Незачитане на пътен знак Б27
Незачитане на пътен знак Б27
Пореден НАГЛЕЦ!
Незачитане на пътен знак Б27 в София от шофьор на МПС с рег. номер СА5924ХА!
Сигнала е подаен в КАТ! Да си очаква глобата!
Всеки дръзнал да паркира в нарушение с пътните знаци ще бъде подаден към КАТ София за съставяне на АУАН! Снимка: КАТ | 20 яну 2020 11:18
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
39
6585
18
2
Напиши коментар Коментари
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Gasho,a ako te vkaram na toplo za 1 godina kak shte ti se otrazi? A na jena ti?
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тука стана селска вечеринка
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анонимния ***!Искаш ли да ме видиш колко съм ...Ама да не се напикаеш после ! Обитак грозен ще ти смажа физиономията бе ***
25
7
 
1
 
! Отговори
До лудия преди 4 години
Знам ги такива дето се пишат за луди като теб, плюят кръв и зъби после. ***
24
3
 
6
 
! Отговори
hanKrum преди 4 години
пен4о бре у4и пенчо пак неще :)
23
2
 
10
 
! Отговори
Albena преди 4 години
Виждам , че ще ядете пак яйца хихихихи
22
14
 
9
 
! Отговори
Всъщност преди 4 години
Съседният блок не може да се види от чистия планински въздух, тротоарът е под всякаква критика, обаче гражданинът се е фиксирал върху паркирането на това място. Знакът е заради подхода към гаражите на блока и колата не е спряла пред него, просто този така ги снима отзад, че да не е вижда реалната ситуация. Защо един път не ги снимаш отстрани, приятелю? Дори и при спряла кола там си има място да си завиеш към прословутия подход. За какви неща си мълчите като риби, а за такива дреболии спорите.
21
14
 
2
 
! Отговори
До 19 и 20 преди 4 години
Гледайте сега, аз не се оплаквам от липсата на гараж - плащам си стикера за Синя зона и не рева. Паркирам, където има свободно място. Да си изискат от кмета да се уреголира със зона и ще се оправят нещата. Така че съветите са излишни в моя случай поне. А и между другото @20 - не измервам ползата от демокрацията в спестени пари за гараж. Има много хора, на които колата и гаражът са им над всичко. Така че ще продължа да си пуша и да си пътувам в чужбина, пък ти претакай зелето в гаража. Цунки!!!
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДобре де.... ти като си купи стария имот не мислиш ли, че след заселване на квартала ще ти трябва гараж. Цял живот ако не си спестил пари за 1 гараж майната му на тая демокрация!? Вземи спри цигарите, алкохола , ходенето по кръчми и почивки в чужбина и си купи гараж или парко място! Скъпо викаш??? Ами ти за по-малко ли би го продал като има търсене?
19
2
 
14
 
! Отговори
име преди 4 години
Хорица, вземете да се замисляте когато правите нещо, не може така и така.Не оправдавам коментарите под мен, но дали е под околовръстното или над няма значение , защото закона за движение по пътищата е един и СЪЩ!!! Знаците също са едни и същи, а тези където живеят в старите блокове, както написаха да си паркират в старите гаражи, в дворове или да си купят/осигурят паркоместа (под наем)! Вземете да спазвате закона и да не се правите на по умни или по-можещи над другите. Браво и за снимката!
18
11
 
7
 
! Отговори
@bsp преди 4 години
Коментирате някой, който не спазва закона, а вие самите се имате над закона - колите щели да дерат, шофьора ще бият... То и на вас ви идва Коледата, ама както и да е. Карайте по-ведро. В дребнавата си злоба няма да прокопсате.
17
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПенкаАбе, Пенке, ми ние в по-старите кооперации нямаме гаражи. На вас от партията вярно, че ви ги строиха апартаменти по 150 квадрата с 2 гаража, ама това е след като дойдохте с галошите и изгонихте нормалните хора от имотите им. Тогава не рева за правда и свобода май. Тази улица е до Околовръстнто, където не може да се очаква кой знае какво. И една вметчица - този активен гражданин, който подава сигналите, е избирателно справедлив - един път не снима колите, паркирали на тротоара.
16
0
 
13
 
! Отговори
Сами преди 4 години
После що ги биели шофьорите?! Ами затова!
15
5
 
14
 
! Отговори
Пенка преди 4 години
тоз морков само бой го поправя! дошли от село , купил си барака (апартамент) и си мисли , че в къща живее и паркира на двора - ДА АМА НЕ! Купи си гараж пък после паркирай ! Селинджъри!Само дране на колите ви респектира!
14
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Ми нека си купи гараж като му заемат мястото! Я гледам че тия горе апартаменти не са евтини,нека си вземе и той гараж,ако не да си плаща на общината 500 лв за паркомясто и да мълчи.Аман от мрънкачи дошли от село Железница
13
0
 
13
 
! Отговори
kur преди 4 години
***!
12
0
 
14
 
! Отговори
петър преди 4 години
тези с лъзкавите коли където спират въпреки забрани ще хапват бахура..... + ремонт по каруцата
11
2
 
13
 
! Отговори
Албена преди 4 години
Тия от блока ги е яд че не могат да спрат пред входа си и да слязат по чехли! Явно ще ядат пак яйца на очи хахахахаЯвно искат да ходят на гумаджия!
10
1
 
12
 
! Отговори
bsp преди 4 години
само *** мислещи се за над закона! Аз такива им надирам колата и чупя стъклата ! После , а нека посмее да паркира при забрана!
9
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знака не се отнася за ЖИПКИ и първенюта