но и това не може да се твърди за времето на паркиране на белия автомобил. Така, че каквато и да е ситуацията , белия е спрял както му е било лесно и удобно.
6
6
 
10
 
! Отговори
до №2 преди 8 години
"Тъпанара със зеленото Поло" най-вероятно е някоя кифла,колега! Те паркират така,заемайки място за две коли-да им е лесно...
5
1
 
11
 
! Отговори
бивш преди 8 години
Олеле, като чета какво пишете ми е ясно защо сме на такъв хал. Не съм сигурен дали има правило за това, но нормален човек не би трябвало да паркира пред самия вход (заради мобилността на хората, майки с колички, линейки, пожарни, товари и т.н.).
4
3
 
10
 
! Отговори
* преди 8 години
Трябва да знаете, че паркирането не е лесна задача! Вярно е, че у нас всеки *** паркира както си иска, където си поиска и когато си поиска като дори си включва аварийните светлини, но мили родни български ***, моля ви бе, опитайте поне да паркирате човешки! С повече тренировки ще успеете! Постижимо е дори и за вас!
3
10
 
9
 
! Отговори
HETO преди 8 години
Много правилно си е паркирал човека! Като тия двамата егоисти със зелената и синята кола паркират все едно са сами на улицата... И пред двамата има достатъчно място. Можеха нормално да си паркират, а не да се правят на хитреци.
2
7
 
12
 
! Отговори
Стоянов преди 8 години
До АнонименА примерно човека да си е праркирал нормално и този пред него да е излязъл и след това друг да е паркирал на 1 метър от него? Много бързо давате оценки.
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тъпо изглежда но не пречи нито на движението нито на пешеходците, има къде къде по фрапантни случаи.Отделен е факта че пред блока никога не се спира. Ако стане нещо и идва линейка трябва да има едно свободно място както и да се ползва за оборотно за товарене/разтоварване.