Времето в четвъртък: Пак облаци, мъгли, на места и ще вали

Минималните температури ще са между 2 и 7 градуса
11 дек 2019 16:12,
0
Времето в четвъртък: Пак облаци, мъгли, на места и ще вали
Снимка: БТА

Утре ще преобладава облачно, в равнините и мъгливо време. На някои места ще има слаби превалявания от дъжд, през нощта и в сутрешните часове в Предбалкана и по високите полета - и от сняг. Ще продължи да духа слаб, в източните райони до умерен, вятър от изток-североизток.

Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 2 и 7, а максималните - между 7 и 12 градуса, прогнозират синоптиците от НИМХ.

Над Черноморието ще е предимно облачно, на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха и морската вода: 12-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините ще е облачно, по билата и мъгливо. На места ще има слаби превалявания, предимно от сняг. Ще духа умерен вятър от юг-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 4, на 2000 метра - около минус 1 градус.

В петък ще преобладава облачно време, в много райони в равнинната част от страната - отново с намалена видимост. На отделни места ще има и слаби превалявания от дъжд. Вятърът ще бъде слаб, от юг-югоизток. Температурите ще се повишат, повече в планините и планинските райони, където от югозапад ще има разкъсвания и намаления на облачността.

В събота от запад на изток ще бъде с валежи от дъжд, над около 1500 м - от сняг. Югозападният вятър ще се смени със северозападен, ще бъде умерен. Минималните температури ще бъдат между 0 и 5 градуса, в източните райони до 8, максимални - предимно между 8 и 13 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари