За удобство на пешеходците!
За удобство на пешеходците!
Снимка: Коце | 17 мар 2017 07:13
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
7099
4
1
Напиши коментар Коментари
6
7
 
10
 
! Отговори
До Анонимен88 преди 7 години
- Цялото паркиране на градска територия трябва да бъде платено. Безплатно паркиране само на частна земя, ако собственикът така е решил (напр. търговски център).- Разбирам, не ви се вярва, затова ще повторя. Към автомобила не се полага парче земя за паркиране!Поздрави,ПЕШЕХОДЕЦ!
5
2
 
8
 
! Отговори
До Анонимен88 преди 7 години
- Градът не е заинтересован от това ти да имаш личен автомобил и ще прави всичко, щото ти да не си го купиш. А ако си го купил, да не ходиш с него в центъра- Именно затова в много градове паркирането на улицата е ограничено, например до 2 часа. Тоест ти не можеш да отидеш в центъра за цял ден и да паркираш там дори срещу заплащане.- Именно затова в много градове властите забраняват на строителите да правят голям брой паркоместа, дори в подземни гаражи.
4
3
 
10
 
! Отговори
До Анонимен88 преди 7 години
- Купил си си автомобил - купи си гараж или си наеми паркомясто.- Нямаш пари за гараж? Не си купувай автомобил.- Автомобилът в големия град не е необходимост. Той не се включва в жизнения минимум. Образование, медицина, храна - да, но автомобил - не.- В съвременния град притежаването на автомобил трябва да бъде скъпо. В отделни случаи - МНОГО СКЪПО.
3
5
 
8
 
! Отговори
До Анонимен88 преди 7 години
- Покупката на автомобил не ти дава допълнителни права. Не, градът няма да ти подари парче земя за паркиране.- Трудно е да се повярва в това, но няма да ти подари ...- Още веднъж ... Не, никой не ти гарантира наличието на 20 кв.м. земя за да си поставиш трошката. Нито под прозореца на дома, нито пред офиса.- Липсата на свободно място за паркиране не ти дава право да си поставиш трошката на тротоар или детска площадка.- Твоят автомобил - това е само твой проблем.
2
3
 
11
 
! Отговори
анонимен88 преди 7 години
Добре де, така е, паркират кофти. От позицията и на шофьор и на пешеходец обаче мога да кажа, че НЯМА вече къде да се паркира! София е пълна, не знам дори и тези автомибили как намират място да паркират. Не ходя на работа с кола, въпреки това където и да ми се наложи да ида с колата търся място да паркирам 10 мин. и то пак е някво кофти място. Много са колите, малко са паркингите, просто няма къде!
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селянин е социално, а не географско понятие..Селския гъзар вика на прасето си : GUCCI GUCCI GUCCIТа и тези убавци така!