В последния ден на 2019 г.: Температурите до 8 градуса

Новата година посрещаме със студ
31 дек 2019 08:45, Петя Славова
1
В последния ден на 2019 г.: Температурите до 8 градуса
Снимка: БТА

През последния ден от годината - 31 декември, ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър. Температурите ще се повишат и дневните ще са между 3 и 8 градуса.

През новогодишната нощ ще има временни увеличения на облачността, средна и висока, а северозападният вятър ще се усили. Към полунощ температурите все още ще бъдат сравнително високи, в повечето райони между минус 1 и 4 градуса, съобщава БТА.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Привечер ще се появи разкъсана средна и висока облачност. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 4 и 7 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 11-12 градуса.

В планините ще е предимно слънчево, но ветровито. Ще духа силен до бурен вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 3 градуса, на 2000 метра - около минус 9.

През първите два дни от 2020 г. - 1 и 2 януари, облачността ще е променлива, първия ден на изолирани места, главно в планините, ще превали слаб сняг. Вятърът ще е от север-северозапад, в източните райони - от север-североизток; ще бъде умерен, временно силен и ще застудява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: студпрогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
пивко време преди 4 години
Идеално време за приятно прекарване до камината с ракийка, салатка, мръвка, винце, сгодни женици и яко рок музика.