Времето днес: Слънце, дъжд, прегърмявания...

Максималните температури ще бъдат между 25 и 30 градуса
Обновена: 16 авг 2019 10:06 | 16 авг 2019 08:12, Александър Попов
0

Днес ни очаква променливо време. С умерен и временно силен, предимно северозападен вятър, ще продължи да нахлува хладен въздух.

Облачността ще е променлива, по-значителна над източните и южните райони и на места там ще превали и прегърми. Максималните температури ще са между 25° и 30°, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието облачността също ще е променлива, по-значителна в часовете преди обяд и на места ще превали и прегърми. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 25 и 28 градиса, а на водата 26-27°.

Над планините облачността ще е променлива, по-значителна над Родопите и на места там, главно в следобедните часове, ще превали и прегърми.

Заради силния вятър по морето продължава да има мъртво вълнение. То се появява в следобедните часове, а признак за него е, когато има повече пяна близо до брега.

През следващите дни отново ще става горещо. След уикенда максималните температури отново ще бъдат между 31 и 37 градуса, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Виолета Манчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: времетоBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари