Лятото се завръща. Температурите стигат 30 градуса

Дъждът се завръща в петък
Обновена: 17 юли 2019 08:15 | 17 юли 2019 07:30, Петя Славова
6

Днес ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. На отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 26 и 28 градуса. Температура на морската вода ще е 24-25 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, предаде БТА.

Над планините ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа до умерен вятър, предимно от север. Максимална температура на 1200 метра ще е около 18 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

Атмосферното налягане ще е по-ниско от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.
В четвъртък ще бъде предимно слънчево, след обяд над планинските райони с временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 26 и 31 градуса.

В петък ще преобладава слънчево време. В следобедните часове, главно над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Чернопорие преди 4 години
Точно така, по ниски са, а през зимата са по високи, нъц!
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До читателВероятно става дума за черноморието! Там температурите винаги са по-ниски от вътрешността на страната през лятото.
4
1
 
1
 
! Отговори
читател преди 4 години
Глобалното затопляне се издъни в България.И на други места.От кога 30гр в средата на юли е затопляне.От средата на юли, до края на август е нормално 35-38, че и 40гр.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВАЗимата идва. Още малко. И аз мразя климатици.
2
1
 
7
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 4 години
Не обичам да спя на климатик, а толкова приятно беше в тези по-хладни нощи.Дано пак завали дъжд,хем леко ще замие улиците и ще намалят ФПЧ,хем градинките са зелени, и свежи/там където все още не са застроени или превърнати в паркинги/, и ако ги редовно косяха щеше да е още по-добре
1
2
 
2
 
! Отговори
sin(30°) преди 4 години
Лебедите са много трудни за снимане, тъкмо като се приготвиш, си пъхат главата под водата и на снимката излизат само крака и трътки.