Паркинг в парк "Гео Милев"
Паркинг в парк
Снимка: Росен | 07 юни 2016 08:26
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
29
12984
8
3
Напиши коментар Коментари
21
0
 
6
 
! Отговори
писна ми на к**а преди 7 години
Купуването на апартамент без гараж в Гео Милев и Редута е равно на всекидневни нерви и расправии, особенно около парка, казвам го от личен опит
20
2
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
На българинът все някой друг му е виновен, само не и той самия. Ама гаражи нямало, ама паркинги нямало, ама тротоари нямало. Истината е, че на ВАС ви харесва да е джунгла, само и само да не направите усилие да спазвате законите. Всъщност искате законите да се спазват, ама да ги спазват ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ без вас. Ей затова София е джунгла, и България е в Ориента, а не в Европа.
19
4
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
До 23 Оправданията са като задниците - всеки си има по едно. Живях няколко години в Редута. Паркирането беше ужасно, въпреки това, НИКОГА не съм спирал на тротоар, в градинка, на ъгъл, или където и да е забранено. Първо ползвах паркинга на военното, докато го имаше, после един на гарата, а като го закриха и него, често обикалях като луд вечер, паркирал съм и на 10 мин от вкъщи. Така че е въпрос на манталитет, а не на оправдания.
18
1
 
5
 
! Отговори
До Тодор 22 преди 7 години
На ренито му е трудно да мисли, но няма проблеми да раздава акъл. Ето, аз живея на Редута, имам пари за гараж, но такъв не се продава! И като паркирам на "нечие", всъщност общо място ми вдигат чистачките като последно мутренско предупреждение. И гума ми рязаха с нож така, че да не може да се залепи. Транспортът там е повече от трагичен: само 1 автобус, никога няма да има метро наоколо и не знам дали още минава 1 маршрутка! ренито, чакам съвет, мило
17
0
 
7
 
! Отговори
Тодор преди 7 години
До рениНе мислиш ли, че апартаментите трябва да се продават в комплект с гараж? Псевдо инвеститори-строителите са си отворили гъзовете за печалба като тръба за "Турски поток"
16
9
 
4
 
! Отговори
рени преди 7 години
Тия баракудници плащат данък общо 200лв. на година. Когато на тия същите бараки данъка стане според евронормата и е поне 2000лв на година, то тогава ще има пари за паркинги. А до тогава да им забодат сега по 200лв за паркиране в тревна площ. После се чудиме що е кално, мръсно, прашно, не се раждат деца, че коя нормална майка иска да си отглежда детето в тая ***. А за тия дето пишат че сградите нямало гаражи има ама са по още 10к и селъо не му се дават за гараж. Затва не останаха нормални хора.
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е заради ремонта на ул. "Атанас Узунов". Досега не е имало такова нещо. И нека не бързаме да обясним как всички са селяни, истината е, че цяла София е разкопана, постоянно има ремонти и постоянно се строят нови сгради БЕЗ паркинг. Е, къде да отидат всички коли, нали не може да ги сгънем и да си ги окачим на закачалката вкъщи? В страна без закони става джунгла.
14
8
 
5
 
! Отговори
Ba4e Kiko преди 7 години
До borisСелянин ще кажеш на баща ти, когато те е донесъл тук, докато си бил още в торбите му.
13
3
 
10
 
! Отговори
Ot reduta преди 7 години
Да, това вече е самият парк, а тези, които паркират там, идват на разходка или живеят наоколо. Но не се и опитвайте да им направите забележка - извънредно арогантни са! Знам го от опит...
12
0
 
8
 
! Отговори
nov преди 7 години
Това парка ли е или несфалтирана след някой строеж улица?
11
1
 
20
 
! Отговори
Gencho преди 7 години
То в Редута положението е трагично, градинки и тротоари, всичко е в коли. Не е леко да си пешеходец...Пътищата са покрити с ями, спешно има нужда от истински паркинги за да може да има място за пешеходците!
10
9
 
22
 
! Отговори
boris преди 7 години
МНОГОООО...... СЕЛЯНИ
9
8
 
6
 
! Отговори
3rd party преди 7 години
До до 2Мисли малко, ти!Паркингите не решават проблема, само го стимулират.Градски транспорт е истината!
8
8
 
0
 
! Отговори
Край преди 7 години
До долния - а гугални ИстНбул пък тогава коментирай.
7
11
 
8
 
! Отговори
Край преди 7 години
Какво предлагате да съборим за да се направят паркинги - училището на детето ви или кооперацията ви или евентуално да асфалтираме Борисовота градина. Германеца хич да не сравнява 120 хил. град със София. А да каже колко струва час паркинг в Мюнхен. В Солун 3-6 евро. Вижте тротоарите до зелената зона - всички бягат от нея да не платят и за това тротоарите наоколло са засипани с коли - непроходими.
6
12
 
9
 
! Отговори
Край преди 7 години
Увеличаването на броя на автомобилите не толкова естествен икономически процес - стана защото се допусна България да стане скрападжиницата на ЕС. В Сърбия е забранено да внесеш кола по-стара от 4г.
5
2
 
20
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Живея в 120 хиляден град с Германия и в него има повече обществени паркинги от цяла София. Аз познавам София много добре. Автомобилите НЯМА КАК ДА НАМАЛЕЯТ! Който не иска автомобили да се мести в по-малко населени места. София е един неустроен град без места за паркиране. Има два варианта или повече места за паркиране или метро, което да обслужва целият град. И въпреки метрото, има хора идващи от съседни места, които трябва да си оставят някъде колите! Много ви знаят устите, а мозъците ви спят!
4
12
 
4
 
! Отговори
Край преди 7 години
Общината прави много и харчи пари защото така на общинарите им се връща ОБАЧЕ общината не иска да санкционира и да въвежда ред - хораата са оставени да се самораправят. До две годи по непроходимите софииски улици ще има бити и убити за паркоместа и за това че не може да се минава. В Истанбул има ред - в София не.
3
3
 
20
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Аре мисли преди да се пениш, а! Тези хора може да има къде да си паркират пред къщите, но няма къде като ходят на работа или из града. Аз като го мисля най-добре е да ходя пеша, ама не става. Много километри трябва да минавам. Особено като отивам и в други градове! Факт е че инфраструктурата не расте. Няма градоустройство. Увеличаването на броя на автомобилите е естествен икономически процес и само един пли.ткоумник не го е разбрал още.
2
24
 
8
 
! Отговори
Край преди 7 години
Доста трябва да си *** за да мислиш че паркингите в София трябва да се увеличават -просто няма къде. Колите трябва да намалеят. И това става като се направи така че да имаш кола да плащаш МНОГО. Общината обаче го дава сиромахомилски и с кола за 700 лв. вече можеш да си я катериш по тротоара и в градинките.Паркирането е тест за това ще имат ли българите подредена държава - или слагат нещата в ред или тук е Бантустан. Многоетажните паркинги в Чикаго и Ню Йорк са с тарифа 20-30 долара на час.