Мозъчен инвалид
Мозъчен инвалид
При толкова много място на ул. Майстор Алекси Рилец 10, София (от 22ч на 13.102019 до момента - 18ч на 14.10.2019) наглец спира след знак Б27 ЗАБРАНЕНО ПАРКИРАНЕТО И ПРЕСТОЯ! Започваме да ги качваме в интернет и ги продаваме на КАТ!
Пък да видим какво и кой ще бъде санкциониран от честитка по пощата от КАТ! Снимка: AKT | 17 окт 2019 15:48
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
19
5879
9
6
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
пепи преди 4 години
Само инвалиди без капка мозък , но пък много НАГЛИ!
15
1
 
2
 
! Отговори
KAT преди 4 години
Мързи ги и искат да спират пред работата си - Станилов! в офиса работят или идват по работа и спират , за да не вървят! Ами спирайте в паркинга си ! Ей такива са !
14
1
 
6
 
! Отговори
Ръбчо преди 4 години
Само ръбове в тоз нашия квартал! Като вида така някой спрял в нарушение на знака минавам и му надирам цялата кола ! Кога ще се научите на ред бе моркови!
13
1
 
8
 
! Отговори
цска преди 4 години
еЙ СЛИНДЖЪРИ! научете се да спазвате знаците или ще си търсите нови ***!! В целия квартал се наблюдава паркиране като в пустиня! Само да видя някой в нарушение ще си сърба попарата!Преди години ви асФалтираха улицата , че ходехте в кал , а сега има улица и знаци , но не ги зачитате ! искате ли пак да ходите в кал или ще ставате хора?! Моркови!
12
1
 
8
 
! Отговори
Лудия Рамбо преди 4 години
Не виждате ли нарушение? Аз го знам къде е това! Ако аз го видя там спрял след знака после не може си позна БМфето !! Само *** се навъдиха! Нека спре там пък после ще реве!
11
8
 
6
 
! Отговори
тигъра преди 4 години
Никакво нарушение не се вижда.
10
7
 
11
 
! Отговори
КАТаджията преди 4 години
Редовно патрулираме там, само защото много съседи се оплакват от нарочно паркиране на половина след знака или изцяло след знака! Тези тарикати да не си мислят , че като са с 2 гуми след знака не са в нарушение, защото са в нарушение и глобата е 200лв! Достатъчно е да минем с колата и да го заснемем с камерата в автомобила, след това си чака по пощата подаръка! Има знаци , защото се пречи на живущи! Ако на някой не му харесва да си купи гараж, паркомясто или да се изнася на друго място (в гората)
9
13
 
11
 
! Отговори
Честно казано преди 4 години
Този е спрял на улицата, не е след знака (който е заради гаражите, а не заради друго), но така като гледам по-нагоре всичко живо се е качило на тротоара. Не знам кое е по-лошо. За огромна част от сънародниците ни най-важно е да си паркират колата ако има как точно пред вратата, да си влезат в кутийката и да се наядат с кюфтета, след като са изчели клюките. Нищо друго не ги интересува - да облагородят малко покрай блока, да пазят чисто и най-вече ДА НЕ ПРЕЧАТ.
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутрата не е решавала листовки и си няма идея какво значи този знак.
7
4
 
11
 
! Отговори
masterpiece преди 4 години
ехх еми да това е най-специалната кола истински шедьовър докаран на самоход 3-та употреба от някъде из Европа и няма място сред другите коли да го скриват и да не могат да му се порадват минувачите.
6
4
 
16
 
! Отговори
Куката преди 4 години
Я че го оправим!Само пъпеши! Ще минаваме като сме дежурни и я видим някой минал знака с двете предни гуми и АКТ 200ЛВ!Не може да тормози те хората така! Тарикати!
5
9
 
15
 
! Отговори
Албена преди 4 години
Тоя морков спира найстина много лошо там и пречи на два входа към Гаражи!Или тоя или приятелите му си паркират кошниците след знака! Снимаме ги и ги пращаме в КАТ
4
9
 
16
 
! Отговори
Лили преди 4 години
Добре де ако на Монтевидео настъпеш с гумата село линията - глоба! Ако в спаркираш половината кола в обсега на платено място към Общината, паяк, а тук - НИЩО!Ако на светофар настъпеш стоп линията - глоба! Ако във Лондон караш и настъпеш бус линията или паркираш извън линията на обозначено място - глоба! Тук при тоя с черната си каруца - НИЩО! Няма справедливост в тая България, няма органи, които да следят и глобяват
3
4
 
15
 
! Отговори
мена преди 4 години
ХА! Та това е до нас :)Да, найстина тази майна спира наполовина колата след знака и често го виждам и си викам при толкова много места защо го прави!? Явно няма никой в главата.... Ехо само чува.... Лоши хора сме! После искаме уважение! Гледам коментарите и виждам, че без да знаемго изкарват невинен, ама ако спре до тях така ще реват като моми!
2
14
 
12
 
! Отговори
ф преди 4 години
да, но черния автомобил е прикрил истинския нарушител. Дайте го на КАТ за яташка дейност и скриване на престъпници. :-)
1
16
 
32
 
! Отговори
dsdadsa преди 4 години
Ъъъъ....всъщност е спрял преди знака......