МВнР в акция
МВнР в акция
Германия, Франция, Испания и редица други страни издадоха предупреждение да се избягва пътуването до засегнатите от ебола страни (Гвинея, Либерия, Сиера Леоне).

Министерството на външните работи обаче още си стои в 2013 година и според тях ходенето до Гвинея е "без особени препоръки". Снимка: Петко Станчев | 29 авг 2014 21:39
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
14
7019
29
5
Напиши коментар Коментари
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Петко, ако верно идеш в Гвинея, недей да се връщаш. Не щем ебола, човек.
7
1
 
6
 
! Отговори
hmn преди 9 години
Като ще пътуваш чети препоръките на немската Auswertigesamt. Много навременни и адекватни са, нещата са описани точно както са си. Щеше да е достатъчно от МнВР да сложат някой ***, който да превежда от немския сайт, вместо да се напиняме с неща, които не са ни по силите.
6
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей Петко, мръсен татарин!!!!! Мразя те!!!!
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно тук не разбирате какъв е проблемът на Петко. Явно се дължи на факта, че България толкова дълго време не функционира като държава, че сте забравили какви са и задълженията към гражданите! МВР и посолствата не са случайно създадени. Ако сте забелязали всички държави информират гражданите си за другите държави, към които някой иска да пътува. Включително климат, регионален конфликт, болести, опасни насекоми или животни и прочие! Ама то за това България е ***, защото е пълна с ла*на!
4
3
 
29
 
! Отговори
Петко преди 9 години
До "ДОЦЕНТ ПАШОВ" и некъв си Веско: Да, точно така, тъпоумници такива - щях да кажа "няма те да ми казват" или няма да ми се налага да пътувам донякъде, дори да е по спешност. Вие *** ли сте, или да ? Цяло министерство работи, за да снася пред медиите две фрази:- "Нямаме информация за пострадали българи" и - "Настояваме за мирно решаване на въпроса". И това 'министерство' се захранва с вашите данъци.
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво е за българина една ебола.. Ще му мине като на куче... Аспирина лекува всичко!
2
27
 
9
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Ако пишеше да не пътуваш, щеше да кажеш: те ли ще ми кажат! Навсякъде има рискове, който иска да ходи да си потърси информация.
1
2
 
32
 
! Отговори
Панталей пътник преди 9 години
Ето какво пише в документ на европейския център за превенция и контрол на заболяванията: "В момента има огнища на ебола в Гвинея, Либерия, Сиера Леоне и Нигерия. Информацията по-долу е предназначена за пътниците, които пристигат в засегнатите зони или заминават от там." Линк: ec.europa.eu/health/preparedness_response/docs/ebola_infotravellers2014_bg.pdfА според МВнР няма проблем да се пътува до Гвинея: mfa.bg/120/findanembassy/0/42/ Това се вика грижа на държавата за нас :)